• TwinkyIVF

    IVFare i Stockholm?

    Sjöblomman skrev 2016-02-04 22:53:24 följande:

    Ja. Alltså vi har köpt två 3-pack där och det är klart att det blir dyrt. Men de läkarna och all övrig personal är så underbara! <3

    Vi valde att gå privat direkt eftersom jag tillbringat väldigt väldigt mycket tid med min pappa på sjukhuset året innan. Han gick bort i cancer två månader innan vårt bröllop och vi stod varandra otroligt nära. Så jag fixar inte "vanliga" sjukhus så bra sedan all tid där.


    Vi gick också privat på Sophia. Jag klarar inte Heller av sjukhus pga personliga skäl och Sophia hemmet blev allt annat än en sjukhus vistelse tycker jag. Dom är underbara allihop! Det är värt varenda krona kände vi att känna oss trygga.

    "Märker" skillnad nu på en väninna som fått komplikationer med sin IVF och hennes mottagning inte väljer att ta in henne själv och hjälpa till utan bad henne vända dig till akuten och den inte göra ett besök hos dom. Detta är landstinget.

    Vi under vår IVF så fick jag komplikationer och åkte in akut för att jag inte trodde det var med ivfen att göra men jag ringde min mottagning Sophia också efter akuten och dom ville ha in mig och titta på mig. Dom sa och såg helt andra saker än sös och helt plötsligt så var det inte så farligt som sös trodde.
  • TwinkyIVF
    Sälma Riit skrev 2016-02-05 09:44:18 följande:

    Läster om era berättelser om varför ni valt Sophiahemmet och kan bars instämma i hyllningskören! Jag hade en blödning i v 9 men eftersom jag redan varit på vul var jag egentligen redan utskriven. Jag fick ändå komma in och titta och de var hur gulliga som helst! Har fått många kramar från barnmorskorna och är oerhört tacksam att vi haft ekonomisk möjlighet att välja dem.

    Sedan kan jag tycka att det är fel att man inte får gå via landstinget om man redan har ett barn. Två barn borde skattefinansieras.


    Ja dom är så himla bra! Alltid så hjälpsamma :)

    Ja tyvärr det tycker jag också är fel. För är det "fel" så är det ju tyvärr.
  • TwinkyIVF
    Sjöblomman skrev 2016-02-05 14:02:19 följande:

    Hemskt att läsa om alla problem, man blir mörkrädd! Nu förtiden har ju Sophiahemmet öppet även på helgen och ett journr dygnet runt så det känns väldigt tryggt.


    Ja så hade vi det iaf nu när vi gick där också :) vi va där på helg 2 gånger. Och ringde även jour!
  • TwinkyIVF
    Hey.orange skrev 2016-02-06 10:28:27 följande:

    Ja, tänker på dig sjöblomman!


    Jag också! Och håller tummarna!
  • TwinkyIVF
    Sjöblomman skrev 2016-02-06 14:03:15 följande:

    Ja. Brukar ha lite innan det kommer igång. Men jag är bara på dag 27 i cykeln. Så det är ganska tidig TD. Men det är ÄL+15 idag.


    Åh jag håller tummarna så hårt för Er
  • TwinkyIVF
    Sjöblomman skrev 2016-02-07 06:04:58 följande:

    Negativt test. Ingen mens.


    Testa imorgon igen? Vilken dag är det på idag??
  • TwinkyIVF
    Susodus skrev 2016-02-08 16:56:06 följande:

    Jag är nu på RD 5 och har det där molandet. Jag vet inte vad jag ska tro. Det är ju för tidigt att veta men jag inbillar mig ömsom att det är infästning ömsom att det är kroppen som vill stöta ut äggen. Jag borde ju veta vid det här laget (11 insättningar) men det är som om minnet är en guldfisk. När jag tittar på mina anteckningar sedan tidigare har det bara varit positivt när jag inte haft några känningar alls. Någon som vet?


    Jag hade faktiskt sjuklig mensvärk och ont under ruvartiden. Kändes som att mensen skulle komma när som hela tiden! Och en natt vaknade jag och skrek till min man att detta blev inget för det kan inte kännas såhär att bli gravid.

    Men jo då! Gravid var jag :)
  • TwinkyIVF
    Sjöblomman skrev 2016-02-11 12:53:20 följande:

    Idag fyller jag 30 år och testade negativt. Ska fira ordentligt och sen ta nya tag!

    Besök på kliniken om en vecka.


    Grattis på födelsedagen <3

    Du är så stark! Håll ut!!
  • TwinkyIVF
    Sjöblomman skrev 2016-02-11 14:52:32 följande:

    Tack!

    Tänk om det är jag?!


    Haha va läskigt det skulle vara!!
  • TwinkyIVF
    Hoppsan2016 skrev 2016-02-11 17:15:50 följande:

    Skillnaden är du du har en man och hon har en flickvän hehe


    Haha! Jag skrattar inte åt att hon har flickvän men det lät roligt!
Svar på tråden IVFare i Stockholm?