Inlägg från: SofieElise |Visa alla inlägg
  • SofieElise

    För oss som tempar för att bli gravid

    Karma91 skrev 2018-11-25 15:05:37 följande:

    Idag är det uppenbart att det är ett missfall, blöder som vid mens och lite till. Har dock inte ont så kroppen tar det nog som en mens. Tempen imorse var 36.27 vilket är typ precis på converline för mig, men ja som sagt jag blöder mycket så det finns ingen chans att det inte är ett missfall. Det känns ändå okej, jag är glad att kroppen reagerade tidigt så att det inte gick massa veckor till! :)


    Tråkigt att höra :( En stor kram till dig
  • SofieElise
    Jojjans skrev 2018-11-26 05:46:44 följande:

    Hjälp vad är det som händer, har min äl uteblivit?

    Enligt FF har den hamnat på ?rätt? plats enligt mina känningar, men min coverline brukar aldrig vara såhär låg. Jag brukar ligga runt 36.6 i lutealfasen och enligt NC ligger min coverline på 36.4 från tidigare cykler.

    Fick positiva äl-test torstag kväll, fredag förmiddag och fredag eftermiddag, men absolut starkast fredag förmiddag. Hade min vanliga äl-ömhet i magen tors-fre.




    Jag hade det liknande den här senaste månaden (blå), den steg inte lika mkt som tidigare o fick en lägre coverline. Men bara du fått positiva lh-test o en tempökning så är det säkert inga problem :)
  • SofieElise
    Jojjans skrev 2018-11-27 09:04:30 följande:

    Lugnande att du hade sån långsam temperaturökning som mig månaden då du blev gravid. Det inger ändå hopp att det kanske inte är kört ändå!


    Jag tycker din är väldigt lik min. Jag minns att jag oroade mig över att jag min temp var låg och kurvan såg annorlunda ut.. och det visade dig ju att det var just annorlunda.. håller tummarna för att det går vägen för dig!!!
  • SofieElise
    Jojjans skrev 2018-11-27 18:57:32 följande:

    Tack <3 så skönt att höra några lugnande ord.

    Jag har liksom ALLTID haft så regelbunden cykel och upplevt äl-smärta varje månad och trots att jag i många år varit ledsen över att jag inte träffat rätt person att skaffa barn med så har jag aldrig varit orolig över min fertilitet (har 3 aborter i bagaget).

    När jag äntligen träffat rätt person - och väntat in att han blivit redo - så blev jag gravid på andra försöket men fick vi ett missfall i vecka 16. Att jag är fertil har liksom varit min enda trygghet i all den här väntan på graviditet och sorg efter missfall. Jag orkar verkligen inte att min cykel börjar strula nu.

    Långt inlägg men behövde verkligen skriva av mig :(


    Jag beklagar ditt missfall, förstår att det inte kan ha varit eller är lätt <3 Mycket oro och ångest är det inför att skaffa barn. Men har du blivit gravid en gång och du kan garanterat bli det igen. Du vet att båda du och han kan skapa ett barn, jag är säker på att ni kommer att lyckas.

    Sedan är det normalt att kroppen hoppar över någon ÄL per år. OM det nu skulle vara så, så kommer den säkert som vanligt nästa månad. Men såg att din temp stigit nu så din ÄL lär absolut ha varit!

    När har du bim?
  • SofieElise
    becca90 skrev 2018-11-27 20:16:50 följande:

    Åh hoppas det är samma för mig :D


    Håller tummarna för dig <3 Baka bak i tråden så ser du min gravidkurva
  • SofieElise
    Jojjans skrev 2018-11-28 05:26:01 följande:

    Tack för dina snälla och peppande ord. Och som du säger - skulle äl ha uteblivit så kan den säkert komma nästa månad. Blir bara så himla uppgiven av tanken på att inte ens få vara förväntansfull fram till bim för att få tiden att gå.

    Men, idag steg tempen till 36.62! Låg dock lite halv-vaken ett tag (vaknar alltid tidigt när jag är stressad) innan jag tempade men det borde inte ha påverkat såå mycket. Hoppas den ligger kvar högt imorgon! Tack alla som peppat och tröstat <3


    Superbra att den höjdes mer! Håller tummarna för dig nu <3
  • SofieElise
    oshark skrev 2018-11-28 15:46:47 följande:

    Vi är några stycken som verkar ha en svalare månad den här månaden


    En fundering, hur mkt påverkas vi av det kalla vädret ute nu?
  • SofieElise
    Jojjans skrev 2018-12-01 06:06:25 följande:

    Trots att jag haft min lägsta follikulärfas någonsin så har jag nu min högsta lutealfas någonsin. Till och med högre temp än vid min graviditet i somras... Tycker även pms-en skvallrar om höga progesteronnivåer.

    Får se vart det här leder! :) ska testa på onsdag eller torsdag beroende på vad som händer med tempen tills dess (bim på torsdag).


    Hur har det gått idag? Det verkar lovande tycker jag (även om jag inte vill ge dig några falska förhoppningar)
  • SofieElise
    TrueLove12 skrev 2018-12-02 12:26:31 följande:

    Idag har tempen höjt sig 36.57 hade plus på äl stickan iförgårr tror ja


    ÄL-testat igår o idag?
  • SofieElise
    TrueLove12 skrev 2018-12-02 13:02:35 följande:

    Nej brukar bara ta en dag när de blir plus har inte många stickor kvar heller.

    Har legat hela veckan oxå för att vara säker


    Har har du garanterat prickat in ÄL. Några dgr till med temphöjning så sätts säkert ÄL ut igår lr idag
Svar på tråden För oss som tempar för att bli gravid