• Bappen

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Mooki skrev 2016-01-20 11:17:38 följande:

    Bappen: Sa de uttryckligen att det var negativt? Vet att om man testar positivt på första testet vill de alltid att man gör ett till för att se att hcg ökar och att progesteronhalten är bra.


    Nej de sa att det är ett väldigt lågt värde och att de vill att jag testar hcg imorn igen så nu har jag hämtat upp ny remiss. Men de sa inget om progesteron. Jag mailade för att få mer info om mina odds men Gyn i Sverige trodde att det skulle ha sjunkit till 5 imorgon och var påväg bort.

    I all uppståndelse blev jag osäker på om jag tagit Progynon imorse och tog en till för säkerhets skull kl 10 och kom sen på att jag tog den imorse ändå, så jag hoppas att inte 2mg extra kan förstöra ngt?
  • Bappen

    Tack vad ni är fina! Jag har ett totalt psykbryt idag så om det finns ngt kvar så har den en tuff match just nu.

  • Bappen
    Savasana skrev 2016-01-20 20:51:21 följande:
    Men det var ju en jättetidig testdag! AVA har två veckor efter transfer av 3-dagars och det skulle ju inte vara förrän på fredag i så fall. Har du testat något mer hemma igår eller idag? Tänker om det börjar ge utslag nu så ökar det ju.

    Det låter jättekonstigt att du hade TD redan igår. Det betyder ju att hade det varit en blasto hade du haft TD redan på ruvardag 9 och det har man ju aldrig. Har de tänkt fel och utgått från en blasto kanske?
    Hmm intressant! Jag ska kolla med dem imorn om det har räknat fel men jag har gjort hemmatest senast idag och det var negativt så mitt hopp är lågt just nu. Men jag kan hålla med, vid ivf med blastocyst på KS så var testdagen nog 14 dagar efter insättning.
  • Bappen

    Nu är det över för min del. Hcg på 19 idag dvs det har gått ned en enhet på två dagar. Riga säger att jag ska sluta med läkemedlen och vänta in mensen så nu är det över.
    Tydligen krävs det ett hcg på 60 för att allt ska vara normalt dag 11 med 3-dagars.

    Tack för allt stöd och alla svar på era frågor, och ett stort lycka till till er alla!

  • Bappen

    Ja vi hade 7st 3-dagars av medelkvalitet som hamnade i frysen så det blir väl fet när jag slickat såren även om det just nu känns svårt att förstå hur man någonsin ska kunna gå igenom det här igen. Men så brukar det ju kännas efter ett minus och efter någon vecka så inser man att det inte finns så mkt alternativ. Riga säger att jag måste vänta in två mensomgångar innan jag kan köra ändå.
    Vet ni om man kan stå på sig och få köra på direkt i nästa cykel?
    Jag har bett Riga berätta vad de tror gick fel och vad man kan ändra t nästa behandling kanske Il-dropp som verkar poppis här i tråden :)

  • Bappen

    Hej, jag undrar hur ni resonerar kring att göra FET i naturlig eller stimulerad cykel? Vi går ju på Ava i Riga och jag funderar på om det är för krångligt att göra återföring i naturlig cykel samtidigt som det känns onödigt att behöva vänta två cykler i för nästa försök om det misslyckas. Hur tänker ni?

  • Bappen

    VÄNTAR PÅ BEHANDLING

    Quinna73

    Längtar74, Serum Aten

    Wish, invimed Polen

    Bappen, Ava Riga

    UNDER BEHANDLING

    RUVAR

    Milla2016 FET Testdag 9/2

    Hopp72 ET Testdag 5/2

    Emmm28 FET Testdag 3/2

    GRAVID

    Uptomeism FET 6/1 VUL 2/2

    Savasana, FET 14/1, AVA Clinic i Riga, ett embryo

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016