Inlägg från: Anonym (Krille) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Krille)

    Min fru har inget kontaktbehov

    Anonym (Anna) skrev 2018-07-02 22:00:31 följande:

    Jag tror det finns två alternativ. 1: hon saknar sexlust och undviker gos för att slippa få inviter om att ta det vidare. Så gjorde min man när han var stressad och fått potensproblem. Huvudet i sanden liksom. Jag hoppas att ni kan lösa upp knuten. Sluta inte ta initiativ är mitt råd, det blir bara tomt och kallt och ni vänjer er vid tomheten. Fortsätt krama henne och var nära, kyssa, och försök ta reda på underliggande orsak, vad hon tror är orsaken. Hon vill nog vilja gosa men det är bakom ett hinder av stress el bekymmer av någt slag.

    2: hon är inte attraherad eller kär i dej längre. Oerhört fegt att inte ta upp det utan pina sin partner med kyla tycker jag isåfall. Vid försiktiga frågor borde hon kunna klämma fram det. Om det går att laga med familjerådgivning /några barnfria helger/ nya vanor får ni resonera om, eller om ni måste dela på er för att inte såra varandra.


    Håller med jag också.
    Det är faktiskt många som väljer att fortsätta ett förhållande trots att kärleken och attraktionen är borta. Speciellt kvinnor har svårt att hålla den sexuella attraktionen till partnern levande - män klarar sig bättre eftersom själva sexet är så pass viktigt att dom ändå stannar hos en partner som dom egentligen inte älskar på samma sätt längre. Men många kvinnor kan fortsätta eftersom dom prioriterar familjen och att hålla en snygg fasad utåt. Generellt sätt har nog många kvinnor lite lättare att "stänga av" sexet och fortsätta som delägare i AB Familjen.

    Men kärlek kan faktiskt komma och gå också, det är inte säkert att det är helt kört. Men det beror på hur länge TS står ut om det är värt att vänta...  Och man vet ändå aldrig utgången.

    Risken med familjerådgivning är att mycket kommer till ytan som kanske inte borde komma till ytan. Det kan bli ett hinder för fortsättningen istället för ett sätt att läka.

  • Anonym (Krille)
    Anonym (Anna) skrev 2018-07-03 14:25:39 följande:

    ..........
    Sen tar hon sina föräldrar som exempel och frågar om jag tror att de kramas och pussas stup i kvarten.[/quote]

    Så tragiskt att låta sina barn växa upp med ett kallt äktenskap som mönster så att just det dåliga mönstret sedan hindrar dottern att ha en bra relation som vuxen. Det är precis därför man inte ska hålla ihop bara för barnens skull.

    ........


    Skål
Svar på tråden Min fru har inget kontaktbehov