Inlägg från: nihka |Visa alla inlägg
  • nihka

    Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten

    FDFMGA skrev 2017-05-22 14:46:13 följande:
    Haha, din kommentar "Vilken stat tänkte du på då" till påståendet att Åkesson kommer att bli statsminister är faktiskt infernaliskt elakt såtillvida  att det kräver ett visst mått av fattningsförmåga för att kunna förstå skämtet. 

    Tror att du får lov att förklara att ditt svar innebar att du inte tror på Åkesson som statsminister utom i en eventuell fantasistat smile2.gif
    Eller någon stat som bara tar emot invandrare som själva är invandrarfientliga. Hoppsan! Ja, det blev visst också en fantasistat
  • nihka
    nihka skrev 2017-05-22 15:04:24 följande:
    Eller någon stat som bara tar emot invandrare som själva är invandrarfientliga. Hoppsan! Ja, det blev visst också en fantasistat
    Ho-ho. Ho-ho. Nu var det tomt här igen.
  • nihka
    FDFMGA skrev 2017-05-22 16:00:14 följande:
    Det är inte så lätt alla gånger när man är upptagen med att beundra den egna spegelbilden.

    Men man behöver ju inte vara dyslektiker bara för att man inte kan stava till "Nihka"  smile2.gif
    Eller hur!
  • nihka
    Sägeralltidnej skrev 2017-05-22 16:53:24 följande:

    Wow efter jag har läst denna tråd är jag nu övertyggad om att rösta SD,som ni antirasister håller på måste man rösta emot er 


    Attans! Nu blir ju <3 Jimmie president i Sverige i alla fall.

  • nihka
    FDFMGA skrev 2017-05-22 16:20:36 följande:
    Nej, det var väl inte du som inte klarade av att stava Nihka rätt.

    Mycket kan man säkert beskylla dig för, bland annat för en orealistisk syn på SD:s kommande inflytande, men inte är du väl som USA:s president Donald Trump kär i din egen spegelbild.

    Sverige har för övrigt anpassat sin asylpolitik till EU - och så kommer det förmodligen att förbli en längre tid framöver.

    SD har spelat ut sin eventuella roll - nu handlar det bara om att vänta tills luften har pyst ur missnöjesballongen.
    Stalkarna får göra upp sinsemellan om hur de vill stava mitt nick.

    Jag anmäler de mest creepiga kärleksförklaringarna och personangreppen. Jag har fått råd om hur jag ska hantera avarter.

    För att Åkesson ska kunna bli statsminister krävs det inte bara att någon/några börjar samarbeta med hans parti utan att de dessutom har fått i uppdrag att bilda regering. Sedan måste minst 50% av kammarens samtliga riksdagsledamöterna rösta för honom vid en eventuell nominering till statsministerposten.

    Dream on säger jag bara. Åkesson är fortfarande den partiledare som flest personer har minst förtroende för. Hur än mycket de frälsta ropar <3 Jimmie är de utanför partiet inte alls lika övertygande om hans förträfflighet.
  • nihka
    man och nöjd skrev 2017-05-22 22:03:07 följande:
    Jag är övertygad om att sd kommer bli största parti i valet 2018. De etablerade fortsätter att underskatta samt fortsätter med dåraktig politik. Godhetspoliserna på Aftonbladet fortsätter försöka föra folk bakom ljuset. Men allt fler skrattar bara rått åt såväl Aftonblad som Nyhetsmorgon.

    Motsättningarna i det nya spännande Sverige kommer fortsätta eskalera. Det blir ett vi och dom samhälle. Bilbränder, stenkastning, skjutningar, misshandel och mord kommer drabba allt fler.

    Konsekvens tror jag blir att sd når 34% i valet 2022. Övrriga block får 33 var och klarar därmed inte att fälla sd.
    Du kan vara lugn. Enda sättet som SD kommer att styra landet är om de får 51% och deras politik tilltalar helt enkelt inte så många. Extremhögervindarna som har blåst över Europa har mojnat.
  • nihka
    man och nöjd skrev 2017-05-22 22:15:03 följande:
    Säg mig, varför så nedlåtande attityd?
    Jag berättar om du berättar först.
  • nihka
    man och nöjd skrev 2017-05-22 22:15:03 följande:
    Okej, så det var alltså mitt borttappade s du hängde upp dig på.

    Problemet min vän är knappast att jag råkade tappa ett s. T.o.m särbarnen i Mantorp hade fylla igen den luckan. Problemet är att socialdemokratin tappat bort sitt s. Och då blev det ingenting kvar.

    Åkesson har samma chans som alla andra att bli statsminister. Det är ju trots allt ett någorlunda demokratiskt val vi går till.

    Säg mig, varför så nedlåtande attityd?
    Nej, det var mer din borttappade stat som jag hängde upp mig på.

    Åkesson har inte inte alls samma chans att bli statsminister i Sverige som alla andra. Det är olika stor sannolikhet för samtliga partiledare och sannolikheten att det blir Åkesson är försumbar. Jag har redan förklarat varför.
  • nihka
    FDFMGA skrev 2017-05-22 23:31:54 följande:
    Nej, som du skrev tidigare så kan man undra i vilken stat han ska bli statsminister om fem år  

    Jag tror att fenomenet med att omge sig med likasinnade har nått rekordnivåer bland de skikt jag brukar kalla skrikhögern - alltså de förstår inte vilket avstånd de flesta svenskar håller till SD:s rasism och med vilket löje man ser på partiet och dess politiker, Åkesson möjligen undantagen.

    Ska Åkesson bli statsminister får han köpa sig en kobbe på internationellt vatten och utropa den till självständig stat.

    Största chans att vi får en ny statsminister efter Löfven är nog att S byter partiledare före valet eller möjligen att nästa statsminister heter Annie Lööf. Kinberg Batra är rökt, oavsett om hon lät sig rökas med vilje eller om hon blev SD-tvingad av skrikhögerfalangen inom M.
    Jag vet. Finns det något mer strömlinjeformat PK än en högerextremist?

    Men då blir Åkesson invandrare

    Har du några S-statsministerkandidater? Om det finns en kvinna som kan fylla skorna är det verkligen dags att Sverige får sin första kvinnliga statsminister. Kanske blir det Lööf.



     
  • nihka
    FDFMGA skrev 2017-05-23 09:21:22 följande:
    Lyckligtvis lär somliga vara betydligt mer intresserad av den egna  än av andras.

    Till saken. Märkligt att en sådan lättförståelig kommentar som "I vilken stat då" ska bli obegriplig.

    Jag tycker det är oroande när man medvetet placerar sig i åsiktskorridorer som är så trånga att man drabbas av språkligt "tunnelseende".

    Är du dum eller cyklar du på månen brukade vi ungar säga när jag var barn, och alla förstod uttrycket utan att det behövde förklaras. 

    Från åsiktskorridoren skulle väl svaret bli att det inte går att cykla på månen .smile2.gif
    Personer som rör sig i den smala åsiktskorridoren är oerhört lättkränkta samtidigt som okvädesord flyger ur munnen.
Svar på tråden Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten