• JonasSa
    Litenmenhård skrev 2020-07-09 07:50:32 följande:

    Torstens favoritlåt är: "Dum Da dum." För i den sjunger dem: "damm da da da da da damm! .


    CoolSolig
    Mina kommer få stryk när kaffet är urdruckit, ska ta fram dånande maskinen som samlar ihop dem till en stor.
  • JonasSa
    flygrl skrev 2020-07-08 23:09:46 följande:
    Ojdå, jag har också en och annan släkting till Torsten här. Under sängen typ.

    Jo, man ska nog känna varandra om man ska göra nåt sånt där typ resa ihop. Jag är dessutom rätt mycket här just för att det är skönt kunna prata med folk lite anonymt sådär.

    Låter ju mysigt campa sådär vid en sjö...men jag skulle nog bli lite skraj på natten faktiskt. Man vet ju aldrig va som rör sig utanför tältet och som plötsligt kan komma in genom tältduken. Känner du aldrig så?

    Bada är förresten skönt men det ska helst inte va för kallt i vattnet. Men Sverige har ju däremot fantastiskt rent vatten ofta till skillnad från många andra länder. Har förstått det som att man kan dricka vattnet direkt ur fjällbäckar tex.
    Släkten är lite jobbig, när de kommer på besök så stannar de tills man suger upp dem.

    Som vi sagt förut, anonymitet är ett sätt at kunna släppa ut tankar, testa idéer på. Ska inte förringas.

    Det är en härlig känsla att tälta, även att sova utan tältet men då ska det inte börja regna. Tänk att få vakna och kunna se ut över en spegelblank sjö.Solig Jag är inte rädd för att någon ska anfalla mig i skogen, risken är mycket större på en gata en kväll i stan men jag orkar inte vara rädd då heller.

    Är du rädd för många saker? Känner dig inte men jag får vibbar att du är lite försiktig med människor. Hoppas det du inte blivit utsatt för något av någon du litat på.

    Jo vatten i fjällbäckar kan man för det mesta direkt. Men jag tror att det går att dricka vattnet i Mälaren direkt också även om jag inte gör det.
  • JonasSa
    Litenmenhård skrev 2020-07-09 09:03:04 följande:
    Haha! Jag tror inte på aga. :-P. Dessutom är Torsten rädd för den gamle snabeldraken. 
    Snabeldraken, det var ett nytt namn.
    Jag ser det inte som aga utan släktträff, många släktingar i den från tidigare.Solig
  • JonasSa
    Litenmenhård skrev 2020-07-09 09:05:41 följande:
    Haha! Släkten är värst, som dem säger. .
    Borde sätta högsta fart, fast fastnat vid datorn.
  • JonasSa
    Litenmenhård skrev 2020-07-09 19:20:55 följande:

    God natt folket. Ses om en vecka igen, eller tidigare, om ni har tur. :-P.


    Sov gott och ha sen en bra resa!
  • JonasSa
    flygrl skrev 2020-07-12 02:09:35 följande:
    Är nog ingen som är rädd för allt möjligt...men...visst har jag vart med om en hel del obehagliga saker och måste även nu va försiktig då det finns hot riktade mot mig. Så ja, man kan nog säga jag är lite försiktig med människor. Tyvärr. :/

    Vattnet i Mälaren är nog ganska rent men jag skippar nog också att dricka det. Fast en och annan kallsup har jag ju fått och överlevt. Men det där riktigt rena vattnet i norrländska bäckar och sjöar skulle jag verkligen villa smaka på nån gång. Vem vet en dag kanske jag ger mig ut på en fjällvandring!
    Bra att du inte är rädd utan anledning men jag vet det finns de som kan ha all anledning att vara försiktiga pga hot mm. Att det ska behöva vara så fattar jag inte för jag tycker inte vi borde behöva vara så mot varandra. En trygg kram!

    Fjällvandra är häftigt, det finns bra ställen på fjället som är lättillgängliga. Klart du ska testa det någon gång, man behöver inte gå så långt första gången utan en dagstur med lite god mat är inte dumt alls. Sen kan man krypa ner i en säng på kvällen vilket inte är dumt.
  • JonasSa
    Mortiscia80 skrev 2020-07-12 14:44:13 följande:
    Tyvärr snarare tvärtom, har hållit på med en ekonomisk redovisning som tagit flera timmar men nu är den äntligen klar :) Och så fick jag en jättefin bukett med vilda blommor från vår trädgård av sonen och maken! :)
    Den buketten var du värd efter den tråkiga insatsen!
Svar på tråden Här är vi alla vänner.