• JonasSa

    Här är vi alla vänner.

    Mortiscia80 skrev 2020-08-04 18:02:35 följande:
    Absolut! :) Men det får bli en kort promenad i så fall för maten är klar om en kvart ungefär x)
    Du var med i tankarna!Solig
  • JonasSa
    Litenmenhård skrev 2020-08-04 18:17:42 följande:
    Duktig du är som är ute och rör på dig så mycket. Det borde jag med göra egentligen.
    Jag älskar att röra på mig. Blir mycket bättre inombords om jag rör på mig.
  • JonasSa
    Mortiscia80 skrev 2020-08-04 19:12:02 följande:
    Så fint =) Var det en trevlig promenad, såg du något fint? Vädret är perfekt här egentligen men nu ska jag snart natta junior och efter det brukar det inte hända mycket annat än avslappning.

    Den blev inte så lång i dag men det var skönt att gå en sväng. Mår bra av att gå.

    Jag minns tiden när barnen var små, är rätt skönt när de somnat och man kan slappa  och ha lite vuxentid ihop.


    Ha en bra kväll!

  • JonasSa
    Litenmenhård skrev 2020-08-05 16:03:12 följande:

    Jag gjorde bort mig på bussen förut. Jag och mitt boendestöd satt och snackade och frågade om jag behövde köpa något mer när vi ändå var ute. Jag sa högt och tydligt:" JAG BEHÖVER EN SIL", Haha. Jag menade ju inte en sån sil.


    hahaha
  • JonasSa
    flygrl skrev 2020-08-05 18:27:01 följande:
    Jag har inte analyserat det där med kramar så noga och tycker om att få kramar från trevliga människor. Enda jobbiga är väl när man vart ute på typ club och en del killar/män man inte känner men är packade och gränslösa ska hålla om en fast dom borde märka man inte vill. :/

    Asså det där med normer och konventioner...jag tycker inte alltid det är fel med såna. Somligt är fel och då får man ta strid däremot.

    Jag ser inget fel i att den som kan sköta det och känner för det tar sig ett glas vin, öl eller whiskey. Jag fattar skillnaden på bruk och missbruk.
    JonasSa skrev 2020-08-03 21:16:27 följande:

    Är man inte inne här dagligen så är man snart utanför då det kommer massor av mess här.  Fast det är kul när folk pratar.


    Så kan det nog va. Och jag som lite tvångsmässigt skriver långa inlägg för jag så gärna vill svara alla framstår väl som småjobbig antar jag.Samma för mig. Jag tränar ju mycket och mår bra av det både kroppsligt och mentalt. Rör ju dessutom en del på mig i jobbet som servitris. Promenader är också skönt.
    Jag förstår precis hur du menar, det måste finnas respekt i beröringen av andra och det du beskriver från cluben är inte respekt.
    Sen har vi alla olika gränser på vart vårt revir går och kan ha svårt med att någon vidrör en även om man är vänner. Jag tror at vi killar är överrepresenterade där även om många av oss mer än gärna vill kladda på tjejer på krogen.

    Beroenden är inte bra, oavsett om det är alkohol, droger spel eller annat.

    Du uppfattas inte som jobbig, inte ens småjobbig. Då hade jag inte skrivit. Jag tycker du verkar trevlig.

    Servera är att röra sig mycket, nu var det länge sen jag serverade och längtar inte tillbaka till det men det var kul då. Men det är härligare med en promenad eller så.

    Vad serverar du på för typ av ställe?
  • JonasSa
    flygrl skrev 2020-08-05 20:26:21 följande:
    Jo, respekt är viktigt förstås. Jag går förresten inte ut på såna ställen särskilt ofta och saknar det inte värst mycket även om jag ju gillar att dansa.

    Beroenden är inte bra, nej. Man mår bäst om man kan ha en sund relation till saker och inte va beroende som ju är att va typ besatt. :/

    Tack för dina vänliga ord. Du är trevlig du med.

    Serverar på ett enklare ställe, inget fancy precis men det är helt ok fast jag tänker inte ägna mig åt det livet ut precis. Mycket spring och trötta fötter blir det. Så du har också jobbat på restaurang?

    Tack, generad och glad!SkämsSolig

    Respekt för varandra är något vi är dåliga på, många och det är inte bara på krogen utan i köer eller skattefusk eller doping. Finns så många exempel på att vi är ego.


    Nu finns det många som inte är det och de är på min pluslista!Plus

    Jag har serverat på nattklubb, inte så mycket men tillräckligt för att veta vad det innebär. Det var kul många gånger men "kunder" som är fulla och dryga kan vara så jobbiga och elaka. Fast många var bra också och det är dem jag försdöker minnas.Solig

    Jag går inte ofta på ställen med dans, blir hellre en sväng till pubben. En eller ett par öl och sen snacka med folk. Just dansen på klubbar är inte så kul längre.

  • JonasSa
    flygrl skrev 2020-08-06 11:47:12 följande:

    Tittar förbi som hastigast och säger hej till alla! Har landat på mitt jobb och ska strax börja langa käk till hungriga gäster. Hur är eran dag?


    Hej!


    Nu är inte jag hungrig längre, potatismos, renskav och rårörda lingon. Och dagen har varit bra men är så trött nu i kväll.


    flygrl skrev 2020-08-06 12:02:35 följande:
    Vi är nog alla ego till och från men jag försöker absolut visa vänlighet och hänsyn till andra. Tycker tillvaron blir enklare och trevligare om man försöker hålla sig till det. Fast man blir ju överkörd ibland av somliga ego-idioter. :/

    Ok, då serverar jag nog i lite lugnare miljö men visst finns det dom som är jobbiga även hos oss. Men dom flesta är trevliga och jag gillar att passa upp på såna.

    Jag går hellre på fik eller restaurang med polare nu för tiden men det har delvis göra med att det då är lättare undvika somliga som jag måste gå omvägar kring.

    Förresten så gillar jag dansen i sig, move to da music helt enkelt. Jag dansar en del här hemma med. Med katten som åskådare eller danspartner.

    Jag tror att människan har ego drag i sig, det är så vi överlever. Men vissa är så oempatiska så det är sjukt. Död

    Det kan vara kul att servera på ställe med drag någon gång men till slut så tröttnar man på alla fyllisar, de fatar ju inte själva hur dryga de kan vara. Fast jag ångrar inte att jag testat hur det är.Cool

    Måste undvika, låter inget bra! KRAMSolig

    Röra sig till musik är härlig, sen är jag ingen stor dansare även om jag dansat en del men har tränat till musik, det är också något annat än utan musik. Fast dansat med katt har jag aldrig gjort!Gravid
  • JonasSa
    Litenmenhård skrev 2020-08-06 17:26:28 följande:

    Jag har gått och trott hela dagen att det var fredag idag och när jag kom hem så kom jag på att det bara är torsdag. .


    Snopet, fast den som spar han har!Skrattande
  • JonasSa
    Cinnamonbun skrev 2020-08-07 17:14:15 följande:

    Jag är ny här och ville bara säga hej. Trevligt med en lite anspråkslös tråd!


    Hej och välkommen!


     


    Jag älskar kanelbullar, så hoppas du känner dig omtyckt!

Svar på tråden Här är vi alla vänner.