• längtar74

    Vi som planerar äggdonation 2016

    wonders skrev 2016-06-28 21:48:01 följande:

    Här har jag tyvärr inga upplyftande nyheter.. Mindre än 2. Så något syskon blev det inte för vår lilla dotter.. Det är ju både kostsamt och nervpressande detta så tänker nog lägga detta åt sidan och ägna mig åt den underbara unge jag har istället. Hoppas så att det går bra för er som ska testa imorgon. Kramisar


    Åh, så tråkigt att höra att det inte gick vägen. Förstår helt känslorna och tankarna som följer. Njut fullt ut av dottern och all den glädje som hon ger.

    Stor kram!
  • längtar74
    NinaCamilla skrev 2016-06-28 21:49:51 följande:

    Dreamz: jag fick sms att första testet var köar och det var ju progesteron värdet - aaahh! Hcg testet kommer säkert imorn... Ville ha den idag att jag kan sova med lycka eller sorg... GurkanGrace - håller tummar att allting går fint!


    Äsch, så surt att du inte fick svar på hcg! Men du, nu håller vi tummarna för att du får vakna till riktigt fina nyheter! 
  • längtar74
    NinaCamilla skrev 2016-06-29 09:15:42 följande:

    Minus - den 10 försök är minus! Hur kunde jag tro att det skulle bli plus! Kroppen var i god kondition både Serum tyckte det och Dr D. Jag hade molnvärk på första 24 timmar så att embryo skulle kunna fästa sig. Vi försöker att klämma in vår sista frysta embryos innan Serum stänger i augusti. Sedan har vi 3 st halvdåliga embryos i Åbo som vi kan använda - kanske Dr D hjälp. Dock vet inte vad är felet? Javisst har man opererat mitt livmoder flera gången men vad är felet?! Den här gången slemhinnan fin, inga immunattacker, nada....

    Sorgens dag idag...

    Lycka till alla er som är på gång!


    Nej. Det var inte det här resultatet du skulle få! Åh, jag är så ledsen för din och er skull!

    Många stora kramar.
  • längtar74

    Hej vänner!

    Bappen, så skönt att hcg fortsätter i rätt riktning! Du har en riktig liten fighter därinne:)

    Grukan o Wish - lycka till nu, hoppas allt går bra!

    Dreamz - kan inte se bilden (kollar via appen) men håller tummarna för att du får en bekräftelse på plus med blodprovet!

    Ego: snart på g igen med försök nr 9! Åker ner nästa vecka för endometrium wash & scratch o sedan igen för vårt allra sista FET veckan därpå.

    Stor kram!

  • längtar74

    Mycket som händer nu i tråden...

    Dreamz - så tråkigt att höra att det gick åt fel håll. Men skönt samtidigt att läsa att ni redan är på g. Penny är fantastisk! Verkligen! Ni kommer nog först få svar från Katie, men vid konsultationen är det Penny man träffar. Bra att ni fick iväg blanketten nu eft de har stängt i augusti så ni hinner komma igång lite innan dess.

    Bappen, håller alla tummar för din lille kämpare.

    Wish - grattis till ruvarstadiet!

    Och xxx4 - stort, stort grattis till den lille prinsen!! Så underbart att läsa!

  • längtar74

    Cocofjollan - så tråkigt att höra. Beklagar verkligen minus.

    Grukan - tummar hålls här också!

    Dreamz - jag gjorde mensblodstest 7-in-1 och life code. Fick utslag på ureaplasma o hidden chlamydia + bacterial load. Förutom dunderkuren för oss båda så har jag inför varje försök fått äta antibiotika och vet att vid ett ev plus ska jag äta en kur till. Jag har fått recept delvis av hemmagyn o delvis EU-recept från kliniken. Inte alls dyrt att hämta ut om du behöver lösa det så (om det nu ger utslag!)

    Samsam - jag har i perioder definitivt varit den drivande o känt mig rätt ensam. Vi har pratat mkt om det men emellanåt har det varit tufft. Just nu, inför vårt sista försök (det nionde) så är vi helt i synk och för mig känns det som en stor skillnad. Att båda drar åt samma håll så energin används rätt är skönt. Men oavsett så är det jag som projektleder, planerar, räknar, fixar o bokar...

  • längtar74

    Pipperoni - jag har gått till Emma ultraljud i Malmö när min gyn hade semesterstängt. Funkade fint.

  • längtar74

    Stina - grattis!! Så härligt:) Känns som om de flesta ÄD-graviditeter dras med blödningar så tyvärr är det vanligt. Jag hade mkt blödningar när jag väntade dottern, o hon är nu 3,5 så det gick bra!

    Dreamz - klokt råd där med kylväska. Man får med kylklamp från kliniken o du kan sedan be om att lägga medicin i kyl på hotellet (om inte tex minibar är kall nog) o så kylklamp i frysen. Så har jag gjort o det har klarat sig fint under resan hem. Men beror såklart på hur lång hemresa man har.
    Om du får progesteron el annat i sprutform så får man även med sig sprutor o nålar - det tar plats i bagaget... Men du gör ju en resa till för själva transfern så allt behöver ju inte lösas första rundan.

  • längtar74
    GrukanGrace skrev 2016-07-12 05:50:31 följande:

    Då harJag plussat igen ???? Bild visar RD 6-8 test utveckling

    RD 8 med två blasto efter ÄD på AVA i Riga.

    Kram!


    Åh, så härligt!!! Fantastiskt roliga nyheter - stort, stort grattis! Visst var det så att du hade officiell testdag på typ din pappas födelsedag? Härligt att gå in i det firandet med så positiv känsla!
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016