Inlägg från: Mortiscia80 |Visa alla inlägg
  • Mortiscia80

    Här är vi alla vänner.

    Freddie K skrev 2023-02-19 16:16:04 följande:
    Nja, för mig är den stor i alla fall. 69 kvm
    Ja det är stort för en person :) Du får väl ork någon annan dag, och man måste inte göra allt samtidigt.
  • Mortiscia80
    Freddie K skrev 2023-02-21 16:34:47 följande:

    Nu har försäljningssiffran på BoD gått upp från blygsamma nio till gastronomiska elva! Tungan ute


    Bra, grattis! :D
  • Mortiscia80
    Freddie K skrev 2023-02-22 11:24:57 följande:

    Går hemma och plockar lite. Vad grejer man hittar! Roligt är det i alla fall, men det ser ut som Beirut hemma hos mig nu! Skäms


    Ja men samma här, på alla punkter haha! x) Men det går framåt! Hittade t ex min bankdosa idag som jag behöver för företaget, mitt syskrin så jag kan laga småhål och ett par saker till :) Delar den här härliga låten som jag nyss hittade eftersom de var med i melodifestivalen (fast då med en annan låt, som var riktigt bra!).



  • Mortiscia80
    Freddie K skrev 2023-03-04 14:00:22 följande:

    Berättelsen:"Inspärrad" är färdig. Ska bara skriva in den på datorn och sen lägga upp den på BoD, om jag får det att funka. De har gjort om sidan.


    Den är jag nyfiken på :D
    Eurydike skrev 2023-03-04 17:24:48 följande:

    I natt låg jag vaken till klockan 5 och redigerade text. Det blev många rödmarkeringar och tiden bara flög iväg. Tre timmar kändes som en halvtimme. Så vad skriver jag på? Just nu är det framförallt barnböckerna Veronika Varulv och Skolgårdens hemlighet. Men jag skriver också en mörk novell, som heter I jättens skugga. Novellen handlar om en kvinna som lever i skuggan av en jätte. Den handlar om hur rollerna kan se ut i en destruktiv relation. Hur någon kan växa på ens bekostnad och hur liten man kan bli i fel persons sällskap 🤔


    Wow, de låter bra, du borde försöka få dem utgivna hos ett förlag! Jag undrar också var du annars brukar publicera :)
  • Mortiscia80
    Freddie K skrev 2023-03-08 08:35:14 följande:

    Är det någon av er som vet hur E-pub funkar och i synnerhet E-pub för BoD? Vi har försökt jag och min coach i Indesign och andra program att konvertera texten till E-pub. Det funkar, men sen när vi ska lägga upp det på BoD som kräver att man gör om filen till E-pub så godtar den inte det. Jag blir idiot på det!


    Kolla här om det finns något som hjälper :) blog.publit.com/sv/verktyg-for-epub-formatering-du-inte-kan-vara-utan/

    Ja, var tog våren vägen?? Här hade vi lite snöstorm igår, nu ser det ut som vinter igen. Tur man inte har bytt till sommardäck än! Det var tillräckligt halt igår ändå.
  • Mortiscia80

    Go'kväll! Känner mig redan trött, det har varit en lång vecka. Eller en lång månad snarare... Funderar på att sova tidigt för en gångs skull, det lär vara bra för kroppen. Kollar på en virkningsvideo på YT så länge :)

  • Mortiscia80
    Eurydike skrev 2023-03-10 22:33:07 följande:
    God kväll på dig också! Förstår att du är trött om det varit en lång vecka. Det låter mysigt och lärorikt att titta på en virkningsvideo! Själv har jag haft hemmaspa med Idominsalva i ansiktet och gurkskivor på ögonen 🥒 Jag brukar alltid få finnar av den salvan, eftersom den är så fet, trots att jag inte har det i vanliga fall. Men jag glömmer bort det och gör om samma misstag gång på gång. Nu var det nog sista gången 😅
    Ja jag brukar annars vara lite av en nattuggla! Idag har jag tyvärr migrän så det kanske också bidrar till tröttheten.

    Kanalen heter Jayda InStitches, jättekul att titta på :) Du kommer vilja börja virka inom nolltid om du inte redan gör det haha :D Igår såg jag när hon gjorde hårsnoddar av "novelty yarn", sånt som är trådigt och konstig på olika sätt och som man egentligen inte kan ha till något vettigt men köpt för att det var fint eller nåt. Jag har inte koll på var allt mitt garn är men vet att jag är skyldig till en hel del sådana inköp x) "Åååh vad fint, jag köper några nystan! Ingen aning vad jag ska ha det till, men det är så fiiint och mjuuukt!" :D Typ så går det ofta till när jag köper garn haha!

    Släng salvan? Eller behöver du den till fötterna t ex? Skönt med lita spa-dag iaf ;) Det ska man unna sig ibland.
  • Mortiscia80
    Freddie K skrev 2023-03-11 11:03:47 följande:
    Hola, mamacita! Hur är läget? .
    Hej vännen! :) Ah, det är väl rätt lågt just nu, saker irl som jag inte kan påverka men som kan påverka mitt liv väldigt mycket. Försöker ta ifatt saker så jag inte bara har vardagen under kontroll utan även det där som man behöver göra extra så det skulle kännas bra om man kom vidare där. Håller också på att ta tag i saker som kommer att förbättra det ekonomiska läget och lite annat :) Hur är det med dig då?
Svar på tråden Här är vi alla vänner.