Voluptuous Shalimar skrev 2016-06-08 00:00:24 följande:
Måste fråga: hur gör du dina hamburgare för att de ska bli så väldigt mycket mer näringsrika än en snabbmatsburgare?
McD-burgaren innehåller:
vitt bröd
sallad
inlagd gurka
dressing
ostskiva
1-2 burgare av 100% nötkött
Vad byter du ut för att det simsalabim ska förvandlas från något näringsfattigt till något näringsrikt?
Sallad från egen odling efter säsong, ekologisk och mer näringsrik eftersom den odlats i näringsrik jord, och smakar bättre.
Inlagd gurka från egen odling året om. Inga tillsatser, konserveringsmedel eller smakämnen.
Dressing på fullfet Creme Fraiche eller egengjord majonnäs, kryddad med egen vitlök, tomat och örter från trädgården. Inga förtjockningsmedel, smakämnen eller konserveringsmedel här heller.
Ost gjord på svensk mjölk, för djurhållningens skull, ingen GMO soja och mindre bekämpningsmedel.
Hamburgare gjorda på nötkött från egna djur, uppfödda på naturbete, med hög andel fleromättade fetter och mer smak! Inga bekämpningsmedel eller tillsatser i fodret, inget kraftfoder. Kött smakar som det djuren äter!
Lägger till lite lök från egen odling också, och hemgjorda pommes på - ja just det - egen odlad potatis. Obesprutad och näringsrik!
Tror inte McD har en chans mot mina burgare, oavsett om du jämför smak eller näringsinnehåll