• Mooki

    Vi som planerar äggdonation 2016

    trex2013 skrev 2016-03-21 16:28:56 följande:
    tar ju baby aspirin + dubbel dos innohep (4500) en morgon o kväll, så det har ju känts som bara en tidsfråga innan man börjar blöda.
    ja det var helt sjukt mkt fick ha nattbinda, så det var inte lite blod spottings. :(
    minskade innohepen under två dagar och drack c-vit som en idiot.
    På akuten sa de till mig att just innohep kan ge rejäla blödningar. Jag fick också ta Trombyl och innohep pga koaguleringsproblem, men på sjukhuset i Sverige gjorde de en ordentlig blodanalys (8 rör) och allt såg jättefint ut, så jag har slutat med de medicinerna helt. Håller tummarna för att du slipper fler blödningar!
  • Mooki

    Då var KUB avklarat och allt såg bra ut:)! Pyret som vid tidigare VUL alltid legat efter i storleken hade vuxit till sig ordentligt och var tom större än 12+3. BF är satt till 1/10 utifrån transferdatum.

    Savasana: visst är det underbart med ultraljudsbilderna! Blir så mkt mer påtagligt att man är gravid och att det växer en liten människa därinne. Förstår din bävan inför att berätta på jobbet. Hur gör man det på ett bra sätt? Tack och lov behöver jag inte fundera på det ännu eftersom jag är sjukskriven. Å andra sidan undrar de säkert varför jag är sjukskriven...

  • Mooki

    Tack alla, idag är en bra dag:).

    Håller tummarna för er som ruvar eller snart ska göra transfer!

  • Mooki

    Grattis till fint UL Löparnörden!!!

    Jag fick instruktioner om att trappa ned Progynon i ungefär samma vecka som du är i nu, mitt nedtrappningsschema var dock några dagar långsammare än ditt.

    Prednisolon och Progesteron ville de att jag skulle börja trappa ned först i vecka 12, så jag håller på för fullt nu. Kortisonet ville de trappa ned på 5 dagar, men eftersom jag tagit det sedan årsskiftet har jag valt en lite långsammare nedtrappningstakt för att inte få biverkningar. Men det är klart att kliniken har koll, så jag tror inte att du behöver vara orolig.

  • Mooki
    Bappen skrev 2016-03-28 06:53:05 följande:

    Usch, Rd10 idag och jag testade negativt imorse. Det bådar inte gott. Blir så ledsen på min kropp.


    Vad tråkigt att höra Bappen! Men ge inte upp hoppet än, du kan vara en låghormonare och mycket väl plussa på din riktiga testdag. Men jag förstår att det känns tungt. Kram!
  • Mooki
    TyckOmMig skrev 2016-03-28 23:14:20 följande:

    Också under behandling nu med Progynon.
    Huvudvärk är tyvärr biverkningen...
    Även förkyld och tar Doxyferm i förebyggande syfte inför försöket.
    VUL den 5/4 och troligtvis FET enligt kliniken den 14/4.
    Ni som ordinerats Prednisolon när startar ni dos och hur länge?
    Verkar vara så olika...


    De 2 första försöken fick jag endast 5 mg som jag skulle börja med samma dag som insättningen. Det blev inga plus och jag slutade vid negativt test. Vid 3:e försöket skulle jag börja 5 dagar innan transfer, men på min läkare i Sveriges inrådan började jag ca 2 veckor före FET. Jag fick börja trappa ned när jag var i vecka 12.
  • Mooki

    Wish: Åh vad sorgligt att höra! Förstår att det känns väldigt tungt just nu.

    TyckOmMig: IVF Riga ville att jag skulle göra VUL på dag 14 vid senaste FET. Det tyckte jag var för sent och gjorde det tidigare istället. Tur, för på dag 9 var slemhinnan redan 11 mm.

    Vid mina försök har slemhinnan varit 11,5 mm, 7,8 mm och senast 12,5 mm.

    IVF Riga kör med Utrogest/Lutinus 3 dagar innan transfer, men de flesta kliniker kör med progesteron 5 dagar innan transfer.

    I och med att min slemhinna är nyckfull och utvecklas väldigt olika har jag inte vågat boka resa förrän efter VUL när jag har fått transferdatum av kliniken. Tyvärr kan flygbiljetterna bli rejält dyra då. Senast hade jag och min sambo tänkt åka ned tillsammans, men med biljettpris på över 5000/person tur och retur fick han stanna hemma.

  • Mooki
    TyckOmMig skrev 2016-03-29 16:47:08 följande:

    Mooki-ja där ser man vad det kan skilja dig.
    Vilken dag hade du transfer med dina två embryon denna gång då?
    Blev det tidigarelagt?
    Min koordinator påstår att man aldrig har transfer förrens efter 18 dgr med progynon.
    Olika när ni startade med progynon med.
    Jag startade cd 1 första dagen med mens.


    Transfern blev på dag 18, efter att ha tagit Progynon i 14 dagar. Det blev tidigarelagt med nästan 1 vecka, preliminär dag för transfer var ursprungligen cykeldag 24.
  • Mooki

    Bappen: Vad otroligt tråkigt att höra... Förstår att det måste kännas jättetungt just nu, stor kram!

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016