Vegetarisk pannacotta i tårta
Hej, det är så att jag ska baka en tårta på Lördag. Men i receptet ska man ha vit chokladpannacotta, vilket innehåller gelatin. Men då vegetarianer ska äta den krävs alternativ. Läst att man kan använda agar agar eller vegegel men i receptet ska man göra det, låta den stelna och sedan vispa den fast och ha i alla lager av tårtan. Funkar detta med agar agar eller vegegel?
Tack på förhand. :)