Inlägg från: Eurydike |Visa alla inlägg
  • Eurydike

    Här är vi alla vänner.

    Freddie K skrev 2023-03-23 17:17:45 följande:

    Vi har gjort något unikt på min dagliga verksamhet. Vi har startat ett fack och det är unikt för inga andra dagliga verksamheter har det. På onsdag kommer de från Svt och ska intervjua oss om det. Just saying. .


    Verkligen ett steg i rätt riktning! 😃 Hoppas andra följer ert exempel senare. Du får hojta till när man kan se intervjun på tv, för den vill jag inte missa 🤩
  • Eurydike

    *Glider in på ett bananskal.* 🍌

    Ja, höj volymen Freddie! 🙌

    Nu kör vi helg! 🥳🤩🥂

  • Eurydike
    Polyrytm skrev 2023-03-23 23:52:03 följande:
    Det var jättegott.

    Härligt!

    Ligger i sängen med en kurrande katt på bröstet. Det kunde ha varit värre. 🙂
    Låter mysigt! Jag brukade också sova tillsammans med min katt förr i tiden 😻 Fast din kisse kanske får hoppa ner från bröstet när det är dags att sova? Trevlig helg på er!
  • Eurydike
    Carolatom07 skrev 2023-03-24 18:07:44 följande:

    Vill bara fråga om det är någon som vet om de där produkterna för starkare hårväxt som finns på apoteket hjälper.(de där mixarna av vitaminer och mineraler som kostar mellan 4-600kr).

    Jag har hört om folk som använt dessa, vissa säger att de varken gör till eller från, medan andra säger att de hjälper bra.

    Även om jag har en bra hårväxt för att vara 45, så märker man ju att det börjar glesna lite i "flikarna". Jag vill kunna bevara ett något sånär bra hår i åtminstone 5-6 år till.

    Någon som har andra tips?


    Jag har läst någon gång att det är ett manligt könshormon som styr det där, i alla fall en viss typ av håravfall (när man tappar håret mitt på huvudet och behåller det runtom), så då borde det inte hjälpa med vitaminer och mineraler. Men jag kan ha fel!
  • Eurydike
    Anonym skrev 2023-03-25 02:33:33 följande:

    Tråden anmäld


    Är det du igen? 😅 Du har blivit en återkommande karaktär här i tråden, men vi går inte på den där ?tråden anmäld? igen 🧶
  • Eurydike
    Polyrytm skrev 2023-03-25 02:33:03 följande:
    Har du inte katten kvar eller?

    Ibland somnar vi båda en stund men jag sover helst på sidan så hon traskar iväg självmant när hon märker att jag börjar tröttna.

    Men ja, det är verkligen mysigt att ha en spinnande katt över solar plexus. Det känns läkande och fridfullt.

    Detsamma!
    Det var en katt jag hade som tonåring, så han finns tyvärr inte längre. Han försvann och jag letade nästan ihjäl mig efter honom. Vi var väldigt tajta, för han blev övergiven när han bara var tre veckor gammal. Sedan tog jag hand om honom. Hade honom innanför kläderna och matade honom med en spruta var fjärde timme. Han följde med mig överallt och ja, det är verkligen mysigt med en spinnande katt över bröstet/solar plexus. Håller med om att det känns läkande och fridfullt!
  • Eurydike
    Anonym skrev 2023-03-25 03:07:16 följande:
    Det tror jag inte.
    Det tror inte jag heller. På dagen är du du, men på natten är du Zorro. Jag skriver i sömnen nu, så jag ber om ursäkt om jag blandar ihop saker och ting, men jag har precis för mig att du är Zorro 🤔
  • Eurydike


    Idag är det våffeldagen! Då passar det perfekt att äta en eller två eller ett helt gäng med våfflor. Själv åt jag två, inklusive allt. Jag var på våffelbuffé. Egentligen har jag lovat mig själv att sluta posta bilder på pannkaksliknande maträtter, men gjorde ett undantag dagen till ära 🧇🍓????😋
  • Eurydike
    Aniiee skrev 2023-03-25 22:29:31 följande:
    Eklektiskt så det förslår!
    Ja, verkligen! Den andra våfflan var mer sparsmakad 😋
Svar på tråden Här är vi alla vänner.