• Anonym (genusforskare)

    Blir ni tjejer alltid kära om ni haft bra sex med någon?

    Jag är nyfiken på hur kvinnor känner och tänker efter en bra dejt? Är bra sex och kemi något som automatiskt får er att bli kära och vilja bli ihop.

    Killar brukar veta direkt om någon är flickvänsmaterial men hur är det för er tjejer?

  • Svar på tråden Blir ni tjejer alltid kära om ni haft bra sex med någon?
  • riboflavin

    Nej, jag har varit kär i 5 personer, haft bra sex med säkert 30, inte alltid bäst sex första gångern med de jag förälskat mig i. Kärlek handlar om så mycket mer än bra sex även om ett nice sexliv såklart är en bonus.


    Vid god typografi ska horungar inte förekomma.
  • Anonym (Kvinna)
    Anonym (Ja) skrev 2017-04-22 07:49:31 följande:

    Jag räknar till tolv "man" i ditt inlägg vilket gör anspråk på en viss generalitet, skriv "jag" om det nu ska gälla endast dig.

    För mig är det tvärtom, de flickvänner jag haft har det alltid varit sex första träffen, utom första, eftersom vi kände varann sen tidigare.

    Tjejer som ska vänta och vela bara för att de tycker det ska vara så har visat sig ha samma problem senare också, och blir för irriterande i längden.


    Brukar ha sex första eller andra dejten. Vill ju veta om man klaffar sexuellt, innan jag eventuellt blir intresserad av ett förhållande
  • Anonym (Nope!)
    Anonym (genusforskare) skrev 2017-04-20 17:13:37 följande:
    Blir ni tjejer alltid kära om ni haft bra sex med någon?

    Jag är nyfiken på hur kvinnor känner och tänker efter en bra dejt? Är bra sex och kemi något som automatiskt får er att bli kära och vilja bli ihop.

    Killar brukar veta direkt om någon är flickvänsmaterial men hur är det för er tjejer?


    Verkligen inte.

    Nej jag blir väldigt sällan kär. Sex gör mig inte kär.

    Det är kvinnan som avgör om mannen är något att ha, inte tvärtom.
  • Anonym (Nope!)

    Nu är du nog inne på rätt spår! Ja och att män har större vilja till att ha just kravlöst sex, än kvinnor har. Alltså: män är kåtare och tummar på sina krav bara för lite sex. Kvinnor kan skita i sex utan att bli frustrerade eller plågade.


    Kvinnor är picky, ställer krav på mannens yttre - och en alfahanne är liksom bäddat för att kärlek ska uppstå för kvinnan.

    men att tjejer skulle bli kära efter sex: det är ren bullshit alltså?


    Anonym (Ja) skrev 2017-04-21 07:36:50 följande:
    Orsaken till att tjejer vill träffas igen, eller blir konstiga när man ska gå efter sexet är över och alla kommit för sista gången, är inte att de är kära. De kan de ju inte vara eftersom de inte känner en ännu.

    Det är som jag skrev innan tror jag.

    Orsaken till tjejer oftare blir kära i sina KK är att killen ofta är mycket mer attraktiv än tjejen, eftersom det är så mycket enklare för tjejer att få kravlöst sex.
  • Anonym (Ann)

    Verkligen inte. Jag kan bli galet kåt i honom och vilja ha honom i mig igen men att bli kär är nåt helt annat.

  • Anonym (Tjej)

    Nej tvärt om. 


    Jag har sex med någon jag är förälskad i. Är jag inte förälskad så har jag inte sex med personen. 

  • Anonym (Nej. Men inte helt omöjligt)

    Jag är kvinna med en hel del livserfarenhet och jag tycker flera inlägg här är lite väl ensidiga och kategoriska.

    Om jag tänker efter lite så tycker jag ändå att TS kan ha en poäng, om jag väljer se trådstarten lite mera i stort men inte så bokstavligt och ordagrant.

    Visst ligger det något i att jag och många kvinnor jag lärt känna under åren kan bli förälskade i en man som låter oss uppleva ovanligt bra sex.
    Jag blir inte kär, absolut inte alltid.
    Men utan tvekan kan jag bli förälskad, särskilt om det extra bra sexet upprepas flera gånger och att det är tillsammans med en man som också i övrigt är en sådan man som jag gillar.

    Min erfarenhet är att i det här fallet kan det ofta skilja ganska mycket mellan manligt och kvinnligt. Jag är helt övertygad om att ofta är det enklare för de flesta män att ha hett sex upprepat med samma kvinna utan att det uppstår känslor medan jag är lika övertygad att det är mycket vanligare att hett, nära, intimt sex hos många kvinnor leder till varma känslor, särskilt om det upprepas flera gånger med denna man, inte ovanligt att det leder till tillfällig förälskelse och kanske till mera om det får fortsätta.
    Jag har själv upplevt det mer än en gång. En av mina systrar och flera av mina nära väninnor delar min erfarenhet och jag har under åren träffat flera kvinnor som håller med om detta.
    Jag kan lite generellt hålla med TS så långt som att bra sex oftare leder till känslor hos många av oss kvinnor.

  • Anonym (Nej. Men inte helt omöjligt)
    Ofta känner jag direkt om en man INTE är "pojkvänsmaterial" och då leder det i vanliga fall inte till sex.
    Jag känner nog aldrig direkt, inte säkert, om en man verkligen är pojkvänsmaterial, men om det är ett positivt troligen så vill jag testa flera gånger och framförallt lära känna honom mer som person. 
    Jag blir aldrig kär för att vi har sex en gång och jag känner ingen annan som skulle bli det.
    Men om vi fortsätter träffas och har sex flera gånger, om sexet verkligen är hett, bra, nära och intimt så kan jag absolut bli förälskad, kanske lite tillfälligt blixtförälskad.
    Om sexet är extra bra, om han verkligen uppskattar mig och tänder på mig, så kan det leda till att jag vill att vi träffas och har sex flera gånger även om jag innerst inne vet att han förmodligen inte är mannen som jag kommer bli kär i för resten av mitt liv. 
  • Ocdmänniska

    Förlåt man ska inte döma men hur kan man ens tro att det är så? Sen kan man aldrig dra alla över samma kant, men nej sex är sex, att bli kär är något annat 

  • Anonym (,)

    Jag och mina vänner är i hög utsträckning såna som binder oss till den vi haft sex med. Är väl hormonellt, oxytocin osv. 

    Kroppen hajar inte att vi är moderna människor och casual sex var nog ingen smart idé innan preventivmedel. 

    Därför ligger jag inte runt alls längre. Har bara sex i relation. Plus att jag föredrar att slippa kondom och det är ju riskabelt med casual sex. 

Svar på tråden Blir ni tjejer alltid kära om ni haft bra sex med någon?