Mat som "lagar sig själv", tips tack!
Kung pao röstar jag på, en rätt med lite mer förberedelser.
Men tillaga är en väldigt kort historia.
Kung pao röstar jag på, en rätt med lite mer förberedelser.
Men tillaga är en väldigt kort historia.
Haha, det är nog de flesta som missat detta, och så mycket sämre den biten blir utan benen och fettet.
Och sen priset på detta, jag köper inte biten ens alls.
Och bästa kotletten är den med filén med, men det får man arbeta på att få tag på, det är en försvunnen styckning som är fin
Nej, jag äter varken benen elelr fettet, dock ger det köttbiten goda smak och saftigare.
Hade varit billigare och köpa kotlett med eller utan ben.
Det finns inget speciellt i fläskytterfilé, det är bara helt vanlig fläskkotlett.(men utan det som gör biten extra god)
Jo, det är väl lite som att köpa färdigknäcka ägg.
Har aldrig köpt biten, då jag finner den ointressant som så, och om jag vill ha den så är ju det galet enkelt och sköra till den själv.
Har aldrig pratat om övertyga dig om nått, utan för att vi ska förstå vad meningslös styckningsdetalj det faktiskt är.
Lite som köpa ägg som någon annan knäckt åt en.
Sen finner jag inte en diskussion om hur man lurar konsumenten med en styckningsdetalj som man ändrade namn på och tog mer för som onödig.
Då jag anser detta är att skinna oss, för ingenting.