Inlägg från: Mortiscia80 |Visa alla inlägg
  • Mortiscia80

    Här är vi alla vänner.

    flygrl skrev 2020-08-08 19:46:54 följande:
    Det kan bli sådär ibland. Men du verkar ha bra fokus och självdisciplin iaf så det som måste göras blir gjort. Typ.
    Mortiscia80 skrev 2020-08-06 17:57:16 följande:

    Men snaaaart blir det då äntligen mat!! Vi skulle beställa för avhämtning men det har tagit en timme (!) att nå dem via telefon efter att de öppnade för kvällen! Så nu är jag väldigt hungrig kan jag säga. Det blir nån slags spansk mat, de säger att de säljer tapas så jag vet inte riktigt vad som räknas dit och vad som bara är "mat" liksom, men revben med bbq-sås blir det bland annat :) Annars musslor, kycklingspett, sidfläsk (typ) och en massa vegetariskt så klart. Gott blir det nog!


    Oj, lång väntan där men det lät ju fett gott det där käket din man hämtade. Tapas kan ju förresten va lite va som helst bara det är smått och tasty.

    Jag gillar rökig bbq. Har alltid en riktigt söt/stark/rökig bbq-sås hemma men skulle gärna besöka nåt amerikanskt Southern bbq-ställe nån gång. Det enkla kan va nog så gott.
    Mortiscia80 skrev 2020-08-07 17:40:16 följande:

    Först seg, sedan migrän, men den är åtgärdad. Jag har spenderat större delen av dagen åt att skriva! Det är en ny berättelse, blir bara en novell, för mig själv, men det blir skönt att få ner den på "papper". Nio sidor nu, hoppas jag kan fortsätta på den ikväll och under helgen. När jag har inspiration vill jag gärna försöka fånga den direkt :)

    Synd att din dag bara var "så där"! Nu är det helg iaf :)


    Klart impad av både din och Litenmenhårds kreativitet!
    Mortiscia80 skrev 2020-08-08 18:07:04 följande:

    Jaa det är väl lite bitterljuvt här med. Jag tycker om det fina vädret men behöver tempererat väder så idag har det varit lite besvärligt, jag har stängt in mig hela dagen och t.o.m. kört AC:n.


    Märkligt hur olika vi människor reagerar på tex. hett väder. Jag njuter enbart och behöver aldrig AC medans andra har det kämpigt. Kyla däremot är jobbigt för mig och jag vill alltid ha varmt där jag är.

    Hoppas du får lindring i värmen där du är!
    Jao vissa saker får jag gjort iaf, sånt som jag vet verkligen måste göras, annat kan skjutas på framtiden. Det gäller att prioritera :) ;) 

    Maten var väldigt god! Jag blev så mätt så jag hade kunnat rulla nerför gatan haha! :D Det tog flera timmar att smälta maten ordentligt, men det är så sällan man unnar sig just sån där riktigt god mat så jag säger som Icona Pop; I don't care ;)

    Vi har köpt liquid smoke, grymt gott i höstgrytor, men man ska vara försiktig. Några droppar räcker till en hel stor omgång!

    Det går framåt med texten, ligger på 24 sidor nu :D

    Ja jag tålde kylan bättre när jag var ung men med åren utvecklade jag kylallergi, jag trodde inte ens att det var en grej när jag fick det först men det blir som nässelutslag runt handleder och fotleder, ibland uppöver hela benen om jag har otur/klätt mig för kallt. Väldigt besvärligt, särskilt för en som är norrlänning i grunden. Men för varmt så blir jag snabbt väldigt matt och slokar som en blomma i ett soligt fönster, jag är väldigt känslig för värme på det sättet. Det blir nog aldrig någon resa till Afrika t ex för min del.

    AC:n har gått hårt i em och nu har ju solen gått ner så det räcker med vanlig fläkt :)

    Nästa gång du är ledig får du väl åka och bada själv i värsta fall, det är inte många sommardagar kvar nu antagligen!
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2020-08-09 09:50:49 följande:
    Hehe. :-P.

    Jag drömde att jag var på en borg. Vi var under belägring. Det kom massor av folk som klättrade upp på väggarna och in i borgen. Vi slogs och slogs och jag svingade mitt svärd och stack ner några människor. Det låter kanske inte så dramatiskt, men jag fick hög puls och när jag vaknade så var jag genomsvettig. Drömmen slutade med att fienden blev för många och jag skulle precis bli ihjälslagen av en. Då vaknade jag.
    Oj då ^^

    Men hur mår du annars då? Slåss du mot "fiender" i verkligheten också just nu?
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2020-08-09 10:10:20 följande:

    Vågar jag länka till min podd här? .


    Det beror på hur anonym du vill vara! Jag skulle inte göra det eftersom du berättar ditt riktiga namn i podden, om jag minns rätt... Men om det inte spelar någon roll så visst, den är intressant iaf :)
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2020-08-09 15:09:33 följande:

    Gäsp.


    Nähädu, det är alldeles för tidigt för det där!
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2020-08-09 15:16:39 följande:
    Haha, jo, men jag kan inte hjälpa det. :-P.
    Jag är uppe i 33 sidor nu förresten :) Lite mer lugn och ro att skriva idag, riktigt skönt!
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2020-08-09 15:29:04 följande:
    Åh, vad roligt. . Läser gärna sen när den är färdig.
    Den är barnförbjuden så du får inte visa Torsten ;) Men du kanske kan få delar av den iaf. Har 34 sidor nu!
    Cinnamonbun skrev 2020-08-09 15:57:19 följande:
    Blir nyfiken, får man fråga vad du skriver?
    Tekniskt sett ska det väl kallas novell, det är en kärlekshistoria i grunden. Ibland får jag berättelser i huvudet som bara måste ut, och samtidigt är det bra träning inför mitt riktiga verk som ska bli en hel roman. Pga datorkrångel och trassel i privatlivet har jag inte kunnat arbeta särskilt mycket med den i år så jag ser fram emot att komma igång med den snart igen. Den är på engelska, annars skriver jag nog mest på svenska.
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2020-08-09 18:26:36 följande:

    "Daylight come and me want to go home".*ylar*


    *räcker fram en flaska rom*
  • Mortiscia80
    Cinnamonbun skrev 2020-08-09 18:50:01 följande:
    Vad spännande det låter! Härligt om du har fått lite flow nu då.
    Ja bara jag får ha lugn och ro omkring mig så går det ganska bra! :)
  • Mortiscia80
    flygrl skrev 2020-08-10 03:08:26 följande:
    Den som väntar på nåt gott...ha ha härligt att få frossa i riktigt gott käk sådär. Själv njuter jag gärna av god mat. Samtidigt som jag är lite av en sportfåne som tränar mycket och hårt. Man lever bara en gång typ så varför inte ha det bra medans man är här på Jorden.

    Liquid smoke har jag också alltid hemma men jag håller med att man får använda det med omdöme så man inte sabbar maten. Santa Marias rökta paprikapulver ger också fin aromatisk röksmak till ex. grillat eller stekt kött.

    Oj, du verkar ha det tufft med både kyla och värme, stackarn. :/ Antar du söker nån sorts mellanläge i vädret, lagom-väder typ. Tur det finns AC och fläktar iaf så du kan få lite lindring i hettan. :/

    Sommaren går mot sitt slut men det verkar va fina dagar ett bra tag framöver typ fram till 20/8 så ska försöka njuta av dom iaf. Blir kanske nån solo-badtur med.
    Väntar alltid för länge... ;) Jag är inte så bra som dig på att ta hand om kroppen, tränar i princip inte alls men har perioder där jag går på långa promenader. Kan vara dags att damma av cross-fiten x) Hjärtat är viktigt.

    Jag har provat en sån där rökt paprika men den blev för kraftfull i smaken, vet inte vad det var för märke. Grillkrydda har jag börjat uppskatta mer senaste året, bra till kyckling t ex!

    Ja jag har inte så mycket hull så jag fryser lätt. Även fast vi hade 30 grader i sovrummet igår när det var som värst så var maken inte imponerad av mina isbitar till fötter x) Lagom-väder är bäst :) Då kan man vara ute och njuta.

    In other news: 36 sidor nu. Har nog kommit liiite mer än halvvägs i berättelsen så som jag planerat den.

    Om jag sitter uppe nån kväll ska jag tänka på att du kanske finns online :) Alltid trevligt att prata med någon likasinnad.
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2020-08-10 17:20:05 följande:

    Tillåt mig att gäspa!


    Gå till receptionen, det är de som utfärdar tillstånd. Se till att fylla i blankett E73 i tre exemplar, kom ihåg underskriften.
Svar på tråden Här är vi alla vänner.