• längtar74

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Savasana - vilken pärs! Så skönt att höra att allt var bra med lilla pyret. Sköt om dig!

  • längtar74
    Hopp72 skrev 2016-02-10 09:00:44 följande:

    Ok idag fick jag svaren smsade till mig men jag kan för lite om detta så ni andra i tråden kanske kan hjälpa mig, då Eva inte har ringt eller mailat. Hcg var 90 och Progesteron 63 nmol/L.

    Jag har inga åsikter om hennes kompetens men kan önska att man kanske fick svaren och förklaringen till svaren. Hon verkar kunnig, men som sagt, jag tar gärna emot andra förslag också.


    Hej!
    Hcg är ju så otroligt individuellt och kan variera från graviditet till graviditet. Att det är högt behöver inte nödvändigtvis betyda att det håller i sig - stegringen är viktigast. Så har jag förstått det.

    Vid min första graviditet var första test på 333 (fullgången), den andra ungefär samma (MA) och den tredje 1062 (MA) - alla tre prov tagna på samma dag (4+5).

    Senaste graviditeten tog jag även progesteron, som en del av werlabs graviditetskombo. Det låg på 40 i 5+0, vilket jag tyckte var lågt men inget kliniken el gyn reagerade på.

    Har du nytt prov inbokat? Håller tummarna för att du får se en fin stegring av hcg. Och först o främst - hoppas att kliniken och Eva ger bra och informativa besked så att du får lite tydlighet.
  • längtar74
    trex2013 skrev 2016-02-10 09:10:50 följande:

    Tack alla för tummar och lyckönskningarna <3 jag har inte fått provsvaret ännu.


    Då fortsätter vi att hålla tummarna!
  • längtar74
    Hopp72 skrev 2016-02-10 10:36:18 följande:

    Azurea: tack för dessa värden! En liten fråga bara, hur långa är de olika trimesterna? Jag antar att jag är i första men undrar hur länge man är där. Bra med några riktvärden i alla fall.

    Har för mig att man kunde få viss rabatt om man uppgav en kod på Werlabs, minns någon vilken kod det var?

    Har bestämt mig för att bekosta ytterligare ett test själv så jag kan lugna ner mig lite. skönt att kunna vädra det här och få så många bra svar från er.

    Trex: håller verkligen tummarna för dig,


    Werlabs rabatt 15% med kod fertilitetsguiden
  • längtar74
    trex2013 skrev 2016-02-10 11:00:38 följande:

    Sitter och gråter, glädjetårar!!!! HCG 522 i går. Efter över 4 år kämpande så är jag äntligen gravid för första gången! Herre gud jag tror inte det är sant! Wihooooooo!


    Nämen åh!! Nämen ÅH!! Så underbart roliga nyheter!!! De största grattiskramar:):)

    Njut nu av dagen - den är din!
  • längtar74
    trex2013 skrev 2016-02-10 12:47:29 följande:

    Tack! det känns helt overkligt. Är så glad! =D är det verkligen min tur nu!?


    Japp! :)
  • längtar74
    Mooki skrev 2016-02-10 15:06:46 följande:

    Usch vilken dag jag har haft, känns som att det är kört nu...

    Nyss hemkommen från akuten: vaknade tidigt i morse och hade rejält ont. Såg att jag haft rosafärgade spottings under natten. Mer spottings, sedan klarrött blod och allt ondare. På akuten fick jag först träffa en ST-läkare som visserligen var vänlig, men som inte verkade ha koll på ens grundläggande saker som graviditetsveckor. Tack och lov tog hon i en specialist. Hon såg embryostruktur samt "antydan till hjärtaktivitet". Embryostrukturen motsvarade snarare 6+0 än 6+3, men hon bedömde att det än så länge i alla fall är en viabel graviditet. Ska ta nytt hcg på fredag.

    Ändå känner jag att det är kört och att missfall är på gång. Visst kan man blöda, men att samtidigt ha väldigt ont är inget bra tecken.


    Mooki, fy vilken dag du har haft. Som de andra skrivit: vila och c-vitamin! När d gäller storleken på embryot: så himla svårt att mäta så tidigt, så en liten mm off gör stor skillnad. Håller alla tummar i världen för att hcg ser fortsatt bra ut. Kom igen nu lilla livet!

    Pepp i massor.
  • längtar74

    Nä, Milla, har du också fått blödning?

    Håller tummarna för dig o Mooki att det lugnar ner sig för er båda.

    Kramar!!

  • längtar74
    Löparnörden skrev 2016-02-11 06:46:29 följande:

    Hej alla

    Läser tråden även om jag inte är så aktiv själv.

    Grattis till er som plussat och styrkekramar till er som blöder eller det tungt. Jag blödde själv ca 1 vecka under början av graviditeten med dottern och resultatet är nu en vild 2,5 åring så det kan gå vägen ändå.

    Har ätit Estrofem sedan förra tisdagen och igår visade ul slemhinna på 9,1 mm så den 19 är det dags för transfer i Riga. Det 3 syskonförsöket och 6 transfern totalt. Har inte hunnit tänka så mycket ännu men när jag bokade resan blev det plötsligt så nära i tiden och nervositeten börjar smyga sig på.


    Hej! Åh, snart bara en vecka kvar då. Så bra resultat med slemhinnan - måste kännas skönt. Har ni förändrat ngt i upplägget inför det här försöket?
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016