Nandez skrev 2021-01-19 19:07:33 följande:
Ugnsgratinerad falukorv
Nog 2år sedan jag åt falukorv senast, men tycker det är jävligt gott när jag äter den.
Och har en som jag oftast gör då.
Och en med falukorv som man skär nästan igenom så det blir skivor, smakrik ost ala cheddar mellan varje skiva.
Hela tomter, där man har en del katrinplommon som får bada under denna, salt, peppar och torkad dragon.
Serveras med potatismos.
Detta körs på 200-225g tills osten ser fin ut och tomaterna bubblar i ugnen.
Plommonen är nog för att balansera upp syran i tomaterna i grunden, gillar man inte plommon alls, så ta ca1tsk per burk tomater man använder.
Idag blir det en citronkyckling med dragon(Torkad och inlagd), med ris.
En rätt som triggar ens smaklökar i de subtila smakerna, så väl som smakrika smakerna.