Inlägg från: fannylinnea |Visa alla inlägg
  • fannylinnea

    Vi som längtar efter en liten 2019 bebis

    Anonym (i väntan på att bli fler) skrev 2019-03-27 07:14:46 följande:

    Skulle behöva hjälp att tyda detta. Tog det i morse Bim imorgon. Jag har aldrig lyckats få så mycket som tillstymmelse till streck när jag testat tidigare månader.


    Jag ser ett streck! :)
  • fannylinnea

    Det blir nog ingen 2019-bebis för våran del :'( Jag har ägglossning och min sambo har magsjuka deluxe. Känns så jävla surt, speciellt eftersom jag ätit Letrozol för första gången den här månaden.

  • fannylinnea
    Doftljuset skrev 2019-04-10 11:51:48 följande:

    Så kom mensen.

    Jag var ganska inställd på detta men känns ändå tråkigt, nu har dom gravida vännerna börjat kläcka också. Så snart glider alla med barn.

    I min värld fortsätter vi med fertilitets utredningen, ringt och fått inbokat två läkar tider. En för spolning och en för nåt annat ( tror gällande ägglossningen). Lite läskigt med spolning, någon som har gjort? Jag är tacksam för vi får hjälp men oroligt och ledsen om vart annat.


    Beklagar. Man blir sååå ledsen fastän man är inställd på att mensen ska komma. Man lever ju verkligen på hoppet in i det sista.

    Hur långt har ni kommit i utredningen?
    Jag ska ta första blodproverna nästa vecka...
  • fannylinnea
    Mirabila skrev 2019-04-01 18:34:08 följande:

    En annan sjuk sak man tänker på, som ni kanske också kan relatera till - hur man maxar sina 6-tillfällen!? Min sambo har lite svårt med pressen och när vi har legat var och varannan dag runt äl i en vecka känner han sig less och hemsk osugen på att alls försöka. Så får liksom hushålla med hans ork.

    Typ 2 dagar före beräknad äl och sen samma dag stickorna visar positivt. Det borde vara det bästa men tänk om han inte pallar andra gången. Då har man ju missat tillfället. Alltså... har ni också dessa tankar och problem? Detta stressar mig minst lika mkt som att jag inte blir gravid, att han inte ska palla när det gäller alltså.


    Hej Mirabila.

    Jag kan känna igen frustrationen. Det känns som att det alltid är jag som informerar om när ägglossning börjar närma sig osv. Nog för att jag kanske inte ger honom en chans att fråga, eftersom jag är så snabb

    Jag kan känna mig hetsig med sexandet, nog för att han alltid levererar. Han har aldrig sagt och skulle aldrig säga att han är trött och helst bara skulle vilja sova. Men, man känner ju varandra så det är klart att jag fattar att så är fallet.

    Jag pratade faktiskt med honom om det, jag förklarade hur jag kände. Att det kändes som att jag tjatar mig till sex (han sa att han självklart inte uppfattar det som tjat). Jag förklarade att jag också är trött och kanske inte supersugen för sjunde kvällen i rad. Det kändes så viktigt att få fram det, det är ju inte bara killen som blir trött eller känner att man inte orkar prestera. Det är ju typ mer påfrestande för oss som kvinnor, det är ju vi som går runt och har symtom och allt. Jag känner av min ägglossning väldigt väl och får rätt ont i äggstockarna, så ibland är jag verkligen inte sugen för att jag är öm i de regionerna. Han förstod mig och tyckte det var sorgligt om han fått mig att må dåligt och gå runt o grubbla osv.

    Vi är ju inga sexgalningar, vi har ju bara typ världens starkaste önskan om att få bli gravida. Och det är så lätt att vi tjejer får dessa skuldkänslor och det är så sjukt onödigt att vi dessutom ska behöva gå runt och oroa oss för det. Som sagt, det är inte alltid man är sugen, men har man äl så får man se till att bli sugen. Men det kan vara bra för alla  män där ute, som vill ha barn, men som är för trött och inte pallar just den där endaste jäkla dagen när man har som störst chans, att förstå att vi kvinnor faktiskt "offrar" oss utan att klaga :)

    Prata med din man om hur du känner, ni är ju två i detta :)


  • fannylinnea
    lilagrodautanben skrev 2019-04-10 12:31:49 följande:

    Yey!! 2 ägg som är 23 mm och så ska jag få ovitrell så dom lossnar eftersom testerna är neg :) så glad! Och läkaren som ba ?ja nu är det bara hemma och ligga på! Två ägg lossnar nu!? Så nu vet vi va vi gör ikväll :D


    Härligt!! Happy humping :D
  • fannylinnea
    lilagrodautanben skrev 2019-04-10 14:43:23 följande:
    Hahahaha! Tack! Efter snart två år och tio missfall så hoppas jag verkligen nu :)
    Åh. Jag hoppas innerligt att det går vägen (hela vägen) denna gång :)
  • fannylinnea
    Doftljuset skrev 2019-04-10 20:23:36 följande:

    Ja det blir man :( Jag är så livrädd på en plats i mitt hjärta att det aldrig ska gå. Sen blir jag arg för jag inte är positiv hela tiden, men kanske spelar det ingen roll. Kanske har man ingen makt alls... Hoppet är det sista som lämnar en människa osv...


    Jag har lämnat blodprov, så nästa gång ska jag in på spolning och gången därefter ska dom kolla läget med ägglossningen och ev lite fler prov ( sista är jag osäker på)... Är det ditt första besök? 


    Men det är svårt att vara positiv hela tiden. Verkligheten slår ju en i ansiktet ibland och då är det okej att bara vara deppig och ledsen. Vi är ju bara människor <3

    Okej, jag har hört att spolning har hjälpt många. Ja det är mitt första besök med tester och så. Jag är livrädd att det ska vara något fel... :/
  • fannylinnea

    Hoppet om en 2019-bebis börjas släckas. Mens på sön/mån. Negativa test. Inga symtom. Och varje dag får jag höra om att vänner o bekanta antingen fött sina barn eller informerar om att de väntar sitt första eller sitt andra. Tog blodprover i onsdags och mötte min höggravida vän som vaggade in mot förlossningen.

    Nä hörni. Idag är det extra kämpigt bara. Har bara en sån jäkla stark känsla att något är fel och jag kan inte hantera det.

  • fannylinnea
    Anonym (Sara11) skrev 2019-04-21 20:35:43 följande:

    Känner igen mig i det du skriver. Du är inte ensam. Men jag vet att de inte hjälper att höra.

    Har också en vän som outade sin graviditet igår..så jag förstår hur du känner <3 känns som alla blir gravida jättelätt. Hoppas att de vänder för dig snart och du får efterlängtat plus


    Tack och detsamma till er <3 Blir så ledsen över att vi är så många som ska behöva gå runt och bära på denna sorg och oro :(
  • fannylinnea
    Anonym (Tjej) skrev 2019-04-22 00:52:05 följande:

    Tror våran chans är mindre detta året :( fick dåliga nyheter hos läkaren i torsdags om mannen och jag har väldigt svårt att blicka framåt just nu :(


    Jag beklagar det tråkiga beskedet. Men om man vet vad som kan orsaka problem har ni godare chanser att få hjälp <3 Men förstår att ni är knäckta och det är helt okej att vars ATG, ledsen och frustrerad. Håll inte inne på känslorna.
  • fannylinnea
    Doftljuset skrev 2019-04-25 09:41:46 följande:

    Hej alla kvinnor i gruppen,

    Haft lite annat för mig, har besök och helt enkelt inte haft tid. Jag spolades förra veckan, det gick snabbt och smidigt. Det är obehagligt, men absolut inte ens i närheten av andra trevligheter JAG varit med om på sjukan. Dom var också väldigt bra på att informera hela tiden så jag visste vad som skede. Däremot fick jag väldigt ont efter, ca 10 tim men släppte sen, lite som starkare mensvärk...

    Igår var jag tillbaka för ultraljud av äggstockarna - ägglossning. Såg bra ut och en blåsa växer just nu för äl om några dagar, då ska jag tillbaka igen för han vill se så jag verkligen får äl. Annars måste man sätta in stimulerande preparat.

    Jag har hållit mig ganska stark men det svider i hjärtat. Att denna resa bara börjat, och har noll makt. Gör så ont man jag vill inte ens känna efter. Ett tips är håll er borta från sociala medier, det gör det lite lättare.

    Annars vill jag bara skicka massa kärlek, styrka och pepp till er! Ni så är så galet bra.. All lycka till er alla och kom ihåg när det känns skit, kom hit så stöttar vi varandra ett tag.


    <3
  • fannylinnea
    lilagrodautanben skrev 2019-04-25 18:23:18 följande:

    Inleder försök nummer 22 nu efter mitt elfte missfall :,(


    Men nej :'(
    <3
  • fannylinnea
    Doftljuset skrev 2019-05-15 21:35:28 följande:

    Har alla försvunnit :(? Hur går det?


    Det är oförändrat. Trodde jag var gravid förra månaden. Men mensen var bara fem dagar sen. Den brukar aldrig vara sen.

    Vi har påbörjat utredning via landstinget. Jag har tagit alla prover. Sambon ska lämna blod- och spermaprov nästa vecka. Vi har en gemensam läkartid i början av juni. Är så nervös och får ont i magen så fort jag tänker på det :(

    Hur går det för dig? Hur mår du?
  • fannylinnea
    Doftljuset skrev 2019-05-21 20:05:39 följande:

    Det blir IVF för vår del.

    En remiss är skickad men ingenting kommer väl ske nu förens efter sommaren.

    Alla mina prov och undersökningar såg bra ut.

    Hans är dock lite sega och lata

    Det skrämmer mig men läkaren sa att det var ingenting oroväckande

    Mer att det behövs helt enkelt hjälp på traven och inte att vi absolut inte kan själva.


    Hej Doftljuset.

    Jag har tagit en paus från familjeliv, det har bara varit för mycket med allt.

    Jag förstår din rädsla. Vi var på samtal med läkare idag. Allt hos mig såg fint ut. Men min sambos spermier är inte bra. För lågt antal och och slöa. Läkaren sa att det finns spermier som rör sig bra, så det är inte omöjligt att vi kan bli gravid på naturlig väg. ?Det krävs ju bara en? sa hon, men alltså. Kan inte känna någon glädje efter dagens besök.

    Läkaren vill att han gör ett nytt spermatest om 2,5 månad. Om det fortfarande är dåligt skickar hon en remiss för ivf. Känner mig helt jävla tom och vet inte ens vad jag ska göra med tankarna.

    Kram.
Svar på tråden Vi som längtar efter en liten 2019 bebis