Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    Anonym (hehe) skrev 2020-12-22 01:40:36 följande:

    Kan du hitta någon i SDs partitopp som har starka kopplingar till pedofili så kommer jag absolut att intressera mig för detta. Det duger liksom inte med någon pajas till kommunråd som dessutom avgått.

    Här talar vi om centerpartiets andre man som tilläts sitta kvar trots att C visste vad som pågick. Makalöst är bara förnamnet. 

    Det är dock bra att du nu erkänner att jag hade rätt från början om Federley.

    Vad gäller Ebba är drevet mot henne ett mysterium. Hon har skrivit ett köpekontrakt på ett hus. Hon påstår ju bara att liggande kontrakt gäller. Verkar dessutom krylla av vittnen som anser mannen ifråga helt klar i skallen.

    Noterar att du inte kunde presentera några källor på ditt påstående att mannen skulle vara svårt dement. Ännu mindre en förklaring på hur den svårt demente mannen kan tillåtas köra bil.


    Du är nog ensam om att förstå varför det är intressant att diskutera en f.d centerpartistiskt politiker en tråd om S. Det är samtidigt beklämmande att du framstår som mer kritisk till en någon själv inte är misstänkt för brott men håller käft om SD politiker som begått sexuella övergrepp mot barn.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (hehe) skrev 2020-12-22 10:22:41 följande:
    Klart det är mer intressant när det handlar om en politiker i absoluta toppskiktet av centerpartiet.

    När det gäller SD-politikern så vet jag inte vem du menar, så det är svårt för mig att bedöma sanningshalten i det. Du har ju slirat en del på sanningen i denna tråd på sistone och dessutom ställt dig över domstolen, så din trovärdighet är inte så hög.

    Men visst, om den dömde SD-politikern skyddas av partiledningen så är det självfallet helt makalöst.

    Vilket brott menar du att Ebba Busch är dömd för eftersom du går så hårt åt henne? 

    Du tycker inte att det är en konstig prioritering att fokusera på någon som själv inte är misstänkt för något övergrepp i stället för att fokusera på de politiker som faktiskt har utsatt barn för sexuella övergrepp?


    Klarar du inte att googla fram vilka SD politiker som dömts för våldtäkt mot barn så ska jag ge dig instruktioner om hur du gör om du startar en egen tråd om politiker med pedofil-koppling (i denna tråd hör diskussionen som sagt var inte hemma). Btw har jag inte påstått att Ebba Busch är dömd för brott.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (S vill inte minska kriminaliteten) skrev 2020-12-22 16:32:25 följande:

    Trådstarten:

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    S har ett formellt samarbete med några partier, annars skulle man inte vara i regeringsställning.

    Självfallet är det då intressant och högst högst relevant att resonera om deras samarbetspartners. Det är ju givet att korkade samarbetspartners kan spilla över på regeringspartiet Socialdemokraterna och därmed påverka hur mycket de kan minska.

    Givetvis kan det också vara intressant resonera om andra partier, t ex hur mycket ett annat parti kan komma att öka när S minskar.

    Jag tror inte trådstartaren har ombett dig KillBill att bestämma vilka detaljer, vilka partier, vi inte får resonera om i tråden?


    Så du tycker det är relevant att prata om pedofiler i SD I en tråd om S? Själv anser jag att det är OT.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (hehe) skrev 2020-12-22 18:44:15 följande:
    Du klagar alltså på folk som skriver om dömda SD-pediler i denna tråd, trots att den ende som tagit upp detta är du själv.

    JA till skillnad mot dig tycker jag att det är mer relevant att peka på politiker som är pedofiler än att peka på politiker som har bott under samma tak som en pedofil.  


    Hade du googlat så hade du funnit ett flertal pedofiler i SD bara de senaste åren.


    Anonym (hehe) skrev 2020-12-22 18:44:15 följande:
    Ska bli spännande och se hur det går för centerpartiets ordförande i Uppsala, som råkar stå åtalad för pedofili-brott. 
         Du har i olika inlägg förklarat att det inte är intressant att uppmärksamma brott som           lokalpolitiker gjort sig skyldiga till men nu är det du som fokuserar på lokalpolitiker.
    Anonym (hehe) skrev 2020-12-22 18:44:15 följande:
    Sen har du skrivit typ 14 inlägg om Ebba Busch, på tal om att fokusera på personer som inte är misstänkta för något brott.

    Vad får dig att tro att man bara kan vara kritisk mot någon som är dömd för ett brott? Man kan självklart vara kritisk mot personer som beter sig hänsynslöst.  När det gäller Ebba Busch så handlar kritiken om att hon vill driva igenom en fastighetsaffär mot en gammal dement människas vilja. Det är märkligt att du inte ser det olämpliga i detta.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (hehe) skrev 2020-12-22 21:02:41 följande:

    Well, eftersom du inte ville sluta tjata om lokalpolitiker så tog jag upp ett fall.

    Varför försvarar du avskyvärda handlingar kopplade till regeringsunderlag?

    Hur känns det att vara så politiskt färgad att man kan försvara vad som helst?


    Jag försvarar inte någon C politiker, varför skulle jag det? Jag påpekar bara att politikern i fråga , till skillnad mot vissa SD politiker inte är misstänkt för lagbrott/dömd för lagbrott. Att du i ett stort antal inlägg i en tråd om S skriver inlägg om en c politiker som varken är dömd för eller misstänkt för brott samtidigt som du tiger när dömda SD pedofiler kommer på tal är mycket talande..
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    nattuw skrev 2020-12-23 03:37:53 följande:
    Nä du försvarar ingen C politiker utan nöjer dig med att försöka sopa frågan om C koppling till pedofili under mattan. Nästan som under Geijeraffärens dagar. Fast där var ju rollerna omvända.

    Den före detta EU parlamentarikern som representerade C är själv inte misstänkt för något olagligt och har lämnat både EU parlamentet och politiken. Säg mig på vilket sätt detta skulle få politiska konsekvenser?



    När vi nu ändå pratar om EU parlamentariker så är en av SD:s EU parlamentariker åtalad för sexuellt ofredande, ett ärende som ska behandlas i hovrätten. Denne politiker sitter kvar i EU parlamentet och företräder fortsatt SD. Hur anser du att det bör påverka SD och SD:s politiska samarbetspartners M och KD?


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    nattuw skrev 2020-12-23 03:16:58 följande:
    Ebba Busch behöver inte försvaras. Antingen har hon och säljaren ett avtal eller så har de inte ett avtal.

    Att säljarens släktings försöker att blåsa säljaren får diverse socialdemokrater att gnugga händerna eftersom det ger dessa socialdemokrater en möjlighet att svartmåla en politisk motståndare är måhända beklagligt men inte oväntat.

    Drevet mot Ebba drivs av den tidningen Expressen, med en tydligt borgerlig profil och påståendet att detta skulle vara ett S spinn är svammel. 


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (hehe) skrev 2020-12-23 13:48:41 följande:
    Det är klart att det är ett s-drev. Att Expressen skulle vara borgerlig är jordens dravel. De samarbetar med den vänsterextrema researchgruppen.

    Även Sverigedemokraterna har samarbetat med researchgruppen. Är SD vänster?  Vad tycker du om att M och KD samarbetar med SD som har samarbetat med researchgruppen?


    aktuelltfokus.se/sd-ledningen-lackte-hemliga-partidokument-till-researchgruppen/
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (hehe) skrev 2020-12-23 17:13:29 följande:

    Man kan väl säga att om man samarbetar med researchgruppen så har man en skruv lös, vilket stämmer bra på såväl SD och Expressen.

    Det är amazing att alla medlöpare tror att man som borgerlig ska försvara SD i precis alla lägen. Helt makalöst faktiskt. Jag skiter väl fullkomligt i om SD haft samröre med vänsterextremister. Konstaterar bara att media som anlitar dem knappast kan kalla sig borgerliga.

    Alla partier samarbetar ju med SD mer eller mindre. Är väl inget konstigt med att samarbeta i frågor där man delar syn.


    Till skillnad mot dig är jag emot samarbete med politiska partier som har en skruv lös.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (S vill inte minska kriminaliteten) skrev 2020-12-23 17:29:26 följande:

    Och det är så typiskt för väldigt många journalister och andra vänstermänniskor att komma dragande med att om man inte röstar vänster så stödjer man SD. Ett helt obegripligt korkat propaganda-argument.

    En otroligt stor majoritet av alla journalister är väldigt vänstervridna, det gäller nästan oavsett var de arbetar.

    Så även väldigt många journalister på Expressen är sannolikt indoktrinerade, väldigt enögda och står långt till vänster.

    Flera ganska högt profilerade journalister verkar ju tom vara kommunister, eller står för sådana idéer.

    Man kan ju undra om de är helt historielösa?

    Ena sekunden är de extremt kritiska och mot nazismen (vilket självfallet är helt rätt!) för att i andra sekunden hylla rent kommunistiska idéer och då har man helt glömt, eller på sant vänstermanér så väljer man att blunda, dölja och förneka, att kommunismen har mördat och förtryckt fler människor än nazismen.

    Kommunismens mördande och förtryck fortgår än i dag på flera platser i världen, vilket man knappast kan säga om nazismen. Likväl stödjer många journalister och vänstermänniskor kommunistiska idéer, eller döljer och förnekar aktivt dess förtryck, samtidigt som man på ett rabiat sätt fortsätter att kritisera nazismen som i jämförelse knappast ens förekommer i dagens moderna samhälle.

    Även bland många människor som kallar sig Socialdemokrater, även högt uppsatta i partitoppen, förekommer samma fenomen. 

    Hur kan man vara så indoktrinerad och enögd att man sväljer vilken propaganda som helst? Särskilt journalister borde väl vara lite mera upplysta nu för tiden?


    Kvalificerat svammel det finns inga journalister eller politiker (bortsett från några extremistiska undantag) som stödjer kommunism.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?