Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    Rataxes skrev 2018-11-01 17:41:36 följande:
    Kom att tänka på en av aftonbladets malligaste ledarskribenters photoshoppande med Ulf Kristersson och en välkänd nazistledare.

    En annan av mallighetens främsta riddare skrev redan 2012 ett försvarstal om SSU Skåne. 

    bloggar.aftonbladet.se/ledarbloggen/2012/08/socialdemokrat-tror-att-ssuare-med-rotterna-i-mellanostern-bar-antisemitsmen-med-sig/

    Undrar om Daniel Swedin har förstånd nog att skämmas? hette nazistledaren som aftonbladets ledarskribent photoshoppat  med Ulf Kristersson?

    Du måste ha missförstått det hela. Jag kan inte tänka mig att aftonbladets ledarskribent skulle photoshoppat Ulf Kristersson ihop med en välkänd nazistledare.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill

    Det är självklart helt oacceptabelt att ungdomsförbundet SSU har hyst antisemiter och extremister men man rensar nu tack och lov ut dessa element.


    Det ska bli intressant att se reaktionerna på att Stockholms läns landsting, som leds av vuxna moderater, har varit så senfärdiga med agera när en överläkare på Karolinska sjukhuset under flera års tid har trakasserat judisk personal och spridit antisemitiska bilder


    "När ledningen startade en intern utredning tidigt i våras, utsågs en person som enligt de utsattas advokat ska vara en nära kollega och vän till den utpekade överläkaren sedan många år tillbaka. Mejl från i mars som Aftonbladet tagit del av visar att delar av den dåvarande sjukhusledningen var nära att avskriva ärendet"


    "I oktober kontaktade den internationella människorättsorganisationen Simon Wiesenthal-centret sjukhusledningen och riktade skarp kritik för att de inte tagit missförhållandena på allvar. Enligt centret ska sjukhuset ha ignorerat problemen vilket ska ha förvärrat situationen för de judiska personer som är kvar på sjukhuset med ännu mer aggressiv mobbing"


    "Dagen efter Aftonbladets publicering, och först åtta månader efter en första anmälan gjordes, meddelar sjukhuset att överläkaren tas ur tjänst"


    www.aftonbladet.se/nyheter/a/J18em7/efter-trakasserierna-pa-karolinska-overlakaren-tar-time-out
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Rataxes skrev 2018-11-02 15:32:09 följande:
    Historien på Karolinska bygger väl på den sedvanliga undfallenheten mot vissa personers judehat pga ursprung. Typ den judehatande mordbrännaren i Göteborg som inte kunde utvisas till nazistina med hänvisning till att han var just judehatare.
    Frågan kring undfallenheten på Karolinska bör ställas styrande i Stockholms läns landsting. Hur var det med bilden på nazistledaren som en ledarskribent ska ha använt sig av. Finns det en sådan bild eller är allt ett påhitt?

    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    korvspaden 2 skrev 2018-11-02 16:07:41 följande:
    Påtalandet att aftonbladet och expressen avlönar vänsterextrema researchgruppen blev uppenbart lite för mycket för detta kommunistforum.

    Jag tycker att det är bra att Expressen och Aftonbladet använder sig av researchgruppen då detta har resulterat i att många våldsamma högerextremister/nazister blivit avslöjade. Researchgruppen har också bidragit till att avslöja mycket grov rasism från SD politiker som därefter har tvingats lämna partiet. SD har fått så mycket hjälp av researchgruppen att de borde avlöna dem och kanske har detta redan skett?


    aktuelltfokus.se/sd-ledningen-lackte-hemliga-partidokument-till-researchgruppen/
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Rataxes skrev 2018-11-02 16:17:20 följande:
    De menar alltså att Von Papen inte hade nazikopplingar och hjälpte Doffe till makten?

    Jag menar vad jag skriver. Von Papen var inte en välkänd nazistledare. Von Papen var en konservativ politiker.  Du påstår att Von Papen var nazistledare. Det är ett felaktigt påstående.


     


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    K Markatta skrev 2018-11-03 01:21:22 följande:

    www.expressen.se/kvallsposten/s-kommunalrad-hyllade-islamkonservativt-styre/

    S-kommunalråd hyllade islamkonservativt styre

    "Kungen" och "den store ledaren" är några av hyllningarna kommunalrådet Sedat Arif (S) gjort om Turkiets president Erdogan. Trots att den islamkonservative politikerns antidemokratiska styre är vida känt har S-profilen i Malmö fortsatt att hylla honom i flera år.

    Sedat Arif är inte den ende socialdemokratiske politikern i Malmö som hyllat Erdogan. Fullmäktigeledamoten Mubarik Abdirahman hyllade den turkiske ledaren år 2013. Abdirahman länkade till en debattartikel med rubriken "Erdogan är den som gjort mest för att stärka demokratin i Turkiet", skriven av Yasri Kahn, då miljöpartist och generalsekreterare för Svenska muslimer för fred och rättvisa.


    Även om jag tycker att det är åt helvete att socialdemokrater hyllat Erdogan så måste man sätta det hela i en historisk kontext. De stora problemen med Erdogan har kommit efter 2013. Sveriges moderate utrikesminister Carl Bildt var också mycket positiv till Erdogan styre åren kring 2013 men ingen skulle  anklaga honom för att vara Erdogan-supporter idag.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Rataxes skrev 2018-11-05 11:08:07 följande:

    Socialdemokraternas Salafistiska Ungdomsförbund i Skåne har allvarligare problem än jag trodde

    www.expressen.se/kvallsposten/intern-film-visar-hur-ssu-ordforande-skriker-tills-mote-stoppas-sa-sjukt/


    Det är ett tydligt att det inte händer så mycket i Sverige när det blir löpsedelsnyheter att någon i ett ungdomsförbund har skrikigt på en sammankomst.  


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?