Inlägg från: Anonym (Xx) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Xx)

    Greta Thunberg är överskattad

    klyban skrev 2019-07-31 11:28:21 följande:

    Vi pratar om en opinionsbildare för, prata om miljön, och du pratar bara ad hominem.

    Hur kommer det sig att sakfrågorna inte duger för dig?

    Även du måste väl förstå den som inte pratar sak utan person, att den har inget och säga.

     

    Och igen är det ingen som inbillar sig Greta ska ha gjort nått vid en ålder av 16år.

    Förutom stora delar av världen pratar om henne och hennes prat om Miljön, vilket som opinionsbildare måste vara det bästa man kan uppnå och fått igång opinionen.

     

    Och du verkar tro för Greta inte uträttat nått personligen, så är hon irrelevant.

    Jag tycker du är ett KLART bevis på att Greta inte är irrelevant, utan du gör henne bara än mer relevant.


    Klart det förväntas att Greta ska ha gjort något, vad hyllas hon för annars. Du vimsar så du vet inte hur du har det nu. Man undrar ju om du ens läser vad jag skriver. Jag diskuterar sakfrågor, jag svara på frågor, jag ger dig exempel och jag efterfrågar bevis på dina påståenden.

    Men du bara rapar om samma gamla skiva. Ta och läs på lite ny information och uppdatera dig lite hur världen ser ut. Läs på lite mer on Greta så kommer du också tids nog inse att hon inte är den Messias du tror. Gör någon handlingskraftigt för din närmiljö själv kanske.
  • Anonym (Xx)
    klyban skrev 2019-07-31 14:53:32 följande:

    Ser nu att det blev första inlägget efter du skrev och en person som inte verkar greppa vad opinionsbildning är för något.Om du inte vet varför alla pratar om Greta, så kan man undrar varför du är här.

     

    Dock verkar faktumet att Greta är en opinionsbildare som är enbart 16år, som ska ha räddat jorden för du ska vara nöjd.

    Du ställt samma meningslösa fråga om och om igen på en 16 årig tjej som inte ens nått arbetslivet, och hon måste ha presterat nått för du ska vara glad.

    Saken är att som opinionsbildare tillhör hon av de mest framgångsrika som finns, och som opinionsbildare har hon presterat så det räcker och blir över för tillfället.


    Du kommer med precis samma meningslösa ord, om och om igen, snacka om att kasta sten i glashus. Det du anklagar mig för sitter du precis själv och gör i tråden.

    Hon är möjligtvis den mest framgångsrika i din värld, kanske har du inte så många att välja på och då är det nog bättre än ingenting för dig.

    För mig är hon ännu en dussinvara där det bara strömmar ut innehållslösa ord.
  • Anonym (Xx)
    klyban skrev 2019-07-31 16:25:04 följande:

    Ett helt inlägg utan saklighet och bara ad hominem.

    Det är så man vet någon inte har nått och säga längre.


    Det är ju du själv nu som bara skriver inlägg utan saklighet. Jag har länge sett att du bara rapar om samma ord hur man än försöker skriva seriösa argument.
  • Anonym (Xx)
    klyban skrev 2019-07-31 16:36:51 följande:

    Ett helt inlägg TILL, och utan saklighet och bara ad hominem.

    Det är så man vet någon inte har nått och säga längre.

    Antar att du förstått Greta är en opinionsbildare, elelr är det en fantasi att du vet vad det är nu?


    Jag har förstått att Greta är ännu en i raden av tomma ord och att du nu bara sitter och gör dig rent dum emot mig i inlägg efter inlägg. Du verkar må lite dåligt av detta.
  • Anonym (Xx)
    Man343 skrev 2019-07-31 16:55:44 följande:

    En betydligt viktigare fråga är hur många gånger på ett dygn samma person kan skriva ad hominem på ett forum... Börjar bli Bosse Ringholm nivå på trådarna om fröken Thunberg nu...


    Ja verkligen. Det blir så tråkigt.

    Det är synd om människorna som Strindberg sa.
  • Anonym (Xx)
    Anonym skrev 2019-08-01 10:11:34 följande:

    Nej, du måste inte besvara allt.

    Men när jag replikerar dig efter du replikerat mig, när jag anstränger mig en smula för att förklara. Så att du ska förstå att jag inte är en "Trumpnisse" som du påstod.

    DÅ kan jag nog tycka att ett litet svar vore på sin plats.

    Men för all del, tjata vidare du om opinionsbildare och ad hominem. Jag har fått nog av dig och ditt svammel och dina upprepningar. Du går på som en repig gammal LP-skiva. Om du ens minns dem.


    +1
  • Anonym (Xx)
    Man343 skrev 2019-08-01 10:18:58 följande:

    Ja, bara att ignorera honom, men är väldigt komiskt att se hur han fortsätter, inlägg efter inlägg.


    :)
  • Anonym (Xx)
    Anonym (yohoo) skrev 2019-08-01 21:33:15 följande:
    Visst, men det kan hon inte. Även om hon kunde så skulle det inte räcka till. Det behövs radikala grepp för att komma någonstans. Vi måste på bred front driva en smart energipolitik. Det skulle kunna gör underverk för klimatet. Mp har tyvärr förvärrat klimatet.
    Precis, det är inte Greta vi behöver, det Greta gör är att bara sparka redan in öppna dörrar. Vi behöver mer klimatsmarta uppfinningar och att våra politiker fattar obekväma beslut som gör att vi tvingas ställa om. Det kommer bli ett jävla liv men det är nödvändigt om det ska hända något radikalt.


  • Anonym (Xx)
    Anonym (Sant?) skrev 2019-08-02 22:59:10 följande:

    Ja exakt! Och Greta-vågen underlättar för politikerna att fatta de där obekväma besluten. 


    Inte ett dugg. Hon sparkar in öppna dörrar.

    Kan du ge ett ett exempel på ett obekvämt beslut som då Greta har underlättat för någon politiker?
  • Anonym (Xx)
    Anonym (Sant?) skrev 2019-08-02 23:26:50 följande:

    Hihi, det är 5e gången eller nåt som du skriver vad det är hon sparkar in :)

    Nej tyvärr har dom ännu inte fattat så många obekväma beslut. Hoppas det kommer snart. 

    Möjligen kan opinionen (till viss del skapad av Greta) påverka mindre beslut som när kommunen bygger bostäder utan garage till och annan samhällsplanering. Men än så länge lyser radikala förändringar med sin frånvaro. :(


    Ja och du och några andra till upprepar er med, om och om igen. Hihi

    Som jag trodde, inga konkreta bevis på ditt påstående, hon har inte bidragit till något.

    Lämnar vi Greta därhän och pratar obekväma beslut så tror jag dessvärre att våra politiker aldrig kommer vågar fatta dom. Världens ledare kommer vad jag tror ha svårt att nå en samsyn. För mycket ekonomi, arbete och välfärd står på spel. Men det är vad jag tror, jag är ingen sanning.
  • Anonym (Xx)
    Anonym (Sant?) skrev 2019-08-02 23:49:13 följande:

    Ok, jag har (ännu) inga bevis att hon påverkat något (mer än mig och min familj). Har du bevis att hon INTE påverkat något?

    Också lite nyfiken, kan du ge exempel på beslut du syftar på att politikerna bör fatta. 


    Du svarade ju på det inlägget nyss ovan.

    Greta själv sa idag att hennes statements inte har gett något resultat. Ingenting har hänt och hon var besviken.
  • Anonym (Xx)
    Anonym (Sant?) skrev 2019-08-03 00:31:47 följande:

    Du har ganska höga tankar om mig om du tror att om jag inte känner till något beslut hon påverkat så är det bevis för att det inte existerar.


    Jag tror ingenting om dig, men när du själv i ditt inlägg säger att Greta har påverkat beslut så ville jag veta vilka. Du eller ingen har ännu inte kunnat ge någonting mer än att hon bara är så bra, det är lätt att säga att någon är bra, svårare att visa varför denne är så bra tydligen.
  • Anonym (Xx)
    Anonym (Sant?) skrev 2019-08-03 15:25:04 följande:
    Det har jag ju faktiskt inte sagt. Bara att hon öppnar dörrarna för dom som ska fatta besluten. För att hon är bra opinionsbildare är vi väl alla överens om.
    Anonym (Sant?) skrev 2019-08-02 22:59:10 följande:
    Ja exakt! Och Greta-vågen underlättar för politikerna att fatta de där obekväma besluten. 

    Njae du skrev det ovan och jag frågade då om du kunde styrka det och det kunde du inte.

    Nej alla är verkligen inte överens om att hon är bra opinionsbildare, hon ska ha respekt för att hon engagerar sig, det är självklart bra men det är inte hon utan media som ser till att hon hålls vid liv överhuvudtaget. Hon är bara en random språkrör som pratar om det som alla redan vet. Hon har noll makt och inget inflytande alls. Det är i våra världsledare händer som miljön ligger men jag tror tyvärr att ingen kommer komma fram till något konstruktivt ever på grund av att man vill inte röra runt i världsekonomin, dock hoppas jag att jag har fel i det.

    Nog om detta nu, vi kommer inte längre i denna diskussion. Vi vet nu vart alla står i frågan.Tråden har nu bara blivit ett ältande i vem som tror sig ha mest rätt eller mest fel med märkliga skribenter som bara ska raljera, ge elaka insinuationer och skriva obegripliga inlägg på något man aldrig ens har skrivit om.
  • Anonym (Xx)
    Author7 skrev 2019-08-24 01:43:31 följande:

    Jag förstår Greta och håller med on klimatet är viktigt. Hon är modigt och menar väl men egentligen tycker jag inte det är hennes sak att åka spegla till USA bara för att prata med Trump. Greta är ett barn! Hon måste tänka på sin utbildning . Kan inte någon annan vuxen person fungera som språkrör för henne? Varför inte någon från Miljöpartiet?

    Greta behöver gå klart gymnasiet så hon kan börja på universitet och plugga om klimatförändringar och om lösningar. Jag tycker det mycket bättre om hon blir forskare än någon aktivist,


    Ja man kan verkligen undra när folk nästintill desperat klamrar sig fast så vid ett litet barn.

    Tror att många använder Greta som en gillaknapp på FB, de tror att det räcker med att trycka på gillaknappen för att sen tro att nu kommer nog världen förändras. Dessa knapptryckare är sällan själva beredda att själva göra något konstruktiv tyvärr.
  • Anonym (Xx)
    Pope Joan II skrev 2019-09-24 09:08:08 följande:

    Jag tycker att talet var ett dramaturgiskt misstag som fick Thunberg att verka störd snarare än passionerad (vilket jag förmodar var tanken). 


    Talet var bra frånsett två saker. Hon hade inte skrivit det själv utan det lös igenom väldigt väl att någon (eller flera) skicklig vuxen Som låg bakom talet. Hennes framförande var också väl inövat och redigerat av någon skicklig vuxen. Det var suck och stön på rätt ställe för att sedan vändas till lite gladare. Det var skickligt genomtänkt, jag gissar av någon pr-byrå.
Svar på tråden Greta Thunberg är överskattad