amia01 skrev 2016-06-08 00:11:53 följande:
Sallad från egen odling efter säsong, ekologisk och mer näringsrik eftersom den odlats i näringsrik jord, och smakar bättre.
Inlagd gurka från egen odling året om. Inga tillsatser, konserveringsmedel eller smakämnen.
Dressing på fullfet Creme Fraiche eller egengjord majonnäs, kryddad med egen vitlök, tomat och örter från trädgården. Inga förtjockningsmedel, smakämnen eller konserveringsmedel här heller.
Ost gjord på svensk mjölk, för djurhållningens skull, ingen GMO soja och mindre bekämpningsmedel.
Hamburgare gjorda på nötkött från egna djur, uppfödda på naturbete, med hög andel fleromättade fetter och mer smak! Inga bekämpningsmedel eller tillsatser i fodret, inget kraftfoder. Kött smakar som det djuren äter!
Lägger till lite lök från egen odling också, och hemgjorda pommes på - ja just det - egen odlad potatis. Obesprutad och näringsrik!
Tror inte McD har en chans mot mina burgare, oavsett om du jämför smak eller näringsinnehåll

Oj, då är ni nog en bland väldigt väldigt många. Jag tror att de flesta gör sina "egengjorda hamburgare" på färs från butiken, köpta grönsaker och dressing på tub (eller eventuellt "egengjord", på köpt majo eller crème fraîche som man smaksatt med vanliga kockens kryddor) samt lagd i ett hamburgerbröd - köpt i butik. Och hör och häpna, ost som är jättegul och precis lika onaturlig som Donkens. Egenodlad gurka som man själv lagt in är det nog också väldigt få som har på burgaren hemma.
Sen vill jag tillägga att du förstås inte kan ha någon aning om vilken burgare någon annan föredrar. Många barn gillar ju just mesigheten och bristen på tuggmotstånd i McD-burgaren. När jag var gravid var jag formligen besatt av McD, högklassiga burgare av fina råvaror intresserade mig icke.