Inlägg från: Mortiscia80 |Visa alla inlägg
  • Mortiscia80

    Här är vi alla vänner.

    Litenmenhård skrev 2020-04-24 19:08:07 följande:
    Nice. . Vad ska ni se för film? Jag ska nanna om en stund, tänkte jag. Ska bara se The Big Bang Theory först. .
    En lite nyare film som heter The Chef :) Lite feel good, en kock som säger upp sig från fin restaurang och skaffar en sån där food truck.
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2020-04-25 09:37:10 följande:

    Sitter och jobbar lite. Får lite dåligt samvete av att inte ha varit på jobbet på typ tre veckor. Får se när jag går tillbaka dit. Är nog hemma nästa vecka med.


    Du är hemma pga symptom antar jag? Ha inte dåligt samvete isf. Att du är hemma kanske räddar livet på en släkting till någon av dina arbetskamrater.
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2020-04-26 08:06:58 följande:
    Jag har inga symptom. Det är här Psykiskt. Därför jag får lite dåligt samvete.
    Aha! Ja då är det förstås lite svårare. Men så här, hade du varit hemma även utan corona så behöver du inte heller ha dåligt samvete. Folk kan ju må dåligt psykiskt av olika orsaker, just nu är en del oroliga för corona, eller så kan det vara nåt helt annat. Orsakerna bakom är inte intressant för den delen.
  • Mortiscia80
    LukeStairwalker skrev 2020-04-26 08:56:35 följande:

    God morgon!!

    Vilken lördag det blev! Städ och fix hela dagen och kvällen. Vid midnatt satte jag på filmen Taxi driver och var klar 0200. Men va bra den var!

    Den har legat på "att-se"-listan i flera år.

    Ikväll kanske jag hinner med "Deer hunter"

    Hur var er lördag?


    Vi tog sonen till lekparken och det var jättetrevligt :) Det blir nog en sväng idag också. Vi hade tur som fick vara ensamma första halvan av tiden! Annars har man sett vissa dagar att folk flockas som myror till en sockerbit... #socialdistancingffs
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2020-04-26 09:00:31 följande:
    Jo, det har du ju rätt i. Jag blir bara så frustrerad för jag har så mycket att göra på jobbet. (Mycket kul.). Ska börja filma snart och då behöver jag ju vara på plats.
    Kan du ta lite deltid? Alltså kanske gå dit 2-3 dagar i veckan och testa på? Ångest och oro blir sällan bättre av att man stänger in sig, man mår bra av att träffa andra.
  • Mortiscia80
    LukeStairwalker skrev 2020-04-26 09:08:03 följande:
    Va mysigt! Läge för picknick vid lekplatsen om det blir fint väder?

    Jag ska rensa på vinden och förhoppningsvis sitta i solen med en kaffekopp och p3 dokumentär på eftermiddagen. Och kör tungt benpass på gymmet!
    Supermysigt :) Förutom den oväntat kalla och starka blåsten, jag som är väldigt frusen av mig hade inte ens hälften så roligt som sonen x) Han är dock för livlig för picnic än så länge men när han blir lite äldre så vore det ju hur fint som helst! :)

    Lycka till med rensningen! Det kan behövas ibland. Vilken dokumentär är det du tänkt dig?
  • Mortiscia80

    Jodå, det blev promenad till lekparken idag också :) Ikväll ska maken göra hemmagjorda hamburgare med strips, vi har air fryer :D

  • Mortiscia80
    flygrl skrev 2020-04-26 17:08:17 följande:
    Låter som en trevlig söndag. Gott med hamburgare med strips!
    Ja jag tror vi kommer att vara mycket i lekparken de kommande helgerna :) Förutsatt att det inte är för mycket folk. Samtidigt känner jag mig kluven för även smittade människor kan ju tänkas gå dit och ta i lekgrejerna :s Jag tvättade händerna noga på sonen när vi kom hem iaf.

    Vad äter du till middag idag?
  • Mortiscia80
    LukeStairwalker skrev 2020-04-26 17:29:06 följande:
    Grymt!

    Jag har också airfryer och kör hamburgarna i den. Det riktigt mycket flott i samlingskärlet under.

    Tips är att köra färsk lax med skinnet kvar på ena sidan. Lite olivolja salt och citronpeppar. Jag äter det med endast sparris eller bönor till.

    Det blir min middag efter gymmet faktiskt.

    Airfryer is teh shit!
    Visst är det en bra maskin! :D Fast vi har inget uppsamlingskärl under utan mer som en skål man har stripsen i eller vad det är och den tar man ur och rengör. Guu så gott det lät med laxen! :D Ska tänka på det framöver. Vi har inte riktigt fått till annat än strips i den där, kycklingnuggets t ex blir inte alls lika goda som om man steker dem så jag vet inte vad vi gör för fel :s
  • Mortiscia80
    flygrl skrev 2020-04-26 18:01:17 följande:
    Ja, dessutom kan ju barn smitta med så det är nog lika bra utgå från att virus kan finnas på dom flesta ytor. Problemet med barn är väl att dom lätt kan stoppa fingrar i munnen, ögonen och näsan och även slicka på saker så det är svårare skydda dom mot smitta än vuxna människor. :/

    Själv är jag försiktig med att inte ta med händerna i ansiktet osv när jag är ute och sen tvättar jag händer och ansikte noga med tvål och vatten när jag kommer hem.

    Ska käka stekt kycklinglever och stekt lök med potatismos till middag. Kan inte bli bättre!
    Ja barn är ju små oredor i sammanhanget :o Har ju läst den lilla info som finns och t ex var det ett smittat barn som träffat mer än hundra personer men inte smittat en enda, men jag skulle aldrig chansa för det.

    Jag tvättar alltid händerna när jag varit ute, alltid. Även om jag så bara varit ut med soporna (vihar fågelbajs på tunnorna, vill inte ha in salmonella). Nu med corona tvättar jag extra noga, beroende på vad jag gjort kan det hända att jag också tar handsprit. Tvättar sonens händer lika noga när han kommer hem också.

    Har aldrig ätit lever :s Men så klart leverpastej, fast det är ju inte alls samma sak. Det lät iaf som en enkel men bra måltid! :)
Svar på tråden Här är vi alla vänner.