• Humla85a

    Vi som plussat efter IVF hösten 2016

    hope88 skrev 2016-11-11 23:30:32 följande:

    Köpte mina första mammabyxor idag :) Läskigt men var tvungen då mina vanliga byxor inte går runt längre


    Åh vad roligt med fina magen
  • Humla85a

    Vad ledsen jag blir för er som det blir tjorv för

    Livet är så j**la orättvist! Jag menar vi som längtar och kämpar och gråter oss till sömns över dumma tant röd, och så finns det folk som blir på smällen både här o där och som inte ens vill!!! ARG är bara förnamnet!

    Hoppas verkligen allas vår tur kommer.

    Själv är jag fortfarande sjukt orolig så var tvungen att ta ett nytt test imorse, bara för att se att där fortfarande var ett plus. (Och det var det)

  • Humla85a

    Jag läser överallt om morgonillamående. Men själv är jag hittills mest drabbad på kvällen. Då kan jag må riktigt spunk. Men det kanske är för jag inte kommit så långt än...

  • Humla85a
    Filli89 skrev 2016-11-16 00:39:59 följande:

    Ja mådde oxå illa på kvällen i början, numera är det hela dagarna dock.


    Huva då. Låter inge kul. Samtidigt vill jag ha alla symtom i världen
  • Humla85a
    shrigley skrev 2016-11-16 13:05:40 följande:

    Jag gjorde som du sade, ett privat VUL på lunchen. Komstaterades att det bara fanns en hinnsäck, inget foster inte ens en gulsäck. Allt avstannat i v 4 sannolikt. Är så knäckt.


  • Humla85a

    Weee v.7 idag (6+0) och äntligen har min läkare hört av sig! Kontroll bokad 22/11 . Men är det ett vanligt ultraljud eller ett vaginalt ultraljud?

    När jag t.ex nyser hugger det till runt livmodertrakten. Är det ligamenten? Har uppenbarligen noll koll på allt detta

  • Humla85a
    hope88 skrev 2016-11-17 08:45:13 följande:

    Woohoo! :) Nya veckor är härliga :) Åh kul det är ju inte alls så långt kvar heller. Ett par dagar bara! Förmodligen ett vul :) Gjorde ett i v 8+1 på kliniken och då gjorde de vul.

    Det är ligamenten ;) Samma sak här när jag nyser eller reser mig lite för snabbt från liggande till sittande eller sittande till stående. De töjer sig nu när livmodern växer :)


    Haha jag som blivit sjukt orolig varje gång skönt att höra lite lugnande ord. Tack
  • Humla85a
    shrigley skrev 2016-11-21 10:57:40 följande:

    Ja, kanske ligger nåt i det. Samtidigt är det nu enda chansen för mig att fortfarande kunna få ut färska ägg.. om 1-2 år kanske det är kört helt o hållet.

    Vi var på UL idag på kliniken (tidigare UL de senaste dagarna har varit privat), och de kunde fortfarande inte se något embryo eller gulsäck, bara att hinnsäcken fortsätter att växa med ca 1 mm per dag. Jag är idag i v 6+9 (...). De vill fortfarande inte säga 100% definitivt att det är KÖRT, utan vill att jag ska tillbaks en andra gång på fredag - innan jag får Cytotec för att avsluta graviditeten. Det är bra att de är noggranna och vill vara bombsäkra (finns tyvärr fall där skrapning skett eller aborttabletter tagits för att sedan upptäcka att det fanns ett foster....), men för oss är graviditetsmisslyckandet redan ett faktum.I helgen gick vi ut o tröstade oss med en brakmiddag och massa vin, nu vill jag bara gå vidare, få en blödning (naturligt el framkallat) för att kunna tänka på nästa steg.


    Är så ledsen för er skull. Hoppas verkligen nästa försök ni gör tar sig hela vägen
  • Humla85a

    Själv upplevde jag första morgonillamåendet idag. Urk. Inget kräks tack o lov. Men mår fortfarande lite pyton. Och imorgon är det då äntligen dags för ultraljud! Nervös så jag går åt.

    Vad händer om dom inte hittar nått tickande? Åh herregud vad gör jag då ?!!

  • Humla85a
    typjag skrev 2016-11-21 12:37:56 följande:

    v 8? Jag går in i v 7 imorgon och får bara i mig gröt och clementiner........ Nästa vecka är det ultraljud för oss. Jag är också hemskt nervöst. Det MÅSTE vara ett tickande!


    Är i v7 (6+4) idag enlig app.
Svar på tråden Vi som plussat efter IVF hösten 2016