Vilken choklad är godast? Ljus, mörk eller vit?
Nu e ju inte jag så insatt som flera andra i tråden men choklad e gott. Jag gillar vanlig mjölkchoklad (gärna nån av Marabous varianter som apelsinkrokant, Dukat eller mint), mörk choklad (gärna med sälta i) och vit choklad (Toblerones vita e gudomlig).
Det där med salt e viktigt för balansera upp sötman och jag brukar ibland ta lite flingsalt ovanpå valfri chokladkaka. Vilken typ av choklad det blir avgörs av tillgång och tillfälle. Ibland funkar mörk med tex. ingefära fyllning bäst och ibland ljus mjölkchoklad. Det beror på som sagt. Oftast äter jag ganska lite åt gången, en rad av en chokladkaka typ, men ibland kan jag inte låta bli frossa lite också. :)
Vill jag dricka choklad blir det oftast Ögon kakao och socker eller vanlig hederlig O'Boy. Fast nu inser jag ju jag bara måste testa alla Aniiees läckra varianter med chokladbitar i. Blir som alltid så himla impad av Aniiees expertis på olika områden.
Och va föredrar egentligen TS för choklad? Berätta!