Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill
    nihka skrev 2017-02-20 10:27:16 följande:
    Jag kan inte fatta hur du kan fortsätta argumentera för att "you look at what's happening last night in Sweden"? på NÅGOT sätt skulle föra tankarna till vilka TV-program någon tittat på.

    Den typen av tolkning lämnar ju öppet för att man kan mena precis vad som helst med allt man säger.
    Word
  • KillBill
    Intenuigen skrev 2017-02-20 23:03:44 följande:
    Nu vet jag iof inte vad han har sagt! Han kanske är synsk, nu tex brinner det i Rinkeby och polisen drar sig undan. Kan ju vara så att det briljanta lösningen har inträffat innan.

    Kul för de skötsamma invandrarna! Du får åka dit och säga att Sverige aldrig varit så tryggt och att anmälningsbenägenheten har ökat, så det de upplever är bara fakenews och rasism.
    D Trump är patetisk. Fredagens tal höll han i Orlando Orange County. Folkmängden uppgår till ca 240 tusen innevånare men där begås ändå varje år 50 % fler mord än i Sverige med sina 10 miljoner innevånare (tack Carl B!)
  • KillBill
    Flash Gordon skrev 2017-02-21 10:50:05 följande:

    Och fejknyhterna fortsätter. Man förundras. Kommer de aldrig att upphöra?

    I gårdagens aktuellt kl 21 så intervjuas SVT:s utrikeskommentator Erika Bjerstöm och hon säger: "CIA har ju uppgett till exempel för Wall street Journal att de ger inte Trump den känsligaste informationen ...  vilket är en ganska oerhörd uppgift"

    16:50 minuter in i programmet:
    http://www.svtplay.se/video/12457474/aktuellt/aktuellt-20-feb-21-00?tab=senaste

    Detta påstår alltså SVT:s reporter måndagen den 20/2 trots att CIA:s högste chef redan fyra dagar innan, på torsdagen veckan före, gått ut med en dementi av detta påstående "från källor".

    http://chicago.suntimes.com/news/cia-director-agency-isnt-hiding-intelligence-from-trump/

    HUR i hela världen kan SVT:s utrikeskorrspondent ha missat detta? Fyra dagar efteråt och hon känner inte till dementin?

    Eller har hon inte missat det och sprider medvetet en felaktig bild?

    Hur som helst så är det fejk-nyheter från SVT Aktuellt.

    Och då bortser vi från att Bjerström helt utan faktastöd eller hänvisningar även framför klyschan om att de illegala invandrarna är en vinstaffär för Kalifornien. Plus en massa andra tokigheter.

    *detta platsar lika bra i tråden om huruvida public service är opartiska eller inte*


    I sak har SVT rätt. även om CIA offentligt förnekar att det stämmer så har medarbetare på CIA har uppgett för Wall Street Journal att de inte ger Trump den känsligaste informationen och detta är enganska oerhörd uppgift. Det visar om inte annat att det finns medarbetare inom USAs underrättelsetjänst som inte litar på Trump även om den yttersta ledningen gör det. 


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill

    Jag säger bara fy fan. 

    www.dn.se/nyheter/politik/sd-topp-spred-kritisk-sverigebild-till-kretsen-kring-trump/


    SD-topp spred kritisk Sverigebild till kretsen kring Trump


    "Sverigedemokraten Tobias Andersson, som deltar i partistyrelsens möten, har varit med om att skapa bilden i USA av Sverige som ett land som förstörts av massinvandring.


    Med artiklar på sajten Breitbart har han bland annat kopplat ihop den ökade invandringen med gängvåldtäkter?


    "Inom riksdagen har ledande företrädare för det tredje största partiet, Sverigedemokraterna, på olika sätt aktivt verkat för att sprida en bild av Sverige som har förstörts av det som partiledaren Jimmie Åkesson vid flera tillfällen kallat okontrollerad massinvandring.


    Tobias Andersson, nationell talesperson för SD:s ungdomsorganisation Ungsvenskarna, skrev i fjol två artiklar på alternativnyhetssajten Breitbart som fram till det amerikanska presidentvalet leddes av Steve Bannon, numera president Donald Trumps chefsstrateg.


    I en artikel på den europeiska Breitbartsajten kopplade Tobias Andersson ihop flyktingpolitiken med gängvåldtäkter. Den blev så läst att den även hamnade på den amerikanska huvudsajten och blev en av de mest lästa artiklarna även där. I den andra beskrivs Svenska kyrkan i kritiska ordalag.


    - Vilken delaktighet jag har i att spridit den informationen vågar jag inte sia om. Men Breitbart och Fox har varit med och skapat den bild som Trump har när han uttalar sig om Sverige, säger Tobias Andersson som är adjungerad i SD:s partistyrelse.


    När han publicerade artiklarna hade han kontakt med Raheem Kassam, chefredaktör på Breitbarts Londonkontor som i sin tur står i tät kontakt med Bretbarts USA-redaktion och tv-kanalen Fox News som förra veckan sände det Sverigekritiska tv-inslag som president Trump hänvisade till i sitt uppmärksammade tal i helgen.


    Så sent som i måndags hade han kontakt med den kontroversiella högersajten.


    - Syftet har varit att informera om min syn på Sverige i nuläget, säger Tobias Andersson.


    Även partiledaren Jimmie Åkesson och SD-riksdagsmannen Kent Ekeroth har intervjuats av Breitbart. Åkesson har beskrivit Malmö som en stad med arabiska skyltar och araber överallt och Ekeroth om att han anser att Sverige håller på att islamiseras.


    Tobias Andersson har i likhet med den förre SD-ledaren Mikael Jansson varit uttalad Trumpanhängare även under valrörelsen. SD-ledaren Jimmie Åkesson har intagit en mer avvaktande attityd. Men nu märker Tobias Andersson inom SD att alltfler blir tydligare anhängare av Trump.


    - Det är ganska många som nu vågar erkänna att de stöttat honom hela tiden och många som faktiskt nu vågar påstå att man stöder honom. Jag har absolut sett en omsvängning, säger Tobias Andersson"


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    nihka skrev 2017-02-21 21:52:53 följande:
    Så trashet i USA tar sin information av trashet i Sverige. Inte ett dugg konstigt.
    Frågan är när svenska folket ska ställa SD mot väggen för att de med lögner försämrar bilden av Sverige utomlands?
  • KillBill
    nihka skrev 2017-02-21 22:07:16 följande:
    Allt är helt i sin ordning. Hon syftade på ett TV-inslag hon sett
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden Trump som president :( vad händer nu?