• Sälma Riit

    IVFare i Stockholm?

    Hoppsan2016 skrev 2015-12-30 23:28:56 följande:

    Själv har jag foglossning från helvete!!! Har ont att gå =(


    Nej! Hade det för några veckor sedan men det hick över. Det är verkligen inget kul tillstånd.
  • Sälma Riit

    Jag har tyck att det är lite dåligt med avatarer i gruppen och har ibland svårt att hålla isär er. Föregår nu med gott exempel själv :) På bilden ser ni en snögubbe föreställande bebisen i min mage byggd av storebror.

  • Sälma Riit
    Hey.orange skrev 2016-01-03 09:41:55 följande:

    Hoppsan, twinky, sälma riit - känt några sparkar än?

    Ja håller med att det är lättare att känna igen om man har en bild. Skriver från appen, och då kan man inte byta bild vad jag vet... Men loggar jag in via vanliga hemsidan så ska jag lägga in en bild :)

    17 dagar kvar till rul ;)


    Upptäckte också det så loggade in via datorn :) Jag känner fladder och kände för några veckor sedan en rejäl spark. Men moderkakan ligger i vägen fick jag veta på rul så allt är i son ordning. Håller tummarna för dig och rul!
  • Sälma Riit
    Hey.orange skrev 2016-01-03 13:23:10 följande:
    Tack! :)
    Ni tog inte reda på kön på rul?
    Nej! Hade inte tänkt det och hon nämnde inget om det alls.
  • Sälma Riit

    Wish me luck! Befinner mig på Finlandsfärja och kräktes tidigare idag. Hoppas att buffén ska gå ner och att det inte gungar så mycket. Fyraåringen är iaf nöjd i bollhavet :)

    Imorgon halva graviditeten!

  • Sälma Riit
    Hoppsan2016 skrev 2016-01-04 16:43:11 följande:
    Lycka till och hoppas att du kan njuta av resan nu. Och grattis vill halva graviditeten!!!
    Tack! Jag har i mitt förvirrade tillstånd glömt att ta med mig underkläder och har köpt ett pat alldeles för stora sloggitrosor, hudfärgade, vilket var det enda jag hittade som inte var lila spetsstring Lägg där till att jag glömt hela min sminkväska hos mina föräldrar och för att inte se helt aptråkig ut sminkat mig med rester jag funnit hemma i form av riktigt gamla grejer.

    Någon annan som är lika förvirrad som jag?
  • Sälma Riit
    Hoppsan2016 skrev 2016-01-05 00:22:18 följande:
    Sorry men moahahaha
    Men nu är ordningen återställd efter lite förlösande shopping på Stockmanns ;)
  • Sälma Riit
    hope88 skrev 2016-01-05 16:37:17 följande:

    Hej!

    Härligt att höra att era graviditeter går bra tjejer <3

    Själv tog jag en paus härifrån på några dagar då jag hade en hemsk mensvärk efter den här ivf omgången så har bara tagit det lugnt och umgåtts med maken. 

    Hur mår ni och vad är planerna för er nu som fortsätter ivf resan?

    Vi har precis kommit hem från vul på kliniken. Allt såg fint ut, men tydligen har jag ägglossning på g trots att min mens slutade i förrigår efter det misslyckade försöket så troligen får jag mens igen om ca 2 veckor, enligt läkaren.

    Ny plan för ivf 2 är; långt protokoll. Ska starta med synarelaspray på dag 21 på nästa mens så typ mitten av februari börjar jag med sprayen om mensen kommer som den ska. 2 spraydoser om dagen ska jag ta.

    Sen om jag förstod det rätt så kommer jag få en blödning på spraydag 7-12 och då ska jag ringa kliniken och få ett startdatum för gonal-f sprutorna som de höjde dosen på från 125ie till 175ie och fortsätter även med en spraydos om dagen istället för orgalutranen. Sen fortskrider det väl som det korta med vul för att kolla äggblåsor och så ovitrelle och äggplock. 

    Detta tror de ska både öka mina ägg och ge de bättre kvalité så hoppas verkligen på det!

    Är dock nojig över alla biverkningar som synarela(nässpray) kan ge.. huvudvärk, viktuppgång, klimakteriesymtom. Superkul :D Men såklart värt det om vi får vårt efterlängtade mirakel <3 

    Någon som gjort många protokollet med spray som kan berätta lite? Hur gick det? Hur mådde ni? Biverkningar?

    Känns som en evighet till nästa gång. Typ slutet av mars först blir det äggplock om jag förstod allt rätt. Lite luddigt än. Hade i kört korta hade det barit äggplock i mitten av febeuari typ. Men på ett sätt känns det ändå lite skönt med lite en lite längre paus fram till spraystart och allt är ju värt det om det går bättre på detta sätt.

    Kram


    Jag har bara gjort långa protokollet och nästan aldrig märkt av några biverkningar alls. Det går ju att styra lite med nässprejen om ett äggplock riskerar att komma olämpligt (inbokad resa, bröllop eller annat, livet går ju faktiskt vidare). Man kan i princip spreja hur länge som helst. När jag har skjutit upp sprutstart har jag mått lite dåligt, annars inte.
  • Sälma Riit
    Hey.orange skrev 2016-01-05 17:45:20 följande:
    Härligt :) just nu upplever jag inte att jag är förvirrad, men har varit... Är mest trött :)
    Det är jag också! Men misstänker att min nya trötthet beror på järnbrist. Ska till bm imorgon, men har börjat äta järntabletter redan (hon sa att jag skulle göra det när jag mådde lite bättre, vilket jag ju inte gör men men).
Svar på tråden IVFare i Stockholm?