• KajsaK

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Vårt väntrum skrev 2017-03-09 20:17:59 följande:
    Så är det för mig också. Får jag fråga vad du har för symptom?
    Extrem trötthet som inte går bort med vila, illamående på morgonen (ibland på dan), små yr ibland, frossa på eftermiddagen/kväll, molvärk i magen, törstig, ömma bröst, höjd temp, hungrig tidigt på morgonen (är inte det annars), blir fort hungrig...
  • KajsaK
    Vårt väntrum skrev 2017-03-09 22:03:03 följande:
    Oj det var många. Du har gjort äd i Sverige va? Är bara på rd 7
    Menade inte att jag hade massa symptom utan att de va jobbigt.
    Öm i brösten är jag verkligen å molar en del i magen men det har de gjort förr också å det är pga Litinus. 11e gången jag ruvar så orkar inte jaga så mycket efter tecken....:/
    Jo en hel del... Jo andra gången här i Sverige. Sist höll inte symtomen i sig mer än en vecka och då var det mest molvärk och ömma bröst av lutinuset. Denna gång är det mer symtom och håller ff i sig.
    Oj ja det va många gånger... Förstår att du slutat kolla symtom.. Jag kollar och söker inte heller så mkt utan dom bara är där... Och hur länge har man symtomen från lutinuset? Är det nåt som följer hela tiden eller är det bara i början tro?
    Ja det är svårt och jobbigt detta, gruvsamt när man känner sig gravid, men ändå inte vet...
  • KajsaK
    Vårt väntrum skrev 2017-03-09 22:52:02 följande:
    Aaha. Går det bra i Sverige? Vi fick inte göra här iom vi gjort våra vanliga ivf försök. Knäppt.
    Av lutinuset tycker jag att det blir värre ju längre tid man tar det. Brösten ömmar mer å mer tex. Kroppen fylls ju med progesteron mer å mer. För mig har det varit så :/
    Huuuur kan testet visa negativt...?! Vägrar tro på det och ska göra nytt test om några dagar.... Förutom de symtom lutinus ger så har jag ju massa andra symtom som enl. Fass lutinus inte ger.

    Nja har tagit jäkligt lång tid här i Sverige... 10 månader mellan våra ET, så en jäkla väntan har det varit...

    Orkar inte... Va nästan helt säker att det skulle visa + denna gång...

    Om det visar negativt på måndag då jag tänker kolla igen så har vi iaf två embryon i frysen så det borde ju bli rätt snart FET då... Nån som vet hur länge man måste vänta på nytt försök om man har embryo i frysen??
  • KajsaK
    Vårt väntrum skrev 2017-03-10 07:54:03 följande:

    Uscha jag blir lite knäpp av att ruva!!
    Just nu känner jag inget. Om nån timme kanske jag gör det. Å andra sidan behöver han inte känna nå alls... :/


    Förstår din vånda... Usch inte kul...håller tummarna!
  • KajsaK
    Milla2016 skrev 2017-03-10 12:31:31 följande:

    Nej vad trist KajsaK! Be om att få ta blodprov istället, mer tillförlitligt även om en sticka borde visa positivt nu om du haft testdag 21 dagar efter återföring som Umeå brukar ha. Håller ändå tummarna att du är en låghormonare! Vore så kul med en till Umeå ÄD-bebis!

    Om jag minns rätt så ville Umeå att man skulle vänta till den riktiga mensblödningen för att göra FET.


    Hejsan ja jag ska be om blodprov! Sist så kände jag symtom en vecka efter et, å vaknade bara en morgon utan symtom så då förstog jag att jag ej va gravid, samt började jag blöda på testdagen fast jag inte slutat med medicin än. Denna gång känns annorlunda, har ff massa symtom och hoppas oxå att jag är låghormonare!

    Ok, jag får ju inte längre egen mensblödning pga förtida klimakterie så får höra med dem när nästa gång blir om det ej visar positivt till veckan.
    Så ni har oxå gjort ÄD i Umeå, va kul, det gick bra för er? Fick ni oxå vänta länge? I oktober har det gått tre år från start för oss. Första försöket så fick dem ut jättemkt ägg från donatorn men bara två klarade sig varav ett gjordes et och det andra klarade sig ej till frysen. Sen haft svårt att hitta ny donator. Denna gång tre som klarade sig, ett et till mig och två i frysen nu.
    Fick ni göra många försök innan det funkade?
  • KajsaK
    supertjejen skrev 2017-03-10 14:48:08 följande:

    Så himla trist Kajsa, du skulle ju haft ett positivt svar. Det är bara att hoppas på nästa vecka och ett annat resultat. Fortsätter hålla tummar.
    Jag ser nu att vi är flera från Umeå i tråden! Kul! Vi har fått en flicka genom ivf i Umeå men efter flera syskonförsök gått över till serum i Aten pga ålder och köer, nu äggdonation. Har ni erfarenheter av att få hjälp m dropp i Umeå som inte kostar skjortan?


    Tack ja det känns så himla trist, helst när det känns som man är gravid... Ska be om ett blodprov...
    Lycka till i aten!
  • KajsaK
    Vårt väntrum skrev 2017-03-12 11:04:41 följande:

    Testade med cb digital och en sticka från testlagret imorse m morgonurin. Negativt.
    Hoppet dippar ganska rejält nu


    Nej så tråkigt... Beklagar...:( kram
  • KajsaK

    Självklart visade testet negativt även idag. Ivf ringde och jag frågade om att få ta hcg blodprov samt nya skölkörtelprover. Jag skulle fortsätta med medicineringen så länge så skulle hon rådfråga läkaren. Mina skölkörtelprover har legat lite på gränserna och det va nu ca 3 år sedan dem kollades sist....
    Någon som har skölkörtelsjukdom här vilket satt käppar i hjulen för att få barn? Och fått mediciner och efter det fått embryot att stanna?

  • KajsaK

    Ser att mitt senaste tsh prov 2015 låg på 2,11 och t4 fritt har legat på10,3 och tolv, dvs på gränsen samt under gränsen... Min mor har även nyligen fått börja med levaxin så det finns ju nära släktmässigt... Har även alla jäkla symtom på skölkörtelproblem....
    Det som inte testats är t3 och antikroppar...

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016