Inlägg från: Mortiscia80 |Visa alla inlägg
  • Mortiscia80

    Här är vi alla vänner.

    Freddie K skrev 2022-12-31 14:53:49 följande:
    Gott nytt år på dig med! . Jag kommer garanterat att sova då i alla fall. Skäms
    Jo det kan jag tänka mig :)
  • Mortiscia80
    Freddie K skrev 2022-12-31 14:56:58 följande:
    Jo, jag är ju en vanemänniska ut i fingerspetsarna. Skäms. Dessutom, varför pina sig med att hålla sig uppe till tolvslaget?
    Nej är man trött så är man trött! Då är det så :)
  • Mortiscia80
    Freddie K skrev 2022-12-31 15:15:11 följande:

    Jag och förmodligen du Morty, kan gotta oss imorgon över att halva Sverige ligger och är bakfulla, men det är inte vi! .


    Haha jajjamänsan! :D
  • Mortiscia80

    Hej på er! :) Förstår att ni säkert undrat var jag tagit vägen men jag har inte orkat med så mycket på sistone. Var ju sjuk där runt jul och fick knappt någon ledighet alls, har börjat jobba igen och det har också tagit mycket energi. Jag försöker planera upp mitt liv så det blir bättre balans framöver men har en del tunga saker att ta tag i också innan det blir riktigt bra. Hoppas att det nya året har börjat bra för er iaf :) Har dessutom fastnat i Tre Kronor-serien efter att någon här nämnde den :D Jag har redan sett tre säsonger.

  • Mortiscia80
    Eurydike skrev 2023-01-11 21:54:37 följande:
    Hej! Vad roligt att se dig igen! Jag var nästan rädd att jag skrämt bort dig med mitt prat om cashewnötter, men skönt att så inte var fallet 😉 Förstår precis! Jag står lite inför samma utmaning själv. Som det är nu måste jag också få ordning på vardagen och hitta en balans. Jag funderar på att börja plugga igen, samtidigt som jag jobbar, och det kommer att kräva mycket energi. Kursen har jag kommit in på, men det finns fortfarande risk att jag ångrar mig och backar ur. Kaffet är numera under kontroll! Det var mitt nyårslöfte 👌 Ja, det är lätt att fastna i serier. Själv har jag tittat på olika komedier på SVT Play och legat och skrattat för mig själv. Hoppas du lyckas hitta en balans! Håller tummarna för det! 😃
    Haha så lättskrämd är jag inte :D Men det låter som en bra plan att plugga igen! Vad är det för kurs? Kommer du att gå ner i arbetstid lite under tiden? Bra att du drar ner på kaffet också :) Jag har en hel lista med saker men det är mer önskemål än nyårslöften. Har fått bättre rutin i hemmet iaf så det är en bra start :) Vilka komedier har du sett? Tar gärna tips om något roligt :)
    EmilijaPetrosiunaite skrev 2023-01-11 21:56:01 följande:
    Hej, hoppas att det är mycket bättre nu, men det förmodar jag då du arbetar igen. Är det ishockeysäsong som du följer? Det är typiskt att bli sjuk runt jul och nyår, det har varit och är mycket sjukdomar som sprids, just då folk vill vara lediga och ta tillvara på det som den tiden erbjuder. Lycka till med planerandet.
    Ja jag var sjuk till strax före nyår, himla synd för jag behövde verkligen den här ledigheten till annat egentligen! Verkligen typiskt. Många har varit sjuka över jul verkar det som. Nej, det är inte hockey utan TV-serien från 90-talet! :) Den är bättre nu än när jag var barn faktiskt. Och så förstår man så mycket mer av undertoner och annat. Tack! :)
    EmilijaPetrosiunaite skrev 2023-01-11 21:58:44 följande:

    Vad har ni hittat på under jul och nyår? Var det lugnt? Vad kommer att komma med det här nya året?


    Det blev lugnt firande med mitt lilla barn, jag såg en film på nyårsafton och var faktiskt vaken vid tolvslaget i år men det syntes färre fyrverkerier där jag bor nu.

    I år hoppas jag på mer lugn och ro, mer pengar, mer handarbete, mindre skärmtid, umgås mycket med sonen, mindre socker och mer träning. Bland annat x)
  • Mortiscia80
    EmilijaPetrosiunaite skrev 2023-01-11 22:18:59 följande:
    Tyvärr blir det så ibland, man planerar saker och så fallerar de för tillfället. Jaha jag tänkte direkt på ishockey på grund av namnet, fast jag inte ser det heller, men en tv-serie, då förstår jag. Ett lugnt firande då, det är faktiskt skönt. Ja hoppas att det kan bli som du vill, en del saker går att påverka själv, andra är svårare, en del omöjligt, men man får försöka göra det bästa.
    Ja nu tar jag nya tag idag :) Man tar en liten bit i taget.
    Anonym (Nytt alias?) skrev 2023-01-12 07:57:51 följande:
    Jag har faktiskt undrar. Fint att du skrev, tänkt att det hade kunnat vara något med måendet. 
    Ja är det inte fysiskt så oroar man sig väl alltid för något. Jag har en del tunga saker som hänger över mig och ska fixas sedan länge men med jobb, barn, vardag osv så räcker man inte alltid till som man vill.

    Skönt att du blev klar med en del plugg iaf! Även om man inte vilar just då så kan man slappna av efteråt och må bra.
  • Mortiscia80
    Anonym (Nytt alias?) skrev 2023-01-12 14:05:47 följande:
    Jag har förstått att du är ensam med en pojke och har ett företag. Bara dessa saker är ju krävande. Så synd att du blev sjuk under ledigheten. Det har hänt mig också vid några tillfällen och just när man behöver vila som bäst.

    Vill att du ska veta att det var uppskattat att du skrev om vad som höll dig ifrån. 

    Den här tråden och dess medlemmar fungerar som en liten krycka i vardagen för mig och jag tror för många andra också! 
    Ja det stämmer :) Förutom mitt eget företag jobbar jag halvtid som vanlig anställd och har ibland timjobb vid sidan av allt detta också. Lillpojken går i förskolan så det är en aktiv ålder, men vi tycker om att vara utomhus när det är varmare årstider och då får han springa av sig lite mer. Fika i skogen, bada i någon sjö, åka till en lekpark, vi kan vara ute i flera timmar :)

    Ja jag tror också den här tråden är bra för många, en trygg miljö med lugn och välkomnande stämning.
  • Mortiscia80
    Anonym (Nytt alias?) skrev 2023-01-12 15:08:19 följande:

    Det finns oändligt med film och tv-serier. Det är att bli översköljd som gör att jag har svårt att välja. Har du någon favorit/favoriter? 


    Nu vet jag inte vad du eller de andra har för smak men den här såg jag nyligen och tyckte verkligen mycket om den :)

    www4.myasiantv.cc/show/miss-the-dragon-2021
  • Mortiscia80
    Freddie K skrev 2023-01-12 17:00:49 följande:

    Älskling, jag är hemma! .


    Haha det kan vara nästan vem som helst av oss du menar då :D Fast kanske inte Torsten.

    Idag blir det dubbelpanerad schnitzel till middag, en av mina favoriter ;) men det ska vara lövtunna skivor kött till det! Jag kan äta hur mycket som helst av det :D
  • Mortiscia80
    Freddie K skrev 2023-01-12 17:10:06 följande:
    Ja, eller den som känner sig träffad. :-P.

    Åh, det lät gott. Jag har precis smält i mig en kebabrulle. Skäms
    Ja det kommer att bli jättegott! :) Jag vet inte vad som passar till däremot, jag har både potatis, potatismos, ris, makaroner och spaghetti. Strips kan jag också göra förstås, har airfryer, de är toppenbra :)
Svar på tråden Här är vi alla vänner.