• Sjöblomman

    IVFare i Stockholm?

    Iskristall skrev 2016-03-09 15:44:45 följande:
    Skönt att influensan börjar ge med sig!

    Jag har drabbats av feber och hosta här i natt, mycket frustrerande.

    När börjar du med sprutorna?
    Jag vet inte. Det beror ju på när jag är nedreglerad. Ska ta blodprov 18/3 och få svar på eftermiddagen om sprutstart. Hoppas hoppas det blir snart!
  • Sjöblomman
    Susodus skrev 2016-03-09 20:08:31 följande:
    Hoppas! Har själv aldrig kört sprayen, det verkar ju jättejobbigt (väntan). Det passar nog inte mig eftersom jag är så otålig, vet att jag blev tillfrågad första gången vilken metod jag föredrog och valde därför kortast möjlig. Så med det sagt, bra kämpat, hoppas det ger bästa resultat!
    Haha! Tack! Ja, men jag fick inte direkt välja. Har ju kört korta protokollet två gånger och sen ville de att jag skulle köra långa sist och den här gången. Typiskt!
  • Sjöblomman
    Susodus skrev 2016-03-23 21:06:05 följande:
    Hur går det? Blir det några ägg till påsk? ... sorry, kunde inte låta bli...
    I know! Vi kallar dem påskägg här hemma. VUL imorn, känner mig som en uppstoppad höna... Hoppas de kläcker ur sig något positivt imorn!
  • Sjöblomman
    Iskristall skrev 2016-03-28 21:42:56 följande:
    Hur har det gått?
    Ena sidan var bra, andra lite för små så det blir plock på fredag. Jag är så trött på det här! Orkar inte! Och så närmar det sig 14/6 då vår lillskrutt var beräknad...
  • Sjöblomman
    Hoppsan2016 skrev 2016-03-29 12:04:12 följande:

    Och mina inlägg gör det inte enklare för dig. Tänker på dig och hoppas att de går vägen den här gången. Säg till om det blir för mycket för dig med mina uppdateringar. Kram


    Nej hallå!! Absolut inte! Jag är jätteglad för din graviditet och att hon snart kommer till er! <3 Du får aldrig tro något annat!

    Mitt MF har ingenting med det att göra och våra datum råkade stämma, vilket hade varit jätteroligt om det gått vägen.
  • Sjöblomman
    Iskristall skrev 2016-03-29 16:23:31 följande:
    Jag hoppas så innerligt att det är er tur nu! <3 Går du fortfarande på akupunktur? Förstår att det är tungt för er att närma er juni också Kram
    Tack! Har gjort två zonterapibehandlingar och sen akupunktur igår. Så jag hoppas det hjälper till...
  • Sjöblomman
    Sälma Riit skrev 2016-03-30 10:05:06 följande:
    Gah! Har också träffat en puckoläkare som skuldbelagt mig för att jag är fet och när jag sa att jag gått ner under graviditeten gjorde hon high five. Hade jag haft anlag för ätstörningar hade jag tagit det som en intäkt för att set är bra för hälsan att spy sig ner i vikt.

    Obs att fet är enligt BMI och inget jag själv tycker mig se i spegeln.

    Banden funkade inte på mig heller.
    Va! Vad hemskt! Nu får jag skälv panik... Sa hon att du är fet?

    Själv är jag överviktig, för mycket och det är jag medveten om. Men jag skulle bli väldigt stressad och ledsen om bm skulle prata om det på det sättet.
  • Sjöblomman
    Sälma Riit skrev 2016-03-30 10:58:25 följande:
    Det var inte bm utan en läkare vilket nästan känns ännu värre. Hon kallade mig inte fet rent ut men babblade bara om vikten och att jag måste gå ner för att få se mina barn växa upp (ja hon sa så!). Jag riskerar diabetes men mina värden är inte så dåliga som hon ville påskina. Allt var mycket märkligt. Ska träffa min bm på fredag och försöka reda ut allt. Min mamma har diabetes och jag kollade mina värden i påsk och de var helt normala trots godis och annat.
    Men det är ju katastrof! Hur kan en läkare säga så? Du behöver inte svara om du inte vill, men vilket BMI hade du innan graviditeten?
  • Sjöblomman

    Kalla mig galen! Jag var i Täby C och skulle fixa lite saker, gick förbi min favoritaffär Wilma Winter och de hade rea på massa fina saker. Bland annat en åkpåse från Elodie Details som jag så länge velat ha. Höll på att bryta ihop, det fanns bara en kvar och jag började nästan gråta i butiken. Gick ut och messade min man, han förstod snabbt och skrev tillbaka: köp påsen!

    Alltså jag var så lycklig när jag tog påsen till kassan och gick från butiken. Men ett problem, jag är ju inte ens gravid och vet aldrig om jag kommer bli det igen.

    Hur som helst, det var nära ett sammanbrott och i värsta fall får vi väl sälja den eller ge bort.

Svar på tråden IVFare i Stockholm?