• SL185

    Bli gravid efter missfall följas åt

    T90 skrev 2018-05-28 17:53:53 följande:

    Mående går upp och ner. Trodde jag skulle ha mer panikångest och gråta massor. Är nog bara tacksam att jag ens blev gravid igen efter missfallet.

    Ja den kom och försvann lika fort. Fattar inget. Väntar fortfarande på störtblödning dock. Gravtest i lördags var starkare än i onsdags när jag blödde. Trött som ett as, Molvärk, ömma bröst, illamående, hugg när jag rör mig snabbt finns. Men så tänker jag att ingenting behöver betyda någonting.

    Mvc vill att jag kommer och bli inskriven på onsdag, känns lite slöseri med tid men men.... Tack för att du frågade!


    Åh hoppas att det inte var något farligt utan bara en liten blödning! Låter bra med gravtest så blivit starkare o att du har symtomen kvar :) tycker du ska gå på inskrivning, ställa in dig på gravid tills motsatsen är bevisad <3
  • SL185
    FGK skrev 2018-05-28 18:08:34 följande:

    Frick missfall i torsdags igen, hade det på känn och när jag var på jobbet så började jag blöda.. Så typiskt när man är på jobb! Som tur var så avbokade min kund jag skulle haft då så jag åkte hem stört bölande.. Men till min egna förvåning så tog jag inte det lika hårt denna gången. Trodde jag skulle bli helt förstörd. Dock så mår jag inte alls bra.. i fredags så fick mina föräldrar köra mig hem (jag bor 1h ifrån jobbet), för jag var så trött. Är yr och illamående och så pass trött att jag kan stå upp och sova om jag hade kunnat.. Så ska försöka få en tid så jag kan kolla mina blodvärden.. Någon annan som mått så här efter mf?


    Igen? Usch beklagar verkligen :( jag fick oxå missfall när jag var på jobbet..kunde inte hålla tårarna tillbaka o bete mig normalt så åkte hem nån timme senare. Hemskt! Mådde skit fysislt första 2-3 dagarna o hade samma symtom som du beskriver, illampende, yr, trötthet. Men blev bättre sen.

    Kan vara bra att kolla upp blodvärden! Tar ni några tillskott/vitaminer? Jag tar gravidvitaminerna..har tagit dom sedan första graviditeten i april.

    Ta hand om dig, kramar!
  • SL185
    FGK skrev 2018-05-28 22:09:06 följande:

    Hade ett missfall den förste april :( Jätte jobbigt, grät i över en vecka, så fort jag var ensam. Min barnmorska tyckte nu att jag skulle kolla sköldkörteln och göra en undersökning.. Har tagit gravidvitaminer sen mars.. Ska försöka få en tid imorgon på vårdcentralen men inte så lätt att få det här jag bor :/ Pratade med dem idag och lyckas jag få en tid (de har bara akut tider, inga bokningsbara) imorgon så ska de kolla blodvärdena och sköldkörteln på mig.


    Jag förstår dig:( ja det är bra att kolla upp sköldkörteln, min gyn tyckte också att jag skulle kolla upp värdena. Hoppas att allt ser bra ut och att ni blir gravida igen inom kort <3
  • SL185
    Systeryster33 skrev 2018-05-29 09:04:09 följande:

    Fan, då var nog missfall nummer 2 ett faktum!


    Beklagar:(
  • SL185
    joannaq skrev 2018-05-29 20:01:21 följande:

    Hej

    Jag hakar på här, skulle vart I v12+5 idag när vi va på ul. Började dock blöda I fredags och idag hittade de en tom hinnsäck :( Det va en ofosterlig graviditet! Fanns aldrig något barn bara en säck fylld med vatten :( jag har både mått illa och fått mage! Känner mig så lurad :(( Nu sitter jag här och väntar på att allt ska komma ut..

    Beklagar era MA <3


    Va jobbigt med missfall när man tror att man passerat de jobbiga veckorna :( hoppas att kroppen sköter det själv
  • SL185
    joannaq skrev 2018-05-29 21:41:27 följande:

    Jag har fått tabletter för att få ut det så snabbt som möjligt :( Det mesta är ute nu känns det som :((


    Styrkekramar till dig :( vi finns här!
  • SL185
    joannaq skrev 2018-05-30 14:48:17 följande:

    Oj vilken helvetisk natt det blev efter andra omgången med cytotec drog ett värkarbete igång som va värre än mina två andra förlossningar! Jag trodde att jag skulle dö! Inte ens morfin hjälpte :(( men nu är det över och jag mår bra bara trött och lite öm i livmodern :((

    Tack för omtanken!


    Va hemskt, kan inte ens föreställa mig :( hoppas att du mår bättre nu! Försök att blicka framåt, det är ingen tröst och det är lättare sagt än gjort, men man lever ju på hoppet. Försök att göra något kul nu i helgen (även om man inte orkar) o det kommer att kännas bättre med tiden :)

    Jag har precis haft ägglossning o vi har gjort vad vi kunnat så hoppas o ber att det tar sig. Det är andra ägglossningen sedan missfallet..känner mig ganska lugn men ändå lite deppig för att jag håller på att ge upp kämpandet..orkar inte anstränga mig mer :( det får hända när det händer..lite så.
  • SL185
    EIJ90 skrev 2018-05-31 06:58:51 följande:

    Allt såg normalt ut för att vara i v5+5. Man såg gulesäcken och ett väldigt litet embryo. Man kunde även ana ett hjärta som slog. Känner mig lite lugnare att det sitter på rätt ställe och ser normalt ut. Är fortfarande så tidigt så vet att allt kan hända. Ska tillbaka om två veckor om inget händer innan dess. Hur är det med dig?


    Åh va skönt att allt ser bra ut :) håller tummarna att det går hela vägen denna gång! Jag har läst här att risken för missfall minskar betydligt när man ser hjärtat (vet inte om det stämmer eller ej men ändå) :)
  • SL185

    Jag känner mig så jäkla deppig o nere..andra ägglossningen som vi inte får till det på ägglossningsdagen för att mannen får prestationsångest o kan inte prestera. Just den dagen varje gång :( Månaderna löper förbi liksom... jag var lugn denna gång o visade att det är lugnt osv. Men jag mår så fruktansvärt dåligt av detta. Det är en låååång väntan till varje äl...tär på mig psykiskt. Han mår oxå dåligt av det så klart. Men känns inte som att det påverkar honom lika mycket. Känns som att sexlivet är elt förstört. :( förlåt för negativitet..ville bara skriva av mig :(

  • SL185
    T90 skrev 2018-06-01 12:32:06 följande:

    Först å främst, be inte om ursäkt! Du är ledsen, orolig och frustrerad. Det är inte att vara negativ.

    Känner så väl igen mig. Du mår skit och så är det... Vissa dagar värre än andra. Man vill bara tiden ska gå, och jävlar vad den ska gå långsamt just då...

    Min sambo tyckte också det var sjukt jobbigt att prestera vissa dagar.... Att sexlivet känns förstört känner jag också igen, vi pratade och pratar mycket om det. Hoppas ni också kan göra det.

    Sen när man plussat kan jag tro att Det tar tid att få det "normalt, spontant och luststyrt" igen. För oss har det inte kommit dit än. Vi är rätt slut båda två på alla plan, men vi ska leva ihop och tror på att det kommer komma tillbaka.


    Jag är så frustrerad och ledsen och håller på bli en psyko :( tvingar mig själv att vara lugn men sen brister jag i tårar o ilska o ser bara svart framför mig. jag vet inte hur jag ska orka mer, känner mig helt knäckt! Han har så svårt o prata om såna saker, jag fattar inte vad grejen är.

    Vi kommer aldrig plussa så här. Jag vill inte heller ha i minnet att det var så här det gick till när vi plussade. Vill att det ska vara ett fint minne. Men vi är så långt ifån nu :( vilket jävla helvete till helg :(
Svar på tråden Bli gravid efter missfall följas åt