USA
Trump är den mest transparenta presidenten USA har haft. Om det är någon som inte avböjt diskussioner så är det just Trump.
Sluta vara en tomte.
Existerar ingen transparens i trumpen, bara agendor.
trumpen gjorde det tydligen, tydligen var det så viktigt att detta skulle göras.
Är grönsaker så farliga?
Agendor som inte är baserad i en verklighet, är bara agendor inget annat.
Agendor som försöka göra nått bättre, sånt existerar inte, inte mer än för de rika som politiken trumpen har.
Resten är en matta av lögner.
www.dhhs.nh.gov/dphs/nhp/documents/sugar.pdf
"How Much Sugar?Two hundred years ago, the average American ate only 2 pounds of sugar a year. In 1970, we ate 123 pounds of sugar per year. Today, the average American consumes almost 152 pounds of sugar in one year. This is equal to 3 pounds (or 6 cups) of sugar consumed in one we"
Lustigt den ville inte med fast den var med första gången, familjeliv hittar på mycket konstigt ibland.
Dock kan jag inte avgöra datumet på den.
Dock tolkar jag som sugar som inget annat än just socker, är du av annan tanke och vad du läser där?
Dock är det vad som kvantifierar allt socker Amerikanen äter.
Men du kan få samma länk igen, som berättar exakt det du efterfrågar OCH är fakta för USA.
www.dhhs.nh.gov/dphs/nhp/documents/sugar.pdf
"Added Sugars Sugar is the most popular ingredient added to foods in the US. It is found in cakes, cookies, candy and other sweets. Sugar is also added to many processed foods like ketchup, crackers, bread, soups, cereals, peanut butter, cured meats and salad dressings. Most processed foods contain sugar. Reading food labels will help you find out how much sugar is in the foods you eat."
Och sen på detta har du alla maträtter som BBQ, skoj du har så lite kunskaper du tror det är bara BBQ-såsen som har socker, den har faktiskt minst i dessa rätter med BBQ och tex St Louise ribbs, som fullkomligt är överöst med socker.
Och ändå är det extrema mängder socker i många av dessa såser.
Och som du ser återfinns även cured meat som du var så sur ovan på, och tog upp beef jerky i tron det skulle hjälpa dig på nått sätt.
Du är ägd från sekund ett i denna frågan, då du inte har kunskaper för diskutera frågan ens.
Och sen har du slutat och diskutera nått sedan en tid tillbaka, utan mest oneliners som vi ser här nu.
Dock är jag glad du svarar, då det sänker din trovärdighet med nått så klart som detta.
Det går säkert hitta, men lägger den brasklappen så folk förstår jag anpassar mig efter den fakta som kommer in.
För dessa siffror är inte statiska, dock verkar det öka hela tiden.
Dock har vi en fingervisning med denna.
Vi ser en liknande utveckling som i USA i Sverige, där man trycker in mer socker i ingredienser och recept.
Bröd som jag hörde för 5 år sedan man ökat sockerhalt på med 30% de senaste decennierna.
Vet det kommer alternativ, dock är dessa få och låg försäljning på mot de med socker.
Dock glömde du peka ut felaktigheter här.
Så inga felaktigheter tolkar vi det som.
Vad är det jag ska förstå, för det kan aldrig ha med allt socker amerikanen har i sin mat, som är x3 i energiinnehåll mot vad som man max rekommenderar.
Så vad är det jag ska förstå, för det enda jag förstår nu är att du har svårt för fakta.
Det gick upp i de siffror jag sett, men om det inte är så så är detta bra för folket i USA.
Länka din länk till USDA.
Jo, det var bra att det var för småbarn denna socker förklaring.
Men det hjälpte inte med tow2 verkar det som, som verkar fortfarande stå fast vid att amerikanen inte äter speciellt mycket socker.
Dock när det kommer till majsirap och andra processade ingredienser, så gör jag ingen större åtskillnad på dom och socker.
Energiinnehållet i dessa är enorma.
Ser då ut som att min länk är ifrån ca 2000, eller tagit ifrån toppen.
Bra då vi löst den.