Inlägg från: Mortiscia80 |Visa alla inlägg
  • Mortiscia80

    Här är vi alla vänner.

    Litenmenhård skrev 2020-10-31 10:42:41 följande:
    Jo, precis. Så är det! Han är lite som Kalle Anka. Kommer med utspel om ditt och datt och gråter som ett barn när han inte får som han vill. En riktig mansbebis.
    Haha lite så kanske ja :) 
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2020-10-31 12:18:53 följande:
    Det är så motstridigt tycker jag, för många klagar på honom, men lika många röstade på honom. Det känns knepigt.
    Ja det är svårt att få grepp om, vissa röster hörs i media, andra inte, man vet aldrig riktigt var folket står. Snart smäller det! Tyvärr kommer det ta några extra dagar, kanske till och med en vecka, innan vi vet det riktiga resultatet.
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2020-10-31 12:32:41 följande:
    Jo, det är väl så. 

    När är valvakan?
    Ingen aning! Om valet är 2 nov lär det väl vara då på kvällen?
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2020-10-31 13:11:08 följande:
    Jo, det borde det ju vara. Jag är faktiskt nervös inför valet.
    Inte jag. I värsta fall har man samma idioti i fyra år till men sedan är det åtminstone över. I bästa fall slipper man honom.
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2020-10-31 13:30:06 följande:
    Jo, kanske dumt att oroa sig för något man inte kan påverka.
    Ja, det kan man gärna tänka på! :)
  • Mortiscia80
    flygrl skrev 2020-10-31 17:31:16 följande:

    Är med sorg i hjärtat jag skriver det här...men jag är för ledsen och nedstämd för den här tråden. Så lev väl allihop! :(


    Åh så synd! :( Vi vill jättegärna se dig tillbaka här!
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2020-11-02 05:50:09 följande:

    God morgon. .


    God morgon! :) Och en god morgon är det! Jag är lite trött men ändå energisk och har redan gjort en del nytta här hemma. Snart blir det frukost och lite mer hemmajobb.
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2020-11-02 10:55:23 följande:
    Det låter toppen! Vad har du mer för hemmajobb då?
    I brist på annat finns alltid hushållssysslor! Disken är en klassiker, det måste man göra varje dag i princip. Jag har massor med ren tvätt i källaren som måste vikas och bäras upp, det borde jag ta itu med idag så jag kommer nånvart. Jag ska försöka passa på att tvätta håret innan jag hämtar junior och så har jag burit in nästan allt av morsans grejer från garaget nu så de måste jag lägga undan på bra ställen, borde ringa några privata samtal (har några sjuka släktingar) och en massa småsaker. Det finns aldrig brist på göromål här!
    Litenmenhård skrev 2020-11-02 10:59:14 följande:

    Min kollega ringde och skickade sms igår vid 21:30.

    Han skrev: "Hej, jag är förkyld. Kan du ringa mig och önska mig krya på mig?" Nej, det tänker jag inte göra! Snacka om rop på uppmärksamhet och att han bara tänker på sig själv. Han frågar inte hur jag mår eller något.



    Haha men va? :D Nån charad för kollegans sambo, eller vadå? Varför skulle man göra en sån sak? Det kan väl lika gärna duga med ett sms tillbaka då. Men illa att han inte frågar hur du mår. Men hur mår du då? :)
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2020-11-02 11:14:50 följande:
    Jo, du verkar ha mycket att göra och det är väl bra? . Hushållssysslor finns alltid att göra som du säger. Jag själv borde skruva ihop soffan, men inte kommit mig för än. :s.

    Jag vet inte, men han är sån. Ganska enkelspårig och så där och han kräver en del uppmärksamhet på jobbet med. Kan bli ganska jobbigt ibland med en sån person.

    Jo, tackar som frågar. Jag mår hyfsat med tanke på hur läget är just nu. Femte veckan jag är hemma nu, men jag vill inte klaga. . Hur mår du med tanke på det du har gått igenom det här året?
    Ja, fast jag undrar hur man ska få tiden att räcka den dagen man börjar jobba igen! Förvånad Men min plan är att starta ett eget företag som jag sköter på halvtid (tjänstledighet) och bara jobba halvtid :) Då kommer jag nog både orka med mitt jobb och dessutom ha lite tid för annat. Största problemet verkar vara att hitta på ett namn x)

    Femte veckan i sträck, jag skulle ha blivit väldigt rastlös tror jag! Jo tack, jag mår förvånansvärt bra faktiskt men det kommer över en ibland så klart. En vän hade tänt ljus i helgen, jag är ju så långt bort och kan inte göra sådana saker på samma sätt så det uppskattade jag så klart.

    Om du är sjuk så är det rätt att du tar det lugnt, soffan kan vänta, men jag hoppas du åtminstone har trevligt om dagarna :)
    Litenmenhård skrev 2020-11-02 11:23:50 följande:

    Jag har en bild till på Torsten och mig om ni vill se? .


    Självklart :D
  • Mortiscia80
    Litenmenhård skrev 2020-11-02 11:36:26 följande:
    Oj, starta eget! Vilket stort steg. Det skulle jag med vilja göra faktiskt. Vad hade du tänkt för företag då? Jag kanske kan hjälpa dig med några namn. .

    Jo, jag är ganska rastlös, men väldigt trött just nu med så jag orkar knappt ingenting.

    Jo, ganska trevligt i alla fall. Jag sitter mest här, ja, när jag orkar i alla fall och så skriver jag lite. .

    Ok, här kommer bilden.
    Det vore välkommet med lite hjälp :) Jag tänker erbjuda korrekturläsning på olika nivåer, senare möjligen också översättningar sv/eng. Så jag kan titta på allt från grammatik, stavning, styckeindelning etc till karaktärsanalys, miljöbeskrivningar, en boks/novells utveckling, allt möjligt liksom. Det känns torftigt att använda sitt eget namn som en del gör. Kommer du på något kan du skicka i pm ;)

    Bilden följde inte med tyvärr!

    Det finns ju inte så mycket man kan ta sig för när man är dålig, se på film är alltid trevligt men inte fem veckor i sträck x) Tur du har internet!
Svar på tråden Här är vi alla vänner.