• klyban

    Hjälten Jimmie Åkesson tar tag i problem, åker själv till Grekland, informera flyktingar att inte komma till Sverige!!

    jarllo skrev 2020-03-10 14:31:21 följande:
    Du vill bara drunkna tråden i svammmel

    Det verkar mer som det är du som inte vill vara saklig och förstå hur saker fungerar osv...


    Det är inget vi kan hjälpa dig med, utan försök fördjupa dig och lära dig nått, istället för stå bakom en stor rasist som inbillar sig är en hjälte, ljuger om resan och vad som hände där.


    Redan där borde det vara en varningssignal för dig och vilja veta mer, men det berättar du att du inte vill med dina oneliners.
    Vill du ha ett samhälle för folket, så är SD de sista du ska vända dig till.


    hur många meter var det? 88-ägd och avklarad!
  • klyban
    jarllo skrev 2020-03-10 14:53:46 följande:
    Dom andra partierna ljuger bara och byter åsikter varje dag!
    Låter som SD.
    hur många meter var det? 88-ägd och avklarad!
  • klyban
    jarllo skrev 2020-03-10 15:00:59 följande:
    Förklar då jag bet ditt förklara men du vill inte
    Vill inte, finner det meningslöst då du har noll intresse.
    hur många meter var det? 88-ägd och avklarad!
  • klyban
    Anonym (Världen förändras, så även jag) skrev 2020-03-10 15:00:57 följande:
    Kriminaliteten och brottslingar ligger alltid steget före lagstiftningen.

    Det är endast människors lojalitet, ansvarstagande, etik, moral och liknande egenskaper som har någon betydande påverkan på sådant här missbruk av de gemensamma resurser som människorna under generationer har byggt upp i Sverige.
    Det är sådana här människors dåliga egenskaper som gör att de väljer att utnyttja och parasitera på landet Sverige och på dess människors välvilja!

    Personen i det här exemplet, den iranske ministern, liksom många tusentals andra liknande personer och deras familjer och klaner, har uppenbart inte samma egenskaper som de människor som byggde upp det här landet.
    De som byggde Sveriges välfärd var absolut inte främst drivna av lagar och regler.
    När man pratar om Sveriges uppbyggnad och utveckling mot en mycket väl fungerande välfärd så brukar vänstermänniskor t ex nämna en person vid namn Per Albin Hansson.
    "klyban", har du hört det namnet?
    Det är en grov förolämpning påstå att han, och de som verkligen byggde landet, drevs av tvingande lagar och regler, de drevs nämligen av någon mycket ädlare än så! Det tycker jag att tom du borde känna till?

    Att inbilla sig att den där iranske ministern, eller någon annan person med liknande bakgrund och moral, skulle drivas av några ädlare mål, eller att de skulle respektera och högakta dem som byggde Sverige eller dess människor som nu med arbete och skattemedel ska försörja dessa klanmedlemmar och andra, är bara så fruktansvärt Svenskt dumnaivt så det saknar motstycke!

    Människor, nästan inte en enda krigsflykting utan nästan bara ekonomiska s k migranter, har strömmat till vårt land, många av dem (uppenbarligen väldigt många, men inte alla!) saknar lojalitet, ansvarstagande, etik, moral och liknande egenskaper till sitt nya land och till dess människor.
    Av helt naturliga och av enkelt förklarliga skäl förstår de inte ens resonemangen kring hur man gemensamt och med solidaritet  bygger ett land och dess välfärd. De har aldrig överhuvudtaget hört talas om något sådant, det existerar inte i deras medvetande.
    Väldigt många är bara vana att skyndsamt och utan hänsyn till andra ta och lägga beslag på allt som de kommer över, till sig själva och till sin klan, utan hänsyn till hur man bygger upp gemensamma resurser.
    De förstår helt enkelt inte, de saknar alla sådana referenser, de har aldrig fört något sådant resonemang, de har aldrig fått någon utbildning i sådana frågor,  och/eller de vill helt enkelt inte förstå.

    Att inte fatta detta är bara så Svenskt dumnaivt.

    OBS: Till den som tänker skicka in en anmälan, och till den som granskar den inskickade anmälan:
    Jag generaliserar inte, utan jag är mycket noga med att begränsa mig och endast uttrycka mig gällande de som ägnar sig åt kriminalitet och de som är brottslingar. Det är inte alla!
    Vi pratar om rätt basic brottslighet, inget SD har att erbjuda kommer ändra nått där.
    hur många meter var det? 88-ägd och avklarad!
  • klyban
    Anonym (Världen förändras, så även jag) skrev 2020-03-10 16:46:55 följande:
    Jag delar inte din åsikt.
    Brotten mot vår välfärd uppgår i dag till många miljarder kronor. Det anser jag inte vara någon "rätt basic brottslighet" som man kan raljera om så som du gör.

    De allra flesta, såväl politiker som jurister och befolkningen, tycker att det är allvarlig kriminalitet då de ekonomiska följderna direkt drabbar t ex pensionärerna och drabbar allt och alla inom vår sedan generationer uppbyggda välfärd.

    Jag tror att du snart kommer vara är rätt ensam om att försöka förminska och dölja följderna av denna brottslighet.
    Läs gärna regeringsförklaringen, lyssna på statsministerns olika tal, läs regeringens budget. Ingen av de uppräknade, och ingen påläst, ser detta som bara "rätt basic brottslighet".

    Min åsikt, som jag uppenbarligen delar med mycket stor del av Sveriges innevånare, är att den politik som SD har förespråkat hade i mycket hög grad kunnat motverka detta.
    Det visas inte minst av att bl a de flesta riksdagspartierna i dag i mer eller mindre hög grad förespråkar den politik, eller delar av den politik, som SD har förespråkat sedan länge.

    SD:s inriktning i den för folket viktigaste frågan är ju själva kärnan till varför så väldigt många innevånare i dag sympatiserar med dem.
    Jag och många med mig är extremt missnöjda med hur övriga riksdagspartier har skött den viktigaste frågan. Vi är så trötta på att så många, du "klyban" inräknad, ägnar så oändligt mycket energi åt att försöka dölja och förneka problemen.

    Det vet jag redan, du är posterboy för SD.


    Dock ändå är det mycket basic brottslighet vi pratar om där, och där har SD inget och erbjuda ens, samma går för alla andra partier.


    hur många meter var det? 88-ägd och avklarad!
  • klyban
    Anonym (Världen förändras, så även jag) skrev 2020-03-10 15:19:15 följande:
    Källa på att det stämmer i Sverige? Om du är seriös så jämför du väl per capita?

    De källor jag har sett uppger samtliga att droganvändandet, och framförallt handel med droger, är klart överrepresenterat bland utrikes födda och deras barn.

    Men du kanske har mer relevanta källor? I så fall är jag självfallet beredd korrigera mig.
    Varför skulle inte det stämma i Sverige för, vi är ju överdrivet mest av oss
    hur många meter var det? 88-ägd och avklarad!
  • klyban
    Anonym (Världen förändras, så även jag) skrev 2020-03-10 18:58:21 följande:
    Ha, ha, det var nog nytt rekord i pinsamma bortförklaringar och försök till att dölja och förneka!

    Självfallet hade vi kunnat göra ett aktivt val och medvetet kunnat sträva efter att i högre utsträckning prioriterat hjälp till kvinnor och barn framför dessa horder av unga friska män.
    Det finns flera goda exempel på andra länder som har lyckats mycket bättre i sina prioriteringar.

    Jag har alltid förespråkat att vi i högre utsträckning borde välja att bättre prioritera hjälp till kvinnor och barn.
    Om de inte kan komma hit,
    faktum är ju att väldigt många har hindrats av aktiva handlingar från alla dessa unga friska män,
    så får vi givetvis komma till dem. Eller i sämsta fall hjälpa fler att komma till oss. Hursomhelst är det bättre prioritering än att hjälpa dessa horder av unga friska män.

    För mig är det självklart att vi skulle ha nekat ett stort antal unga friska män att få komma in i vårt land och få del av vår välfärd och att vi i stället skulle ha valt att satsa större resurser på alla dessa kvinnor och barn.
    Självfallet skulle Sverige ha både kompetens, förmåga och möjligheter att göra bättre prioriteringar. Hur kan du ens inbilla dig att vi inte skulle kunna ha förmåga att åstadkomma detta om vi verkligen lade oss vinning om det?

    Men jag blir glad om du från och med nu och framåt äntligen tar ditt ansvar och åtminstone gör någon liten aktivitet för att flytta prioriteringarna från unga friska män till förmån för kvinnor och barn.

    Hoppas du är medveten om att alla dessa unga friska män, som vi har valt att prioritera, i de allra flesta fall inte alls är krigsflyktingar. De allra flesta har inte flytt för sina liv, inte flytt från krig, utan de har valt att resa till Sverige för att kunna utnyttja vår välfärd. Åtminstone det klarar du väl ändå att förstå?

    För låtsas om att inte var SD, så är du ovanligt plump med det.
    Sällan man sett någon propagera mera som du, och sen låtsas det är sanning och sen bara prata om annat hela tiden.

    Tror du någon går på det du säger, eller hoppas du bara?
    Vad vi alla komemr lära oss av SD, det är att de har noll intresse för andra än sig själva och sin makt.
    Som alltid när man kommer till denna nivå av höger, som gränsar och går över till fascism.

    Och det är därför mans tår ylar som grinar över SVT, för de är ett hinder för deras framfart och den granskning som sker där.


    Oftast säger man en sak, och menar en helt annan, röd tråd diskussion, med fakta forskning och saklighet, ja, det är saker man skyr som pesten.
    Sen bara på dig hur du hoppar runt och tror dig säga nått med aldrig komma fram till nått genom en diskussion.

    Se bara på hur du undviker diskussionen om enkel brottslighet, som du vill göra till nått fantastiskt innovativt och avancerad brottslighet.
    När det är enkel lura, och saken är de flesta på bidrag behöver bidragen och de flesta fuskar inte.


     


    Du är en posterboy för SD, och du tror ingen ser det?
    Eller hoppas du bara?
    För du är SD ända in i märgen, och det är lika klar som consommé.


    hur många meter var det? 88-ägd och avklarad!
  • klyban
    Anonym (Världen förändras, så även jag) skrev 2020-03-10 22:03:45 följande:
    Om du är seriös så jämför du väl per capita?

    per capita med vad, att vite inte är de som överdrivet mest i antal som använder droger?


    På tal om seriös då.


    hur många meter var det? 88-ägd och avklarad!
  • klyban
    Anonym (Världen förändras, så även jag) skrev 2020-03-10 22:12:14 följande:
    Som du vet så delar jag alls inte din åsikt.
    Men självfallet har du rätt till din åsikt och jag kommer alltid stå upp för att alla. även du, har rätt att framföra sin åsikt.

    Men intressant se att dina argument tryter och att du i stället väljer angripa mig som person och därigenom försöker du förminska mig, försöker dölja och förneka sanningen i det jag skriver.
    För du klarar inte att sakligt argumentera emot det jag skriver.

    Oavsett om du vill försöka stämpla mig som "SD:are" eller oavsett hur du försöker brunsmeta mig och en stor del av Sveriges innevånare så har du inte kunnat framföra några vettiga argument mot det jag skriver.
    Det enda du ägnar dig åt är att försöka flytta fokus från trådens ämne och du försöker bara angripa mig som person.
    Det kan kanske finnas risk att det hos många får dig att framstå som lite ynklig i dina försök?

    Fakta, forskning och en röd tråd i diskussionerna.
    Det är det enda som fungerar i en diskussion.


    hur många meter var det? 88-ägd och avklarad!
  • klyban
    Anonym (SD) skrev 2020-03-11 13:25:25 följande:
    Och som vanligt kommer du med falska nyheter.'

    Nej, det är inte SD som skrämmer judar i t.ex Malmö utan muslimer. 
    Falska nyheter skriver den som ogillar verkligheten när den biter en i räven.
    hur många meter var det? 88-ägd och avklarad!
Svar på tråden Hjälten Jimmie Åkesson tar tag i problem, åker själv till Grekland, informera flyktingar att inte komma till Sverige!!