Inlägg från: nihka |Visa alla inlägg
  • nihka

    Trump som president :( vad händer nu?

    Höger skrev 2016-11-17 19:57:16 följande:
    Vad är det för fel med nationalsocialism? Hela västvärlden är på väg åt det hållet.
    Nej, hela västvärlden är verkligen inte på väg mot nazism.
  • nihka
    Höger skrev 2016-11-17 19:57:16 följande:
    Vad är det för fel med nationalsocialism? Hela västvärlden är på väg åt det hållet.
    Nej, hela västvärlden är verkligen inte på väg mot nazism.
  • nihka
    sumot skrev 2016-11-18 01:07:33 följande:

    O


    Nej, han beskriver sitt beteende och händelser samt kvinnornas beteende. Varför blandar du in hans synsätt på kvinnor? Det är ju ditt synsätt på vad du tror att Trump har för synsätt, och inte hans synsätt (det vet jag eftersom han förklarat det). Men du vet kanske bättre än Trump själv?
    Jo, han beskriver SIN syn på kvinnor och det är att de borde reagera positivt på hans "uppvaktning" vilket den aktuella kvinna uppenbarligen INTE gjorde.

    HUR kunde du missa det? Som sagt. Den enda som verkar förvånad över att han inte fick ligga den gången var ju han själv. 
  • nihka
    Flash Gordon skrev 2016-11-18 08:12:02 följande:
    Vänsterfolket i det här fallet handlar ju dels om hon i tråden som försvarar slut-shaming rätt så intensivt, dels rent allmänt om de som på nätet i övirgt tycker att detta beteende är ok.

    Det är inte, vad jag sett, den kristna högern som klagar på hennes underklädesbilder från modellåren.

    Att det är vänsterfolk som beter sig så har ju inget att göra med om Trump är höger eller vänster - och det är väldigt få som beskriver honom som vänster. Du är nog den första.
    Det kanske är mig du talar om? Jag har varken försvarat intensivt eller försvarat alls faktiskt. Jag har sagt att den som har vikt ut sig får räkna med att bemötas som någon som har vikt ut sig. Det är så världen fungerar. Visste du verkligen inte det?

    Underklädesbilder? Hahahaha Tror inte det är några underklädesbilder som drar till sig mest uppmärksamhet utan bilder med henne naken, själv och tillsammans med andra.

    Sedan är jag nyfiken på hur du får din information om människor på nätet gällande höger-vänster och utbildningsnivå. Lägger du handen över inlägget eller sätter du dig på skärmen och tar in informationen genom röven?
  • nihka
    sumot skrev 2016-11-23 01:57:29 följande:
    Nej, han "beskriver" inte sin syn på kvinnor. Om du har svårt att förstå det så slå upp ordet "beskriva" i ordboken.

    Det är inte svårt att missa något som endast existerar i någon annans verklighet.
    Jo det gör han. Hans syn på kvinnor är att kvinnor reagerar på hans tafsande på ett positivt sätt samtidigt som han beskriver hur någon inte gör det vilket gör honom förvånad eftersom det inte stämmer överens med hans syn på hur kvinnor fungerar.
  • nihka
    Världsmedborgare skrev 2016-11-23 08:49:26 följande:
    Trams, orkar inte ens bemöta det sakligt, men för de som vill veta vad Nazismen handlar om, så läs Mein Kampf av A Hitler.
    Undrar om dessa människor vet om att de är helt ute och cyklar i rymden eller om de verkligen tror att det finns "nazistiska russin" i i stort sett alla länders politik.
  • nihka
    sumot skrev 2016-11-25 01:47:53 följande:
    Precis, han beskriver alltså inte sin syn på kvinnor. Då är vi överens.
    Vad bra att du äntligen förstått att han beskriver sin syn på kvinnor.

    Det som förbryllar honom är ju att kvinnor inte fungerar som han föreställer sig.
  • nihka
    sumot skrev 2016-11-26 18:56:57 följande:

    J


    Vad bra att du förstått att han inte beskriver sin syn på kvinnor. Då har du lärt dig ett nytt verb; att "beskriva" något.
    Det Trump "beskriver" är hans fantasier. Det finns inte en värld av kvinnor därute som reagerar positivt på när han oinbjuden kör upp handen i deras skrev - vilken han också fått erfara. Konstigt att det ändå inte kopplar för honom.

    Äntligen har du förstått att en person som hyser fördomar om hur andra människor fungerar gör det utifrån sin syn på dessa människor.
  • nihka
    i-o skrev 2016-11-27 12:38:32 följande:
    Du vill nog hellre läsa Albert Speer och sanningen. Då kanske du blir bättre på det du är dålig på.
    nihka skrev 2016-11-23 23:09:08 följande:
    Undrar om dessa människor vet om att de är helt ute och cyklar i rymden eller om de verkligen tror att det finns "nazistiska russin" i i stort sett alla länders politik.
    Som du säger när du bekräftar sanningen genom att russinplocka och använda rymden som ett begrepp för oändlighet. I rymden finns det säkerligen många typer av russin. Sedan att du inte kan dina russin är en annan femma.
    Nu är ju Albert Speer död sedan flera årtionden, lika död som Hitler faktiskt och de flesta länder har inte inslag av nazism i sin politik, nej. Du kanske önskar det, men det blir inte sant för det.

    Har du använt google översätt från mandarin eller nåt för att få till ditt inlägg?
  • nihka
    i-o skrev 2016-11-27 13:28:10 följande:
    Så det som finns nedtecknat i skrift är alltså inte aktuellt. Då är det ju underligt att folk tror på innehållet i bibeln eller existensen av en gud även om denne kanske existerat någon gång i tiden.

    Tyvärr har du fel. Att du är neurotisk i frågan är något helt annat. Det rår inte du för tyvärr.

    Ingen aning. Kan du inte berätta hur man gör med det du som kan det här med ohederliga debattmetoder.
    Jag tror inte att det som skrevs för 60-70 år sedan innehåller någon information om hur det finns eller inte finns nazistiska inslag i dagens länders politik. Man kunde ju inte veta då hur det skulle komma att se ut idag.

    Har du ingen aning hur du får ihop dina inlägg??? Det låter oroväckande.
Svar på tråden Trump som president :( vad händer nu?