Inlägg från: Linda2barnsmamma |Visa alla inlägg
  • Linda2barnsmamma

    Ni som planerar barn hösten 2016

    Haha de tyckte ja va en toppen idé ! kör på den. . Haha

    Ja blödningar slutade igen , för 1078 gången. . Får se dom närmaste dagarna.. haha. Nu e de typ 2 veckor tills den går ut..

    Men har haft sååå ont i skinkorna/ljumskarna/tjejmagen , ägglossning kanske ?? Usch ja hatar smärta man inte kan lokalisera.. haha

    Ja men nu måste du ju få veta vad som försigår i din kropp oxå. . Haha. Vi kanske skulle söka samtidigt allihop. Haha ;)

  • Linda2barnsmamma

    Haha ja de e ett helvete. Inte kul när man åker bort. Antingen skydd i trosa eller i väskan.. haha. Because you never know ;)

    Ja ja ska kanske göra det. Haha. Vet knappt hur man gör sånt där.. aldrig gjort .

  • Linda2barnsmamma

    Men herregud. . Ja fatta typ 3 meningar då ska ja ändå vara undersköterska.. haha.. snillet spekulerar :)

    Men med dessa diagnoser som du har , hur och vad har dom sagt angående barn/graviditet? Tänkte eftersom du har myclet svullnader och så. . De kanske är helt ofarligt eller är det något särskilt du måste tänka på ang graviditet ?

    Känn inte att du måste svara om du inte vill.. bara jag som är lite nyfiken . Man lär sig alltid något nytt :) <3

  • Linda2barnsmamma
    Livetsgång skrev 2016-11-03 17:05:17 följande:

    Fick svar från labbprov idag.

    Alla prover va bra och visade tydligen inget avvikande men mitt ANA prov är positivt men han kan inte ge någon klinisk bild på det som kallas "titer" men han va tydlig med att ANA:at va positivt. 

    Kanske är jag till debut i något kroppsligt men att dom inte kan ge någon klinisk bild på det.

    Dom tänker inte följa upp utan jag får göra det själv istället trots dom vet om att även min mamma har SLE, Sjögrens och reumatism och också är ANA positiv. 

    Och jag har fått mitt tidigaste vårdcentral möte med min läkare 12 December. Finns inga tider med läkaren innan dess. Urrrg man blir så matt på sånt.


    Vad betyder just ANA? Har någon gång hört det men inte uppfattat riktigt vad det betyder :)

    Måste vara väldigt jobbigt för dig att ha allt detta. Sen även alla läkarbesök o dylikt. Och tanken på att bilda familj. Du håller dig aktiv ialf

    Här de de lika... nu har blödningarna bytt från blod till vattniga flytningar. Känns som ja ordagrant kissar på mig i mellan varven.. haha
  • Linda2barnsmamma

    Jaha. Ja där ser man. De va nått nytt ja lärde mig nu :)

    Men ja , är det mycket undersökningar o så nu då då ?

    Det är ju positivt att en graviditet kan vara bättre för din/dina sjukdom/sjukdomar svullnader och så får man ju nästan alltid , men även för oss som inte har någon diagnos så är de viktigt att hålla koll på svullnader.

    Med första flickan såg ja jämn ut från topp till tå. Inga arm el benveck någonstans !! Haha

    Med andra ingenting , inget vatten i kroppen eller svullnader.. så olika de kan vara

  • Linda2barnsmamma

    Jaha men va?!? Får dom göra så? Borde dom inte lixom följa upp allting innan jul och all julledighet som kommer sen ? Ja tycker inte man borde få följa upp saker och diagnoser själv bara för dom inte har tiden..

    Nej fy för sjukvården ibland.. visst många gånger är dom bra o hjälpsamma men vissa gånger... nää ..

    Jag hoppas ialf du får den hjälp du behöver , om inte just nu så vartefter ialf. :) starkt att ta tag i det i egna händer..

    Nått helt annat , lite äckligt kanske.. haha

    Vet du nått om flytningar innan eller efter ägglossning eller överlag.. haha .. ja har haft så mycket vattniga nu ett par dagar. Känns som de ska rinna längs benen o sen e de helt blött o trosan. . Usch. Om du förstår va ja menar .. haha visst har ja haft vattniga flytningar förr men inte så här mycket. .

    Eller kan de va på grund av p-sprutan?

  • Linda2barnsmamma

    Ja ja hoppas du får bukt med allting !! Ja håller mina tummar för dig

    Ja det är helt sjukt.. det finns INGENTING om eftereffekter av p-sprutan. . Precis som du säger , allt annat o alla andra preventiv medel finns det om men inte om sprutan ??? Får skriva ett inlägg med alla.mina konstgallerier kroppsliga symptom och bieffekter o eftereffekter .. haha vi får starta en egen sida med detta !!

  • Linda2barnsmamma

    Ja men de e verkligen konstigt. Det finns så mycket skrivet om alla andra medel men ej detta ?! Det skulle ju va så mycket enklare att hantera kroppen om man visste varför den beter sig så här lixom.. :)

    Ja ja har bytt trosor 4 gånger idag.. känns inte fräscht att gå runt i blöta trosor haha. Men läste nån stans att de kan vara vattniga luktfria flytningar under den mest fertila dagen av ägglossning ;) kanske ska hoppas på de då.. haha

  • Linda2barnsmamma

    Men va ? Haha ja har inte frågat min nån gång. Ja vet att man kunde gå upp lite i vikt efter pga av hormonerna o att man kan få lite värk i kroppen men annars inget.. haha..

    Ja de där med att gå igenom Tights , de känner ja igen .. haha usch. Fräschast i stan

    Haha ja ja med. 1 hel vecka typ.. eller vattniga flytningar blandat med rött o brunt blod.. oh va ja kände mig äcklig där... uhhh :D .. haha.

    "Älskling , ska vi mysa bland allt kladd ?" Usch !!! han är sån Kvackelmage. ..

  • Linda2barnsmamma

    Ja flytningarna är detsamma för mig.. dom är där ett par dagar för att sen försvinna o bli vattniga istället.. sen sex o sånna där bruna igen. .. helskumt...

    Ja han tycker inte om att prata om kvinnokroppen o dess flytningar o dylikt men han bryr sig inte om ja blöder el nått sånt.. han säger som din , eh ja kan ju bara tvätta av den sen ...

    En annan som känner sig mer ofräsch .. haha

    Dom skulle leva som kvinna 1 månad o se vad vi går igenom.. haha skulle bli jordens undergång.. jag fråga mannen vad han skulle göra en månad som kvinna... han : eh ja dum fråga.. ska ja leva med bröst en heeeel månad så ja.. va tror du ja skulle göra ;) ?

    Haha så störd

Svar på tråden Ni som planerar barn hösten 2016