Vad blir det för mat?
Rosmarin-, timjan- och vitlökskyckling med blandsallad med oliver och fetaost i, ört- och olivoljsdressing till.
Spaghetti med sås med tonfisk, creme fraiche, cocktailtomater, citron och som vanligt färsk blandsallad med oliver och fetaost till det.
Igår blev det sallad med bacon och pocherade ägg. Idag kycklingsallad.
Är på semester i en storstad så äter bara ute nu och det blir "fusk" här i tråden att skriva restaurangmat, MEN igår blev det Michelinrestaurang med bl a ångad torsk och hallstrad zabiton och det var så obeskrivligt fantastiskt gott och idag oxfilépasta med champinjoner och Karljohansvamp så det blir "fusk" här i tråden nu, när man inte lagat själv.
Idag blir det faktisk havskräftor, färska baguetter, hemlagat örtsmör, aioli för den som vill och div. blandade färska grönsaker till.
Lasagne, surdegsbaugett med hemlagat smör och blandsallad med granatäpple till.
Sallad.
Ugnsbakad lax, kokt potatis, sallad och kall sås med dill, citron och stenbitsrom.
Pastasallad med kyckling och pesto + hembakad foccaccia med oliver i.
I förrgår blev det kall asiatisk laxsallad med soya och sesamdressing.
Igår blev det stekt bacon med stekt potatis och smörstekt sparris. Hemgjort smör då jag börjat göra smör själv nu.
Idag ska det ätas ugnsbakad lax, kokt potatis, romsås med dill och gräslök och blandsallad till.
Hjalmarenpudding med lax, räkor, potatis, dill, gräslök och äggstanning med grädde.
Det här är en bild från innan den var färdig, stuvningen är inte på än här.
Vegetarisk paj, med broccoli, bladspenat, soltorkad tomat, svarta oliver och fetaost.
Marinerad ugnsbakad fläskytterfilé, pommes, bea och sallad.
Synd att inte fler skriver i tråden, fler med riktigt laga-mat-intresse. Att det inte finns något forum bara för detta tema, där man byter recept och inspirerar varandra och verkligen älskar att laga mat...
Grillad marinerad kyckling, klyftpotatis och sås.
Hamburgare med bröd.
Ugnsbakad fläskkarré, ugnsbakade rotfrukter och kantarellsås.