• flygrl

    Här är vi alla vänner.

    Disa35 skrev 2020-05-01 18:27:39 följande:

    Om det är okej att jag hoppar lite, annars blir det här längre än Bibeln nästan 

    Är polisen mesig i förorten alltså? Av allt att döma är det ju en ganska liten del som ligger bakom nästan allting, från snatteri till skjutningar, den lilla delen kan väl inte vara så svår att jaga rätt på?

    Har du varit i Venezuela eller Cuba? Som vuxen menar jag.

    Åh, den listan hänger kvar sedan jag jobbade i Norge, den och svenska uppfinningar - det var väldigt bra att ha när de kom dragande med alla sina guld i vinter-OS 

    Gardell har sina ljusa stunder, även om jag tycker att han är lite väl ilsken och fokuserad på sex när man ser eller hör honom.

    Hon gjorde nog det ja, lilla mamma, även om hon faktiskt ljög för honom. Men det fanns ju inget annat sätt att få med honom in i lugn och ro, så för min del är det helt okej.

    Allt det positiva och allt beröm blir jag nästan generad av, det vet jag inte vad jag ska svara på riktigt. Men tusen tack 

    Jag hävdar envetet i en annan tråd att Sveriges strategi är rätt bra, och det hävdar jag för att jag förstår tanken och logiken bakom, och för att den är hållbar över lång tid. Som du kanske har anat är jag uppvuxen med vård och omsorg runt omkring mig, så för mig är det här varken särskilt skrämmande eller konstigt.

    Men jag hoppas verkligen att vi får se upprustning på åtskilliga områden när det här är över, inte minst inom äldreomsorgen.


    Så...nu ska jag svara dig med. Har alltmer kommit på jag nog har ett lite tvångsmässigt förhållande till att svara i trådar. Jag vill besvara i stort sett aaaaallt, iaf sånt som intresserar mig men problemet kan bli att jag tar mig vatten över huvet... :/

    Nu ska jag försöka ha lite mer urskiljning och se om det funkar bättre. Då hoppas jag också kunna bli snabbare på besvara sånt som är personligen riktat till mig, som ditt inlägg här tex.

    Ja, det sägs ofta i media vi inte vill ha polisen här i orten, att vi inte vill bli trakasserade av dom. Problemet med det är att SVT lyssnar för mycket på somliga politiska aktivister, kriminella och dessutom såna som inte alls bor här för jag känner inte igen dom där åsikterna från dom flesta jag känner här. :/

    Majoriteten i orten är inte kriminella och vi stör oss som fan på dom som förstör för alla oss andra. Polisen borde va mer synlig och sätta hårt mot hårt mot gängen och salafisterna så alla vi andra fick det lugnare och dessutom slapp förknippas med dom. :/

    Jag har vart i Venezuela men Cuba kan jag/vi tyvärr inte besöka. Hoppas det blir demokrati där en dag!

    Håller med om Gardell att han ibland går långt över gränsen bla. med jobbiga sexanspelningar. Men han är bitvis briljant med, både djup och rolig.

    Va gäller din mamma tycker jag hon gjorde helt rätt i en svår situation och det visar att det faktiskt ibland kan va nödvändigt att inte säga sanningen. Japp så är det.

    Som sagt jag hoppas Sveriges strategi mot Corona kommer va framgångsrik i längden. Vi får se såsmåningom.

    Du är uppenbarligen både kunnig och engagerad i medicinska frågor. Har du inte funderat på att faktiskt bli läkare?
    Disa35 skrev 2020-05-12 09:51:05 följande:

    Musik var bättre förr...

    Till helgen ska jag göra en tågtårta förresten, och jag är ingen konditor så det här kan gå precis hur som helst.


    Hur blev tågtårtan? Och ffa va är en tågtårta?
    Disa35 skrev 2020-05-14 17:18:48 följande:

    Alltid lika roligt att skicka gubben till affären, på min ära - den här gången kom han hem med vitlöksbröd istället för grissini och bad om ursäkt för att han inte hade hittat spansk köttmix för tapas (inte konstigt när man letar i kryddhyllan istället för i kyldisken)


    Låter kul. Kan man spela på resultatet av hans turer till affären?
  • flygrl
    Litenmenhård skrev 2020-05-16 19:03:04 följande:

    En ny istid kanske? :-P.

    Jo, jag har väl gjort det. Har en tendens till att upprepa mig ibland. .


    Det lät faktiskt lite som dom trodde det kunde bli en global mindre istid eller iaf köldperiod med dåliga skördar mm.

    Tycker inte du upprepar dig.

    Hur är det med Torsten förresten? Länge sen man hörde nåt...
    Litenmenhård skrev 2020-05-16 19:04:53 följande:

    Lyssna på den här då. Riktigt old school. .


    Kul, old school kan absolut va bra.
    Litenmenhård skrev 2020-05-16 19:11:03 följande:

    Själv kör jag Youtube. Är lite gammaldags så där. .


    Jag kör både Spotify och Youtube faktiskt. Kör du betalversionen av YT?
  • flygrl
    Mortiscia80 skrev 2020-04-28 12:56:41 följande:

    När man trodde att man skulle komma någonvart... De ringde nu på fm och informerade mig om att gångjärnet var trasigt (nähä?!) men tyvärr kan man inte köpa nya delar till datorn. Så då tyckte de att undersökningen var klar och att om jag inte bryr mig så mycket om den biten så kan jag säkert ominstallera Windows. Jaha, men nu är det ju så att datorn inte ens startar längre tyckte jag så vad beror det på isf, gångjärnet eller..? Ööööh, jaha näe men det har vi inte tagit reda på. Nä men braaa då... x( Lämnar jag in datorn för felsökning vill jag ju veta vad som är fel också, jag hade ändå lämnat med en tydlig beskrivning av de saker som felar (gångjärnet som vill bryta upp skärmen om man stänger samt att den inte ens startar längre).

    Pokémon går väl framåt kan man säga. Jag har hittat ett bra ställe där jag kan traska fram o tillbaka med barnvagnen mellan två pokéstops och samla från båda för när jag kommer fram igen har de fyllts på :D Fattar inte det där med battles än, de genererar ju ingen HP med tiden så den pokémon man slänger in är så gott som körd. Dessutom går det inte att göra "dodge" genom att dra åt sidorna, så som det står online att man ska kunna göra =/ Så nej, battles är inte riktigt för mig.

    Hahaha jaa det var en bra titel! :D Jag tror det är mögel som jag nog sa och då är den körd, går inte att ha till ett litet barn så klart. Jaja, det finns fler på Gekås om man absolut måste ha fler än sju.


    Verkar väldigt komplicerat det där med din dator. Undrar hur det kommer sluta egentligen..

    Va är det för gångjärn du nämner? Finns det ett sånt i en dator och va är isf dess funktion?

    Tack för din review av Pokémon Go. Får väl prova själv nån gång...
    Mortiscia80 skrev 2020-04-29 21:44:20 följande:

    Trött... Sonen väckte mig tjugo över fem imorse.

    Imorgon blir det datoräventyr deluxe. Ska hämta hem min gamla burk som i princip nog bara är skrot, och så ska jag återlämna den nya jag köpte som jag inte gillar. Sedan ska jag försöka meka i den gamla burken lite och om det inte går ska jag försöka med en ännu äldre burk, bara lägga i hårddisken och se om jag kan slänga över lite RAM också. Om inget av detta funkar får jag hålla till godo med makens medan jag försöker hitta en där min hårddisk passar rakt in, då är allt löst och livet kan återgå till det normala, äntligen.


    Blir impad av din datorkunskap!

    Är du klar än?
    Mortiscia80 skrev 2020-05-09 09:18:50 följande:

    Ja men du skulle inte tro't... Datorhaveri, hälsomässiga funderingar, en döende förälder sedan ett år tillbaka, jobbet som börjat krångla, och så allt vardagskrafs som måste fixas, t ex däcken och en massa tvätt och städning. Det blir faktiskt en hel del vissa dagar.


    Usch! Låter väldigt jobbigt det där, särskilt det om din döende förälder. Du har min medkänsla.
    Mortiscia80 skrev 2020-05-10 18:30:20 följande:

    Ungefär! Det blev mat från donken, men det är minsann sista nu på ett tag framöver. Jag är så trött på snabbmat, även om vi har det så sällan.

    4 minuter tills bullarna ska penslas.


    Fast det är gott med burgare och sånt från donken ibland. Mums!

    Hoppas bullarna blev goda dom med.
    Mortiscia80 skrev 2020-05-13 09:36:29 följande:

    Gott för en gångs skull! :D Och mår rätt bra idag :) Jag har varit sjuk sedan i söndags, naturligtvis oroar man sig med tanke på corona men det var bara halsont och jag var hängig. Jag gurglade flera ggr om dagen med saltvatten. Orkade ta tag i disken idag t ex. Sonen är också sjuk så han har varit hemma hela veckan men är pigg. Jag tror vi klarar oss :)Det låter härligt! :D

    Vi har snö x)


    Krya på dig/er! Fast du kanske redan hunnit repa dig.
  • flygrl

    Hej alla! Jag har vart ute på ärenden idag inkl. handlat. Lite regn har det vart och lite sol med. Mer sol tack! Katten och jag värmer varandra i soffan så länge...

    Hoppas ni alla har det bra!

  • flygrl
    Litenmenhård skrev 2020-05-17 08:07:20 följande:

    Oj, det låter ju inte bra. Jag som vill ha värme ju.

    Torsten är ok. Han har varit lite nere det senaste. Nu sover han fortfarande. 

    Nej jag kör ingen betalversion av Youtube. Jag bara lyssnar och lägger upp mitt shit där. .


    Ja, sol och värme vill jag ha jämt!!!

    Tråkigt höra att Torsten är nere. Du får muntra upp honom!

    Ok, du är som jag som kör gratisversionen av Youtube. Man får ju frågan titt som tätt om man vill prova premium så lite nyfiken blir man ju.
    Litenmenhård skrev 2020-05-17 09:30:25 följande:

    Jobbigt när det blir något fel när man skriver och allt försvinner och an inte har sparat. Då får man skriva om det.


    Det är verkligen hemskt. Har man skrivit en längre text och jobbat på få den bli bra känner man sig tom och urlakad på nåt vis när allt bara försvinner...men sen får man bråttom att försöka återskapa medans det mesta ändå finns kvar i skallen.
    Litenmenhård skrev 2020-05-17 16:14:32 följande:

    Torsten ravear loss.


    Coolt!
    Litenmenhård skrev 2020-05-17 17:24:12 följande:

    Ett statement: Independence Day måste vara en av 1900-talets sämsta film. Dock gillar jag Will Smith.


    Minns inte så mycket av den mer än dom där gigantiska rymdskeppen som hängde över bla. Washington. Tror jag tyckte den va rätt ok. Will Smith är skön, ja.
    Litenmenhård skrev 2020-05-18 19:21:53 följande:

    Det är skönt att höra. .

    Min dag har varit ganska produktiv. Har suttit och jobbat med min podcast så förhoppningsvis kanske den kommer upp nästa vecka. .


    Som sagt du är verkligen kreativ och det är ju bra. Skulle va kul lyssna på din podcast!
  • flygrl
    Litenmenhård skrev 2020-05-18 19:37:10 följande:

    Tja! Då har du hunnit med en hel del idag då? .

    Jag har det bra i alla fall. Kollar på The Big Bang Theory sen ska jag sova. .


    Ja, har hunnit med en del...skönt.

    Har inte kollat Big Bang Theory på ett tag. Dags att kolla lite igen tror jag. Ska se Robinson strax som gått in i finalveckan nu.

    God natt då!
  • flygrl

    Hej alla! Tittar förbi och hoppas ni har en behaglig Kristi flygare. Här va det riktigt skönt, hyfsat varmt vårväder idag så jag har suttit ute på balkongen och njutit av solen.

    Har ni andra haft det bra?


    Litenmenhård skrev 2020-05-21 17:19:13 följande:

    Jag fryser. 


    Usch, inte bra! Är du för tunt klädd eller på väg bli sjuk? :/
  • flygrl
    Mortiscia80 skrev 2020-05-22 09:42:10 följande:

    God morgon! För en gångs skull är jag först för dagen :D Men blir inte långvarig, har massor på schemat idag (egentligen).


    Hej där! Jag har också saker att fixa idag men hoppas kunna sitta ute i solen åtminstone lite. Så härligt med våren som äntligen verkar ha kommit tillbaka! Har den det hos dig med?
  • flygrl

    Hej alla! Hoppas ni har en skön söndag med trädgårdsarbete, bakande, Bob Marley-dyrkande och allt som ni verkar hålla på med!

    Själv dricker jag kaffe på balkongen/uterummet och lyssnar på lite blandad hiphop men tyvärr mulnar det på alltmer så dags att gå in snart. Till veckan ska det bli uppåt 20° så det ser jag fram emot.

  • flygrl
    Mortiscia80 skrev 2020-05-22 12:33:45 följande:

    Jodå här är det sol och fågelkvitter! :) Jag har just fått i mig lite lunch, matrester av hämtmat från igår, helt ok.

    Jag har också insett att jag behöver ett handarbetsprojekt innan jag blir tokig. Och bättre böcker!


    Fågelkvitter är minst lika härligt som solskenet om våren. Älskar när dom sjunger så vackert, inte minst på natten när jag ofta ligger vaken. Katten spanar lätt förvirrat mot skyn efter småfåglarna.

    Bra böcker kan man inte ha för mycket av!
    Mortiscia80 skrev 2020-05-23 18:03:31 följande:

    Klokt :) Jag funderar på att sluta helt med godis efter att ha läst om sockrets dåliga inverkan på kroppen, men choklad är ju så gott :D Och bakverk är ju väldigt sött det med oftast.


    Själv tror jag rätt mycket i livet handlar om proportioner och kommer därför fortsätta unna mig även bakverk, choklad och annat sött och gott men med viss måtta förstås. Dessutom behöver man kolhydrater med. I rätt mängd.
Svar på tråden Här är vi alla vänner.