Inlägg från: Värphönan |Visa alla inlägg
  • Värphönan

    Vi som längtar efter en liten 2019 bebis

    Anonym (E) skrev 2019-01-15 20:14:03 följande:
    Åh, fy vad jobbigt med influensan! Har febern gått ner nu?
    nu är den äntligen borta! men har fått svullen hals istället å öroninflammation. Slipper halucinera av feber iaf! Alltid nått hehe.
  • Värphönan
    Anonym (Mys 4/1) skrev 2019-01-16 14:53:36 följande:

    Jag är så sjukt hungrig! Brukar dock vara det före mens. Jag har nästan svält känsla! :'D denna gång, sååååå hungrig, måste äta! Gnäller nån äter jag dem med ! :) ska köpa test på fredag iaf och hoppas på det bästa. Kan ju inte annat än bli endra negativt eller positivt :) nu blir det kyckling! :)


    Hoppas hoppas hoppas på att du får positivt på fredag! Glad
  • Värphönan

    Jag fick blinkande gubbe på Äl-testet idag. ÄL är beräknat till 24-25:e men ätit RR denna cykeln så hoppas att det innebär att jag kanske får äl lite tidigare =) Fick blinkande smiley vid samma tid förra cykeln iof och då dröjde det 6 dagar till innan jag fick en fast smiley. 


    Vill så gärna ha en liten oktoberknodd!

  • Värphönan
    Anonym (Mys 4/1) skrev 2019-01-17 16:58:44 följande:

    Nån som haft att det spänner i livmodern typ när ni lagt er på mage osv. Detta va lite ovanligt, känns som.det liksom är för lite hud typ när man lägger sig på mage eller vad man ska säga. Vill inte ta nått test än även om det är lockande :)


    Kännt så de senaste månaderna från strax innan äl till mens ungefär. Tyvärr har det inte betytt något mer för min del. Fått kraftigare sånna känningar för varje månad. Rynkar på näsan
  • Värphönan
    Doftljuset skrev 2019-01-19 12:45:25 följande:

    Tror jag äntligen fick ägglossning inatt. Vaknade med den klassiska mensvärken (brukar känna ägglossningen)... CB har dock bara gett mig blinkande smileys sedan i tisdags, så vet inte så noga. Flytningarna är dock lite sådär klibbigt mellan fingrarna, och ingången upp är mjuk och djup.


    Jag och min karl har bråkat. Han klarar inte ha sex varje dag och nu har vi kanske överdrivit, för haft sex nästan varje dag sedan förra veckan. ( Bara för jag är så orolig att missa någon chans). Jag blir så himla ledsen och besviken, känns som han ger upp. Han blir arg ( han är väldigt go och fin men även dom bästa ledsnar ibland), Så inser jag att jag bara förstör för mig själv, för kroppen blir ju bara ledsen och det blir mest som tvång. Vi ska försöka i kväll igen. Hade sex igår också....

    Vet inte vad jag vill ha sagt men vet att man får stöd här inne :) Alla är så fina emot varandra. Hoppas ni mår bra?


    Jag har haft blinkande gubbe upp till 6 dagar innan jag äntligen fått en fast gubbe. Andra cykler har jag fått en blinkande på morgonen och en fast redan på kvällen men det va när jag mer nyligen slutat med mina ppiller. Förra cykeln va en 6 dagars blinkning och denna börjar likna den förra. Inne på tredje dagen av blinkning.  Så fortsätt testa ifall ifall, om du känner att du/ni orkar såklart! Annars så är det ju bara toppen om det faktiskt va äl i natt Glad 


    Känner igen det där med att det kan va svårt att få sambon att komma i stämning ibland. Min har haft problem med att komma när det väl gäller. Han ställer i princip alltid upp men det känns som jag får truga honom emellanåt. Och om det inte blir något fyrverkeri på slutet så spelar det ju ingen roll å sexa heller. Om hästarna inte släpps ut ur sina bås så blir det ingen kapplöpning. Väldigt frustrerande men jag försöker att inte ta upp det som något negativt. 


    Känns som att en del av min stress släpper med RR. Får jobbiga huggande på höger sida av huvudet, ofta runt örat men det flyttar på sig. Jag har märkt att det dyker upp när känner mig stressad. Det kommer inte när jag springer runt och stressar över att hitta nycklar utan som nu när jag vart sjuk, att jag har en gnagande känsla av att missa jobbet igen, eller att nu börjar jag bli så frisk att jag hade kunnat ta mig ann det och det istället för att ligga här. Då kommer huggen. Häromnatten när jag inte tagit RR på 1-2 dagar innan så vaknade jag av smärtan och kunde inte somna om. Värktabletter hjälpte knappt. Sen dess har jag tagt RR varje dag och knappt haft några hugg alls. Så oavsett om det hjälper till med ett plus eller inte så känns det som något bra för mitt personliga välbefinnande. 

  • Värphönan

    Ni som tempar, vad har ni för termometer? 


    Den jag har i badrumsskåpet låter så himla högt att det är omöjligt för mig att använda den när jag vaknar eftersom jag väcker min bättre hälft på köpet.

  • Värphönan
    oshark skrev 2019-01-20 22:25:24 följande:

    Jag har NC:s men den låter också. Piper tre gånger när den är klar.

    Har i en annan tråd här hört att Babyplans är bra. Låter inte lika mycket och har en skärm som lyser upp så du slipper tända lampan eller lysa med mobilen.


    Tack då ska jag kolla upp babyplans :) ljuset är inga större problem, även om det är smidigt att den lyser upp själv, för jag går ändå runt och lyser med ficklampa på morgonen men just ljudet måste jag komma ifrån.
  • Värphönan

    Äl-testet gav utslag igår kväll så då ska äl ske inom 48 h. Känns som en evighet till bim 6/2. Hade fortfarande hormon kvar i kroppen i morse och kunde inte märka av någon temperaturförändring så jag gissar att äl kanske sker ikväll. Vill så gärna pricka rätt denna månaden. 

  • Värphönan
    Doftljuset skrev 2019-01-25 21:25:15 följande:

    Hur mår alla? Hur går det :) 


    Hade lite svårt att få till sexandet precis vid äl.. igen Rynkar på näsan Men lyckades få till det 2 och 3 dagar innan iaf. Får hoppas att det räcker. Nu är det lång väntan till BIM.


    Hur e det med dig? Du hade väl också ÄL nyss? Glad

Svar på tråden Vi som längtar efter en liten 2019 bebis