Inlägg från: nihka |Visa alla inlägg
  • nihka

    Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten

    Rataxes skrev 2019-12-17 06:09:38 följande:
    Förmodligen för att ni i entouraget är såssar eller låtsashöger...

    Har aldrig sett entouragets påstådda borgerlighet skriva något som påminner minsta lilla om borgerliga åsikter, bara SD SD SD SD SD SD brunt brunt brunt nazister nazister nazister, som några jävla psykopatiska papegojor.
    Förmodligen har du aldrig uppmärksammat några borgerliga åsikter för att du är alldeles för upptagen med att klaga, klaga, klaga och klaga. Men så är det väl bland SD-are och deras entourage bestående låtsasliberala. Inte ett spår av åsikter åt något håll utan bara gnäll, gnäll, gnäll, gnäll, gnäll, gnäll, gnäll, gnäll, och jämmer, jämmer, jämmer.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    nattuw skrev 2019-12-18 11:28:59 följande:
    Nu är det för sent men om de etablerade partierna ägnat det senaste decenniet åt att prata sakpolitik istället för att bara prata om SD så hade SD inte växt som ogräs.

    Om tiden använts till att prata civilförsvar och energipolitik istället för att uttrycka förakt för "outbildade lantisar" så hade SD idag inte varit en kandidat för titeln "Sveriges största parti".
    AB Sverige tuffar på och alla pratar sakpolitik med varandra men bara inte med SD. Men att prata SD är också att prata sakpolitik. Det handlar om vilken typ av samhälle man vill ha. Det finns en skiljelinje mellan SD och övriga partiers politik. För vissa är den linjen är inte överkorsningsbar.

    Fast SD är inte Sveriges största parti och har aldrig varit. SD är kandidat för "Sveriges i särklass mest rasistiska parti". Det har de bevisat om och om och om och om igen.

    Och det är inte någon annans fel än SDs att de har dragit till sig en så stor andel lågutbildade.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    DanneHade skrev 2020-01-04 20:35:08 följande:

    Visst är det underbart jag älskar varje sekund av det. Ingenting av det de säger har någon effekt längre. Det är som att kolla på ett litet barn som tappat sin boll i en nedförsbacke och nu desperat försöker jaga ikapp den igen, men som för varje steg den tar hamnar längre och längre ifrån bollen.


    Känns nästan som att vi är på väg att bli ett vanligt land Tungan ute


    Nä. Du blandar som vanligt ihop saker här. Ett barn som har tappat sin boll tycker man synd om, man gläds inte åt att hen inte hinner ifatt sin boll utan alla med en gnutta empati vill att barnet ska få fatt på sin boll. Man kanske rent av hjälper barnet.

    Vilket parti man röstar för och vilken politik man ställer sig bakom är däremot alltid ett personligt val utan att det finns någon konsensus gällande vilket parti och vilken politik som ska råda.

    Det land du vill ha har aldrig funnits och kommer förhoppningsvis aldrig att finnas.

    Vilket i ordningen är det nu?
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Kverulant65 skrev 2020-01-04 21:24:33 följande:
    Exakt!
    Och hela tiden är det detta SD som argument! Eftersom deras argument totalt verkar har tynat så får man gnälla på att M kan tänka sej att ta stöd av SD. Och detta från ett Parti som tagit stöd av än värre V som har en riktigt mycket värre historia än SD. Men detta låtsas man inte om..... Hycklare hela gänget!
    Å nej då. Man gör mycket mer än gnäller. När M vill in leda samarbete med SD byter man parti. Mycket effektfullt.

    M har rasat från sin toppnotering på drygt 28% till 16%. Varför är förstås personligt för varje väljare, men jag är alldeles säkert inte ensam om att vända M ryggen pga tankar om att samarbeta med ett toxiskt parti.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    KillBill skrev 2020-01-05 10:51:43 följande:

    Den  moderate riksdagsmannen/kvinnokännaren levererar igen. Den här typen av uttalanden är nog en av förklaringarna till att Moderaterna tappar så mycket väljare.


    Ja, Bali var en belastning för M redan innan M blev en belastning för sig själva.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    DanneHade skrev 2020-01-05 19:44:19 följande:

    Nej men du förstår, det rör sig inte om något vanligt barn. Det rör sig om ett tämligen korkat barn, ett barn som vägrar se sanningen i vitögat, som vägrar undersöka sina egna premisser som är komplett oförmögen att anpassa sig efter skiftande förhållanden. Ett barn som gjort mitt och hela mitt grannskap till ett levande helvete. Ett barn som dykt upp med sina kompisar och eggat mitt hus upprepade gånger, samtidigt som han har mage att lägga ansvaret på att mitt hus nu är täckt i ägg, på mig.


    Jag har ingen sympati för det "barnet". Det "barnets" agerande är i slutändan ondskefullt, även om det kanske inte insett det själv än.


    "Det land du vill ha har aldrig funnits och kommer förhoppningsvis aldrig att finnas."


    Kanske inte. Men det var åtminstone "vanligare" en gång.
    "förhoppningsvis..." kära "Nihka", "bollen" är redan i rullning. Det finns inget jag, du eller någon annan kan göra för att hindra den. Framtiden kommer att besvika dig.


     


    "Vilket parti man röstar för och vilken politik man ställer sig bakom är däremot alltid ett personligt val utan att det finns någon konsensus gällande vilket parti och vilken politik som ska råda."

    Kanske är sant i idealet, men det är en ren lögn i praktiken. Konsensusen påverkar människors åsikter, konsensusen påverkar politiken. Vi är sociala varelser och de normer och trender som formar samhällets vilja (konsensusen) formar även våra.


    Jag är inte intresserad av att lyssna på långdragna historier om din personlighet och olyckliga barndom.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Bästkusten skrev 2020-01-15 01:04:54 följande:
    Tänk att du röstat på M!
    Ungefär lika troligt som att jag skulle ha röstat på F! någon gång.....
    Nej, det kan du inte föreställa dig. När man levt med sina alternativa sanningar tillräckligt länge kan det vara riktigt svårt att acceptera verkligheten.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    felix le chat skrev 2020-01-08 14:28:07 följande:
    Hanif's hemmakommun är ju Solna. En mönsterkommun, skulle resten av sverige styras som Hanif och övriga i kommunstyrelsen i Solna skulle vi ha ett helt annat
    läge. Belastning ? Nej. Ett bevis på att det är extremt högt i tak hos M och väldigt
    långt till dörren. Motsatsen till de flesta andra partier inkl SD.

    Solna ligger på topp tio i landet över kommuner med störst andel utrikes födda. Ändå prenumererar man på förstaplatsen över kommuner med bäst företagsklimat, samtidigt som man alltid ligger etta eller tvåa på listan över kommuner med lägst skattesats. Förra året utsågs kommunen också till den allra bästa att bo i av tidningen Fokus. Är det en slump att det är den kommunen som avvecklade sosseriet först? Skulle inte tro det!
    Tyck vad du vill men moderaterna håller inte med dig. Bali har efter kontroversiella uttalanden fått både skarp intern kritik och blivit av med tunga poster:

    https://nyheter24.se/nyheter/politik/922754-6-ganger-hanif-bali-hamnat-i-rejalt-blasvader
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Flash Gordon skrev 2020-08-28 06:52:59 följande:
    Det som behövs är att folk slutar lyssna på känsloargument som "populister" och "rasister".
    Jag förstår att det är känslosamt för dig att kritiseras när du försvarar populism och rasism.

    Rasism finns förstås och är väldigt lättidentifierad. Det handlar om när man försöker lasta gruppen för vad individer ur gruppen säger och gör.

    De som gör detta tänker så klart inte logiskt utan har någon typ av känslomässig blockering och förstår inte själva vad det de säger innebär. Är man sedan flera som ljuger för sig själva kollektivt klarar man nästan av att tro att denna känsloanstormning mot exempelvis alla invandrare och muslimer har något med verkligheten att göra.
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    KarstenT skrev 2021-02-11 21:40:06 följande:

    Fantastiskt bra sätt att ta över ett land på. Ta sig över gränserna och ta över Sverige och tysta ner allt motstånd genom att kalla det för nazism.

    Den enda rasism som finns i Sverige är den som du framför mot svenskar. Nämligen att svenskar inte har rätt till ett eget land att bo i. Hur många andra folkgrupper har inte det? Kurderna. Vilka mer?

    Skämmas borde du göra för din smutsiga rasism mot svenskar.


    Tänkte du på de turkiska kurderna, de syriska kurderna eller de irakiska kurderna? Kurder är nämligen en folkgrupp som bor i olika länder. Samma som samerna. Men du kanske tycker att samerna också ska ha ett eget land att bo i? Var föreslår du att övriga svenskar ska bo fortsättningsvis om vi tömmer landet för folkgruppen samernas räkning? Eller så kanske vi kan fortsätta bo här tillsammans?
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
Svar på tråden Moderaternas moraliska haveri och vägen mot botten