• Filli89

    Vi som plussat efter IVF hösten 2016

    hope88 skrev 2016-11-16 18:02:55 följande:
    Dessa drömmar alltså.. Kroppen spelar en ett spratt! Har också väldigt verklighetstroende drömmar. Mycket obehagliga. Har förstått att det är vanligt.

    Skönt att ha kommit in i v9 det går framåt :) Hoppas allt der bra ut på ul, då är du i v10 också!

    Gick in i v14 idag och igår tog jag sista lutinusen. Läskigt men hoppas nu att kroppen ska göra sitt.

    Hur mår du annars?
    Jaa jag hoppas verkligen det kommer något gott ur detta när Man fått gå igenom allt detta.

    Varje vecka för mig är framsteg, rädslan för varje känning av mensvärk, håller tiden för hur lång varje verk håller osv. Vi får se helt enkelt. Time Will tell.

    Idag mår jag hyffsat. Har spytt alla andra dagar hittills exakt allt jag äter, pratade med klinken och de sa Att jag måste åka till sjukhuset o få dropp o eventuellt sjukskriva mig om det fortsätter. Min chef vet så hon förstår. Allt e värt så länge det kommer ett barn i slut ändan. Själv då hur mår du?
  • Filli89
    typjag skrev 2016-11-22 08:30:54 följande:

    Hej! Nästa vecka ska jag på första ultraljudet i v. 8 - får man med ett foto då? Någon som vet? Vad brukar man se om allt är ok?
    När görs KUBtestet? och när är nästa ultraljud från MVC? Nån som vet?


    Hej. Jag fick inget foto, det du får reda på vid tidiga ul, är om fostret fastnat rätt, om hjärtat tickar o strl, samt om det är en lr flera foster. Du kan redan nu boka tid på mvc men då är det inte ul utan inskrivning, du får generell info om graviditet, böcker osv gällande mat och kost, väga dig o din längd och blodprov, för eventuella sjukdomar osv. Sen får Du välja om du vill göra kub i v12, vilket är frivilligt. jag valde sist att inte göra kub men att jag ändå ville ha ett ul vid det tillfället, tyvär kom vi inte riktigt dit då. Men nu är det nya tag v10 idag och jag har fått extra ul hos klinken på torsdag. Hoppas det går bra för dig. <3
  • Filli89
    typjag skrev 2016-11-22 10:21:45 följande:
    vilken klinik var du på där du inte fick ett foto i v 8?

    St göran. Man kanske får bild ja har ingen aning faktist. jag har dock inte tänkt på de. Ska fråga på torsdag isf.
  • Filli89
    hope88 skrev 2016-11-22 10:26:54 följande:

    Humla85a hur gick det med ultraljudet? Hoppas det gick bra <3

    Typjag; Vi fick bild:) Fråga så får ni säkert :) Svarade lite mer i andra tråden på dina frågor :)

    Hur mår du nu Filli89? Härligt med v10! En vecka framåt! Hoppas allt går bra på ultraljudet på torsdag. Förstår att ni vill kolla igen <3 Det kommer gå bra!

    Imorgon är det v15 för mig :) Längtar till RUL! Så nervös men vill ha det gjort.

    Hur mår ni annars? Själv är man förkyld. Hosta och dundertäppt. Ingen feber så mycket apelsiner och varmt vatten med honung går åt här nu hehe.


    Jag mår som vanligt. Illamåendet håller i sig fortfarande men nu hjälper tabletterna lite bättre faktist , hoppas på att det går över till v12 (om ja kommer så långt). Ja asså jag bad inte själv om extra koll utan gyn vill se om det andra fostret har tillbaka bildats förstod jag det som, eftersom de var två foster men endast ett hjärtslag så vi får se, har inte vågat skriva In mig hos mvc denna gång heller tänkte kanske bäst o ta d direkt v12 då o göra ul. Annars är det bra ,orolig till o från så vi får se hur det blir. Själv då hur går allt ? Det känns overkligt att det kanske blir barn denna gång iaf för mig första barnet kämpat i 3 år.
  • Filli89

    Idag hade jag extra ul på kliniken. v10 och vi fick se lillen som sprattlade o vände oss ryggen heheh, helt overkligt. Minns inte att ja fick uppleva rörelser sist. Gyn sa att moderkakan tagit över nu och hon såg lite av navel strängen. Illamåendet håller i sig dock så mina dagar går ut på att äta för att sedan spy det jag ätit. Nytt vul 16 december på mvc, hoppas jag kommer så långt bara, fortfarande nervös men får ta en dag i taget helt enkelt. Juste den andra hinnsäcken som skulle varit tvillingen har gått tillbaka av sig själv.

  • Filli89

    Igår fick ja en brun flytning och en känsla där nere som nästan strålade, så orolig nu. De är borta nu och det skulle ju kunna vara den andra hinnsäcken, men fy vad orolig jag känner mig. Blöder inget o har inte ont men är ändå orolig vet inte om ja orkar vänta två veckor.

  • Filli89

    Jag ringde klinken idag. Och världens snällaste läkare tar emot mig när de öppnar imorn, kan inte vänta tills 16 december med denna oro. Är så orolig, får se om lillen lever. Denna dag kommer kännas som evighet. hoppas ni andra mår bättre.

  • Filli89

    Pfff. Var på ul idag v11. Lillen hängde kvar. Nu såg man fingrar och tår o den viftade o vände o vred. Herregud vilken pain det kommer bli att bli mamma i framtiden, oro 24/7 känns d som, om man är så här orolig för något som inte ens är i världen ännu.

  • Filli89

    Jaa verkligen. Underlättad för NU, haha snart kommer väl en ny oro, har kub v13 den 16 december, evigheter tills dess känns d som. Hur många här inne blir förhoppningsvis mamma för första gången föresten?

  • Filli89
    druvan52 skrev 2016-11-29 22:30:40 följande:
    Oj häftigt med pickande!!

    Har nån förresten en doppler? Eller tänkt skaffa?
    Jag har funderat på en doppler, men har kommit fram till att det finns en risk att jag blir psykisk sjuk av den om jag inte lyckas höra hjärtat, så vi skippar den, hehe.
Svar på tråden Vi som plussat efter IVF hösten 2016