• Disa35

    Här är vi alla vänner.

    Litenmenhård skrev 2020-12-13 11:08:30 följande:

    För mig så är inte värdet av julklapparna viktigt. För mig är det tanken bakom de. Du hade lika gärna kunnat ge mig en kolbit och jag hade blivit glad om du hade lagt ner lite hjärta bakom den. En julklapp som är noga utvald behöver inte kosta en massa pengar.


    Nej, men...

    Alltså, jag råkade önska mig en joggingdress/mysdress från Addidas, enbart för att den såg mjuk och mysig ut, perfekt för hemmabruk.

    Sedan köpte jag till maken en liten glasängel som kan hängas i granen, ett glasäppel - också granpynt - i rött och grönt glas, platt och med bly runt (som kyrkfönster), och "Harry Potter och Hemligheternas Kammare".

    Upptäckte därefter att min mysdress går på ungefär 700 kronor! Och den får jag säkert, en gång önskade jag mig en kimono från HM för cirkus 150 spänn - jag fick en i rött helsiden.

    Min gubbe är med andra ord av godhjärtad natur, och det vill jag för allt i världen inte utnyttja.
  • Disa35
    Litenmenhård skrev 2020-12-13 11:26:12 följande:

    Dessutom, nu känner inte jag din gubbe, men han kanske vill skämma bort dig lite till jul. Ta inte det ifrån honom! .


    Jo, det kan tänkas, men varför?

    Visst, jag håller ordning på hus och hem, jag är VD för Familj AB, men det är väl inte så konstigt? Det är jag som kan allting och som kan planera.

    Jag gör ju bara efter kunskap och erfarenhet, det är så man gör i en besättning, inte ska jag ha helsiden för det - jag gör ju bara vad som kräcs av mig.
  • Disa35
    Litenmenhård skrev 2020-12-14 08:27:40 följande:

    Gomorron, mina vänner! .


    God morgon

    Aningen förvirrad efter dagens avsnitt, men det ger sig väl
  • Disa35
    Litenmenhård skrev 2020-12-14 10:06:31 följande:

    Blev du något klokare av diskussionen vi hade igår?


    Lite i alla fall, tack så mycket
  • Disa35
    Mortiscia80 skrev 2020-12-14 10:36:15 följande:

    Oj! Ja nu minsann får man se vad som händer i nästa avsnitt, hur kunde det bli ett sånt slut? Hur fixar man det? Men Babben är härlig som alltid :) Henne verkar det åtminstone gå framåt för.


    Hej Mortiscia

    Babben är något av mastermind, även om strumpbyxor är lite konstigt. Hade det inte varit mer trovärdigt med flott eller något?

    Vet inte om du har sett det, men jag frågade TS om åsikt om detta med julklappar också. Betyder inte att din input var dålig, ville bara ha en killes perspektiv.
  • Disa35
    Litenmenhård skrev 2020-12-14 11:35:48 följande:

    Jag fick precis ett sms från Fohm, MSB om att följa de nya restriktionerna, men det stod inget om de.


    Läste om det i tidningen och såg en skärmdump; står det inte längst ner att man ska kolla Krisinformation? Fast det går nog lika bra med FHM eller MSB.

    Tycker annars att det är rätt intressant att svenska hushåll plötsligt har växt till 1800-talsnivåer
  • Disa35
    Mortiscia80 skrev 2020-12-14 11:45:17 följande:

    Haha ja lite udda med strumpbyxorna men ungar hittar ju på så mycket ofog vet du ;) :D

    Ingen fara, jag tog det inte så :) Det finns en anledning varför man frågar flera människor åt gången om man vill ha ett vettigt svar, man behöver ibland se saker från flera håll samtidigt.


    Ungar? Jag fick för mig att det var Babben, nu när Andres är ledig och Ulla i 9C är borta med vinden.

    Jo, så tänker jag med Och nu börjar det ordna upp sig - nu nalkas dagar av matlagning med mycket aktiv lillkille hemma på jullov...
  • Disa35

    Läser nu i tidningen att det tydligen gnälls över "ingen länk" i mass-sms'et från myndigheterna.

    Det är väl bara att vara glad och tacksam över att utvandringen till Amerika har hundrafemtio år på nacken, och vikingarnas resor tusen år. Vi hade aldrig fått till det idag.

    Ingen länk - herregud...

  • Disa35
    Cinnamonbun skrev 2020-12-14 12:50:44 följande:

    Nej men Andres verkar ju upptagen nu i den här nya verkligheten, frågan är om det är med Ulla??? Min dotter tror att det är Rakel som kommer ha skapat det svarta hålet nu.... mindblowing. Hur ska det sluta?


    Nja...han kanske har barn och vill ta det lite piano.

    Det ska bli mycket spännande att se vad som händer imorgon
  • Disa35
    Mortiscia80 skrev 2020-12-14 13:17:35 följande:

    Jaja! Jo det var ju hon som pillat in dem där men hon skyllde ju på barnen hahaha! :D

    Min kille går veckan ut, sen är det jul :) Pappa jobbar till o med den 23:e. Jag ska iaf försöka få ihop pepparkakor nån dag nu.Jag tror inte det är någon kvinna alls! Ulla och han skilde sig ju för många år sen sa han, men de kanske fick barn, eller om han har en liten hund... :) De möts nog snart igen ;)

    Intressant teori! Jag tänkte också på det där hålet, om inte Anna-Karin och Vilgot "finns" i deras liv så hur blev det då? Rakel verkar imponerad av Marie Curie och väldigt trött på sitt findamsliv så det är inte omöjligt att hon krävde att få vidare studier :)


    Alltså, det här kanske är aningen nördigt, men hur sjutton bar hon sig åt? Hon måste ju ha skruvat loss vattenlåset för att knö ner strumpbyxorna - hon är minsann dedikerad!

    Det är samma här hos oss, plus att de ska ha julfest på fredag; de ska klä ut sig till djur och ta med godsaker Sedan blir det handling i helgen, och så matlagning sista dagarna - ska bli sååå roligt med en liten som ska hjälpa till...

    Jag blev så glad över Marie Curie och klargörandet om kvinnlig rösträtt . Fast jag undrar också hur Anna-Karin och Vilgot helt plötsligt bara kunde försvinna - blev de sams över den icke nerbrunna statarlängan, eller?
Svar på tråden Här är vi alla vänner.