Inlägg från: Aniiee |Visa alla inlägg
  • Aniiee

    Koka eller ugnsbaka julskinkan (i ugnspåse)?

    Ugn. Bäst att rappa på, om du ska hinna =)


    I have a growing lack of disgust for you
  • Aniiee
    Jag är bara jag skrev 2018-12-23 14:15:30 följande:

    Mamma kokade alltid skinkan och griljerade den sen i ugn. Blev perfekt tycker jag. Men skinkan på den tiden var ju annorlunda, den var ju helt naturell om man säger så.


    Det beror nog på vad man köpte för skinka. Även min mormors mor använde rimmad skinka (som de förstås rimmade själva på den tiden)
    I have a growing lack of disgust for you
  • Aniiee
    Jag är bara jag skrev 2018-12-23 17:12:22 följande:
    Det hände att mina föräldrar köpte en kvarts gris då och då och jag vet inte om de köpte inkl. skinka ibland. Men grissylta på resterna blev det i alla fall, inget fick förfaras.
    Kunskaper som tyvärr är nästan helt borta... Inte många skulle ge sig på att köpa en kvarts eller en hlav gris nuförtiden. Om den ite är styckad först vill säga.
    I have a growing lack of disgust for you
Svar på tråden Koka eller ugnsbaka julskinkan (i ugnspåse)?