• Disa35

    Här är vi alla vänner.

    Cinnamonbun skrev 2020-11-29 13:55:27 följande:

    Små barn som leker med ljusen?


    Rättelse: han får naturligtvis inte leka med tända ljus, och jag blir inte glad om så sker.

    Men han går loss på de otända ljusen som en ångvält, och jag älskar honom ändå.
  • Disa35

    Hej gänget.

    Nu har jag gjort morotspure med färsk ingefära och det blev kalasgott! Fast jag fegade och hade bara 20-30 gram till fem morötter - jag tror man kan ha mer.

  • Disa35
    Cinnamonbun skrev 2020-11-30 12:46:59 följande:

    Nä det tar några år innan man kan ha levande ljus så. Jag har inga småbarn längre, men en ganska vild katt. Så levande gran funkar inte!


    Känner igen det där
  • Disa35
    Mortiscia80 skrev 2020-11-30 17:42:13 följande:

    Spännande! :D Vad kul att det blev så bra!


    Eller hur, jag är jättenöjd! Smakerna gifte sig, om du förstår hur jag menar, och om man har i lite chili eller peppar kan det nog bli ännu bättre. @Cinnamonbun, det måste vara med lite fett i puren, men det går bra med olja
  • Disa35
    Litenmenhård skrev 2020-12-01 06:42:18 följande:

    *Kikar in en stund.*


    God morgon.

    Och grattis till valet av Årets göteborgare, kalasbra tycker jag
  • Disa35

    OK, nu kör vi:

    Läser i tidningen om fru Einhorn, som nu gnäller på gnället, samt på bristen på optimism hos FHM. och detta på nyhetsplats.

    Jag tycker det är både sorgligt och skadligt, eftersom många är rädda och osäkra, och därför griper vilka halmstrån som helst. Jag tycker vidare att det är klokt av FHM att inte ropa hej i förväg, innan man har på fötterna - och fru Einhorn har själv varit nog så pessimistisk sedan mars månad.

    Läser i samma tidning om en man i 40-årsåldern som räddats från misär, tandlös och sårig och dan, efter att ha isolerats i en lägenhet av sin mamma.

    Och detta, mina damer och herrar, är ett lysande och fruktansvärt exempel på varför man ska lägga sig i.

    Förlåt för att det blev rätt deppigt.

  • Disa35
    Mortiscia80 skrev 2020-12-01 15:14:12 följande:

    Jag blir uppriktigt ledsen när jag tänker på den där stackarn som har varit instängd i flera decennier, rent bedrövligt! Och jag fasar för vad mamman kan ha gjort med honom så han inte har kunnat ropa på hjälp....

    Jag vet inte vem Einhorn är (lyckligt omedveten) men det är alltid problematiskt när media talar emot expertisen. Det skapar tvivel och sprider rädsla, för att inte tala om den fatala åtgången av aluminiumfolie till alla som behöver nya hattar... Nej, jag lyssnar på FHM och ny forskning som kommer fram, det får räcka så. Och regeringen får ju så klart sin information från FHM också.


    Gud ja, det gjorde så ont i hjärtat. Jag hoppas verkligen han får all tänkbar hjälp nu, även om trettio år är ganska lång tid.

    Fru Einhorn är virolog, dotter till en numera död cancerexpert och har, tillsammans med 20+ andra förståsigpåare, gnällt på regeringen i allmänhet och FHM i synnerhet sedan mars. Detta med andra motiv än smittskydd, om man säger så.

    Jag lyssnar också på FHM, och på Agnes Wold
  • Disa35
    Mortiscia80 skrev 2020-12-01 17:30:35 följande:

    Jag förutspår psykologhjälp många år framöver, tyvärr. Hoppas han kan få stöd från andra släktingar i det här.

    Aha! Hon kanske hör till de berömda 23 då, även om antalet fluktuerat lite. Ja de kan man gärna slå dövörat emot.


    Jodå, vad jag har förstått är hon rätt drivande också. Och nej, man behöver inte lyssna, men jag tror folk som är osäkra blir ännu mer rädda och osäkra. Jag tycker det är lite onödigt, även om jag själv struntar i dem.

    Jag hoppas det finns något riktigt bra vårdboende för honom, jag tror tyvärr inte att han klarar sig på egen hand. Och så hoppas jag också att det finns hyggliga släktingar någonstans, förstås. Sedan vore det väl rätt bra om den där mamman fick hjälp, något måste ju vara rejält galet.
  • Disa35
    Litenmenhård skrev 2020-12-01 17:48:09 följande:

    Sorry att jag sabbade ert flow, men jag är så glad över att vara hemma! .

    BTW: Det sjunde och sista avsnittet av podden ligger uppe. .


    Det gör inget
Svar på tråden Här är vi alla vänner.