• Wish

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Lana68 skrev 2016-03-07 18:44:37 följande:

    Ok roligt där går jag också. Vem är din kordinator? Ska sätta in vvårt sista embryo här förhoppningsvis nu i.mars om allt ser bra ut. Hur långt har du kommit i din behandling ?


    Vad kul! Lycka till!

    På måndag ska jag börja ta lutinus för att trigga igång mensen som är oregelbunden. När den är igång ska jag ta östrogentabletter så förhoppningsvis åker vi till Polen veckan efter påsk. (om allt nu stämmer). Vi har Agnieszka i Grynig. Ni då? :)
  • Wish
    Lana68 skrev 2016-03-09 20:09:24 följande:

    Ok jättekul. Men vad är Grynig? Vi är i Warszawa. Har du valt donator ? Lycka till!


    Oj. Gdynia ska det stå. :)

    Ja vi har valt donator. Tack :)
  • Wish

    Dubbelgrattis till dig Lavisen!

    Jag håller tummar och tår för fortsättningen och njut nu :)

  • Wish
    Lana68 skrev 2016-03-09 21:40:26 följande:

    Ok spännandeMen hur hamnade du där ver bara att vi.som bbor i Sveriges har ftåt warzawa? Hur fick du tag i gyn i sverige som hjälper till innan mmed allt?


    Jadu bra fråga hur vi hamnade där. Det blev så bara.

    Ärligt så vet vi inte om vi får så mycket hjälp här. Jag träffade en läkare (genom mina ivf försök) som sa att de kunde hjälpa till med vissa mediciner och mätning av slemhinna om vi skulle välja äggdonation utomlands. Men hans kollega (som bokar in tider osv) lät mer tveksam. Så nu när vi ska mäta slemhinna går vi på en rejäl chansning.
  • Wish
    Lana68 skrev 2016-03-10 19:42:01 följande:

    Ok förra året fanns svensk kordinator mmen vet inte varför det togs bort. De hade också någon ssamarbets läkare i stockholm

    Var bor du i Sverige? Det är inte lätt många verkar inte gilla att man gör detta speciellt inte om man är äldre.


    Svensk kordinator hade vi kontakt med innan. Sen fick vi turen att ha en svenskstalande extrajobbare på plats när vi var dit. Det underlättade lite när engelskan inte räckte till.

    Jag bor i södra norrland. Läkaren som sa att han kunde hjälpa verkade bara vilja stötta, det kändes bra när han sa så, mindre roligt när den andra ville sätta käppar i hjulet. Men jag litar på att vi lyckas på något vis få tag på den "snälle".

    Jag är "bara" 30 år så åldern är inte något problem. Vi vill helt enkelt inte bara vänta i 1-2 år på en äggdonation i Sverige utan tog istället saken i egna händer så något händer under väntetiden.
  • Wish

    För 15 dagar sedan skulle jag börja med behandlingen inför FET som troligtvis skulle bli nu de närmsta dagarna. Men innan jag började så hade jag en konstig känsla....tog ett grav test och vad visar det? GRAVID gravid av egen maskin. Trodde inte det var sant!? Iallafall så fick vi ställa in och det var de två längsta men lyckligaste veckorna på länge.

    Men lyckan fick inte vara längre. Igår fick jag missfall. Just nu vet jag inte var jag ska ta vägen. Det här är inte rättvist. Det hade lika gärna får vara så hade vi fått åkt iväg till Polen istället. Men nää. Istället blir allting uppskjutet ännu mer. Usch vad jag är ledsen, arg och framförallt besviken nu.

    Nu har jag läst ikapp lite i tråden. Önskar ni gravida all fortsatt lycka och ett fint plus på stickan för er ruvade.

    Själv får jag väl vänta på tredje vågen här i tråden.

    Tredje gången gillt....

  • Wish
    Anonym (Hej) skrev 2016-04-22 18:37:35 följande:

    Hej, är det någon som ska göra äggdonation på akademiska i uppsala? Har nyligen anmält mig som donator men ej blivit godkänd ännu. Tänkte om man kan hjälpa någon specifik? Är 23 år och har två egna fina små barn.


    Du är en ängel som är nersänt som vill hjälpa andra!

    Jag hoppas att du blir godkänd snart. Själv står jag på kö i Uppsala :)
  • Wish

    Savasana: jag ser att du nämner temp. Har läst om många som tempar. Hur fungerar det? Kan man använda sig av en vanlig temp i örat?

  • Wish

    Hej! Tänkte fråga er om någon kan hjälpa att förklara...

    Min klinik ville efter spontangraviditeten som blev ett ma, att jag skulle ta nytt fsh och Amh blodprov på cykeldag 3. Sagt och gjort... Jag fick dessa resultat: fsh 4, Amh 0.08 mikrogram/L

    Någon som kan förklara vad det betyder?

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016