Inlägg från: nihka |Visa alla inlägg
  • nihka

    Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten

    anaxo skrev 2017-11-30 16:30:21 följande:

    Nu är det på tiden att vi gör som i Finland!
    i Finland har de förbjudit högerextrema partier o organisationer


    Ja! Det är på tiden att man luckrar upp det där med allas existensberättigande.
    Om du vill behålla min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Falkortheluckdragon skrev 2017-12-01 18:37:17 följande:

    Jaha då friades visst Ekeroth från ringa misshandel, vad säger du om det TS


    Synd tycker SD som vill bli av med honom eftersom han har blivit en belastning för partiet med allt sitt våld och sina agressiva uttalanden.
    Om du vill behålla min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Abegayle70 skrev 2017-12-03 12:21:28 följande:
    Jag är mest glad över att S åter minskar.
    Det står rätt still, någon enstaka procent hit eller dit, man flyttar inom blocken exempelvis från S till MP. Ökningen efter moderaternas partiledarbyte verkar vara över. De rödgröna partierna får 41 procent, Alliansen 40,2. Mycket jämnt.
    Om du vill behålla min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    FDFMGA skrev 2017-12-03 20:36:16 följande:
    Fast det finns en långsiktig trend där SD tydligt minskar, partiet har inte haft så lågt stöd som nu sen sommaren 2015.

    Jag brukar ibland titta på sverigedemokraternas egen sammanställning av opinionsundersökninger, status.st. Där har man tidigare toppat med en linjär trendlinje som allteftersom tiden gått framstått som om skrikhögerns främsta matematiker varit inblanade i hur den pekar i skyn. Den har nu flyttats ner på sidan och man har heller inte sammanställt resultaten för SD i november.

    Enligt en vanligtvis välunderrättad källa måste man först engagera ett antal psykologer med traumabearbetning som specialitet innan man gör dettaSkrattande

    M går väl heller inte särskilt bra om man ser till de senaste årens opinionsstöd.

    Och KD tycks ha parkerat en bra bit under fyraprocentsnivån.

    Kommer du verkligen att våga rösta på M igen? En röst på M kan mycket väl innebära att risken för att SD kan sabotera riksdagsarbetet ökar
    Jo, men så har det sett ut ett tag nu för SD. Moderaternas utplaning är något nytt iaf sedan raset. Nu är smekmånaden med partiledarbytet över och man får börja samarbeta inom partiet och inom alliansen och fokusera på de politiska frågorna vilket jag tycker man har gjort.

    Om man fortsätter på den inslagna vägen tror jag på en försiktig ökning för M fram till valet och att det blir en borgerlig regering. Det säger jag inte för att jag själv röstar borgerligt och vill att det ska bli så utan av samma orsaker som jag trodde det skulle bli regeringsbyte 2014. Vindarna blåser den vägen. Sedan är det här med LSS ett riktigt sänke för de rödgröna. Likadant att man backar på utvisningar för personer som varit här sedan 2015.
    Om du vill behålla min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka

    Kan någon förklara för förvirrade personer att det är fullt tillåtet att diskutera vad Virtanen och alla andra på vänster till högerskalan sysslar med, men att man inte kan gå runt och kalla folk för idioter.

    Det kallas för personangrepp och konspirationsteorier om man tror man är utsatt för negativ selektiv behandling bara för att man inte kan vräka ur sig hur som helst.


    Om du vill behålla min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    FDFMGA skrev 2017-12-03 21:23:20 följande:
    Jag tror man kan vara helt säker på att SD inte kommer att minska så mycket fram till valet att något av blocken kommer att uppnå majoritet.

    Då åeterstår det bara för partierna att ta ansvar, överge blockpolitiken, och se till att Sverige får en majoritetsregering med det handlingsutrymme detta innebär eller att släppa in SD och samarbeta med dem.
    Nej, det är inte troligt att SD backar så mycket så snabbt. Det blir nog ett långsammare borttynande. Men med en förstärkt allians är en blocköverskridande regering mindre trolig nu än när moderaternas siffror rasade. Det är dock nästan ett år kvar och det kan svänga igen. Flera gånger. 
    Om du vill behålla min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Moderator skrev 2017-12-03 21:52:46 följande:
    Jag håller just nu på att rensa ur den här tråden och passar på att tydliggöra i sakfrågan. Det_är_tillåtet att diskutera metoo kampanjen och män/kvinnor som varit inblandade där. Det är dock inte tillåtet att kalla dessa diverse öknamn.
    Övriga frågor kring detta tas i supporten.
    /Moderator
    Tack!
    Om du vill behålla min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    FDFMGA skrev 2017-12-03 22:39:15 följande:
    Jag vet inte det. Så länge inte något block får majoritet, så är situationen exakt densamma - det vill säga att SD kan diktera villkoren.
    Tycker du SD har dikterat villkoren under denna mandatperiod?
    Om du vill behålla min röst Kristersson, får du ge SD foten!
Svar på tråden Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten