Vad blir det för mat?
Briostsallad: Briost med honung i ugn på en sallad av bl a valnötter, körsbärstomater, bladspenat, granatäpplekärnor, rödbetor m.m.
Briostsallad: Briost med honung i ugn på en sallad av bl a valnötter, körsbärstomater, bladspenat, granatäpplekärnor, rödbetor m.m.
Laxsallad. Rostad lök i salladen och lite dilldressing och aioli till.
Hemköpt Skaldjursbakelse med löjrom.
Tortillas.
Idag blir det snart Banh mi, med guam gurka, kimchi och kyckling(Sen sriracha, hoisin, majonnäs, koriander och nog nått mer.)
Allt?
Jag har ett bra recept på egna tortillas om du inte redan har ett.
Blandsallad med stekt kyckling.
Du får en länk, och vad som vanligt idag på många sidor är det ton av text man kan hoppa innan man kommer till receptet längre ned, om man nu inte har funderingar om nått, så brukar dom ta upp det mesta där.
thecafesucrefarine.com/best-ever-homemade-flour-tortillas/
Testat ett gäng recept under åren, och dessa blir riktigt bra.
Jag kör 40g tortillas, då är de mot små.
Enda är väl man får låta det vila i 30min efter man knådat klart, för annars blir de som gummiband när man ska kavla ut dom pga glutenet inte slappnat av och svåra få riktigt tunna, annars rätt enkla att göra.
Nu köper jag tortillas också ibland, men dessa smakar något helt annat än dom och har en i klart godare smak i mitt tycke.
Hoppas du gillar dom lika mycket som jag gör.
Kycling-, potatis- och grönsakssoppa med fänkål.
(Det kommer bli mycket soppor och sallader för mig nu, för snart är det sommarhalvår och det är därför dags för mig att tänka på att hålla vikten).