Inlägg från: FDFMGA |Visa alla inlägg
  • FDFMGA

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    KillSill skrev 2019-02-16 10:57:13 följande:
    Och du undrar fortfarande vem GAGGA är?
    Nja, det kan jag inte direkt påstå att jag gör - men om du ställer frågan såGlad

    Är det ett substantiv kanske det är namnet på ett av Hen med navelludd/Sufferings navelluddskvalster.

    Är det ett verb - alltså snarare vad än vem så kanske det är en benämning för när "Hen med navelludd" och hens medvurmare avläser såssarnas innersta tankar och motiv - som när det gaggades om varför en S-politiker i Göteborg fick respass.

    Hursomhelst så är det gulligt av dig att ge så mycket stöd till dina medvurmare i deras gärning - oavsett om du kallar detta för gaggande eller inteSolig
  • FDFMGA
    Demokratur skrev 2019-02-16 13:13:21 följande:
    Du borde hålla dig till trådämnet istället för att fantisera kring vilka av dig avstängda nick som hänger ihop.
    Nja, Hen med navelludd/Suffering ställde en fråga.

    Du får approchera hen om hen har tid att svara. Hen är visst upptagen med en analys där hen kommit fram till attt det är politiker som avgör vem som blir statsminister i en demokraturGlad
  • FDFMGA
    gurkpelle skrev 2019-02-16 16:14:17 följande:
    Kan du inte starta en egen tråd där du kan käbbla om naveludd och andra debattörer i för dig själv. Vore perfekt efter ingen av kvinna född lär vara intresserad av ditt meningslösa gaggande.
    Nja, om hen var ett enskilt fenomen så skulle man säkert lite lätt medlidsamt föraktfullt kunna förbigå nickfabriken med tystnad.

    Men i och med att hen i mångt och mycket är en del av vurmarkulturens säregna uttrycksformer så är det relevant att besvara hens inlägg. Jämför gärna när nickfabriken i sin enfald tror sig veta att jag är moderator
    Demokratur skrev 2019-02-16 13:13:21 följande:
    Du borde hålla dig till trådämnet istället för att fantisera kring vilka av dig avstängda nick som hänger ihop.

    med medvurmarnas trosvissa utrop om orsakerna till schismen inom S i Göteborg.

    Det är ju exempel på samma löjeväckande enfald där man saknar förmåga att förstå vad man kan veta eller inte.

    Dessutom är det roande att notera hur de andra medvurmarna söker stöd och tröst hos den här tutingen - och så har det sett ut under alla de år nickfabriken massproducerat FL-nick.

    Även den gråtmilda bortskämdheten kan spåras till hens medvurmare - om än inte i lika stor utsträckningen som oförmågan att avgöra vad som är rimligt eller inte.Solig
  • FDFMGA
    Gunka skrev 2019-02-17 10:17:28 följande:
    Lite roligt och på samma gång otäckt är det när du tvärsäkert påstår att jag är samma person som någon som härjade här för längesen. Jag tror ju inte att du ljuger. Men du har svårt att förstå att verkligheten inte alltid matchar med dina fria fantasier.

    Det otäcka i sammanhanget är att den du pekar ut mig som verkar ha varit ett riktigt stolpskott som ingen vettig människa skulle vilja ha med att göra.

    Intressant dock att du häcklar andra för att påstå saker som de inte kan veta. Samtidigt kan du omöjligt veta om jag är denne forntida skribent. Trots detta deklarera du tvärsäkert att jag skulle vara det. Och du tillåts hålla på så utan att bli avstängd.
    Nu är du väl djupt orättvis mot världens alla stolpskott när du jämför dig med dem.

    Jag, menar - den som skapar en handfull nick om dagens på FL och ständigt jämrar sig över hur förfördelad hen är blir liksom en karikatyr på den bortskämda gnällighet som så ofta utmärker SD-vurmare.

    Och det är helt obetalbart att dina medvurmare här på FL så ofta söker stöd och tröst hos dina nick. Det säger väldigt mycket om vurmarens begreppsapparat och förmågorSkrattande
  • FDFMGA
    gurkpontus skrev 2019-02-17 14:36:02 följande:
    Återigen, jag vet vad jag röstar på. Det vet inte du. Du tar dig friheten att kalla alla som inte tycker som du för en massa nedsättande saker.

    Är det inte dags att lägga ner ditt notoriska ljugande?
    Det finns en obetalbar parallell mellan invandring och SD-vurmande i och med att vurmare samlar på exempel på negativa invandraskildringar - ungefär som ekorrar samlar på nötter inför vintern.

    Man skulle kunna tänka sig en asylsökande som blir utvisad men som gång på gång återvänder och självömkande kastar skit på det land han påstår sig vilja bli en del av men där han har förverkat sin potentiella rätt att få stanna.

    Nickfabriken har ju för vana att kasta skit på FL, är det inte kommunistforum så är det ett sionistforum.

    Min personliga gissning är att en stackare som år ut och år in har som syssla att massproducera gnälliga nick på nätet skulle må bra av arbetsmarknadspolitiska åtgärder.

    Men det är klart - hen erbjuder ju tröst och stöd till sina medvurmare på nätet enlig det gamla talesättet att var och en blir salig på sin fason.Skrattande
  • FDFMGA
    gurknisse skrev 2019-02-17 17:10:11 följande:
    Det är inte varje dag någon bjuder straffspark. Let's execute:

    Din liknelse gör dig själv till en rassenazze som vurmar för SD, medan jag i din liknelse helt korrekt är den asylsökande som oskyldigt anklagas av rasisten FDFMGA för att ha begått diverse hemska saker. Rassenazzen utnyttjar sin position i samhället för att fortsätta straffa den asylsökande och givetvis tror ingen på en oskyldig invandrare.

    Åter till den verkliga världen: De exempel jag ger på negativa invandringsskildringar syftar aldrig någonsin till att ställa invandrare i allmänhet i dålig dager. Det vore ju absurt. Varje individ får ansvara för sina egna handlingar. Syftet är istället att förklara för vänstern vilken katastrofalt usel invandringspolitik de bedriver, som gör dessa dåliga saker möjliga. Integrationspolitiken är om möjligt ännu sämre. Det är politikernas fel att det skjuts på våra gator. Inte invandrarnas.

    Jag har f.ö personligen hjälpt 2 icke-EU-medborgare att få stanna i Sverige. Tror du verkligen jag skulle göra det om jag vore "vurmare" ?

    Det skulle vara bra för dig själv om du slutar tro att du vet allting. Sanningen är att du är en liten fjärt som inte har en aning om knappt någonting. Dags att inta en svansföring som reflekterar detta.
    Självklart finns det invandrare som inte vill eller kan följa de lagar och regler vi har här i Sverige och far ut i anklagelser om rasism när de får detta påpekat.

    Alltså - ungefär som Nickfabriken här på FL.

    Det finns folk till allt och FL har begåvats med en gnällorkester regisserad av en vurmare som dag efter dag skapar nya förorättade nick som saknar förstånd att förstå att hen har blivit tagen i örat och utvisad.

    Men mest obetalbart är i vilken utsträckning andra vurmare sökt tröst, skydd och bekräftalse hos nickfabriken under alla de år jag varit aktiv på FL

    Nickfabriken är ju egentligen bara en enskild företeelse - men hur andra vurmare förhåller sig till hen säger oerhört mycket om deras orienteringsförmågaSkrattande
  • FDFMGA
    Flash Gordon skrev 2019-02-18 11:49:13 följande:
    Det enda som kan fungera för Socialdemokraterna är att tiga ihjäl det.

    Den faktiska, och moraliska, diskussionen om detta har de förlorat för längre sedan.

    De kastar ut Nalin Pekgul men väljer som lokalpolitiker in en imam som utrotar Israel på sociala medier för att fira in det nya året - och du hittar inte en sosse på forumet som tar avstånd från denne imams inlägg.
    Apropå moral så hittar du endast några få sverigedemokarter som klarat av att ta avstånd från Nickfabriken -  i stället söker de flesta SD-vurmare stöd och tröst hos hen.

    Det säger ganska mycket om den genomsnittliga vurmarens fattningsförmåga och/eller moralSkrattande
  • FDFMGA
    Flash Gordon skrev 2019-02-18 21:58:35 följande:

    Fint sällskap de har, socialdemokraterna:
    ledarsidorna.se/2019/02/ann-sofie-hermansson-utmanade-hela-ibn-rushd-och-den-socialdemokratiska-partiledningen/

    Nu kliver alltså Omar Mustafa (islamisten som valdes in i S partistyrelse men tvingades bort) fram och kräver att "islamofoba" politiker måste bort.

    Som om någon behöver tveka på vilka krafter som nu är satta i rörelse inom Socialdemokraterna.

    "Hermansson har utmanat mäktiga krafter i form av Ibn Rushd-sfären."

    "Att Omar Mustafa och denna sfär har inflytande och makt i Socialdemokraterna är ingen nyhet. Inte bara har han haft fri tillgång till den förre kulturminister Alice Bah Kuhnkes tid, Mustafa har även kunnat delta med full diplomatisk status i UD:s handelsdelegationer. "

    "Omar Mustafa är utöver förbundsrektor vid Ibn Rushd även vice ordförande i Svenska Islamic Relief. Denna del av Muslimska Brödraskapet utgör en icke obetydlig del av mottagare av svenska skattemedel för sitt biståndsarbete. För år två i Islamic Relief Sveriges humanitära stöd för perioden 2017-2019 fick organisationen i ett tilläggsbeslut 115,8 MSEK, för att ta ett exempel ..."

    "Det är i realiteten en kamp om inflytande och om resurser som ytterst finansieras med mångmiljonbelopp av svenska skattemedel."


    Tja, alla utom de mest hängivna vurmarna undrar nog snarare hur befängd schamanisthögern kan bli - men det är klart besvikelsen över att det inte blev någon brunblå regering måste väl ta sig rätt starka uttryck.

    Du trodde ju på en M-regering som skulle få stöd ac C, l, KD och SD och så skulle visst Putas få ett hangarfartyg uppkalalt efter sig.Skrattande
  • FDFMGA
    FDFMGA skrev 2019-02-18 22:11:48 följande:
    Tja, alla utom de mest hängivna vurmarna undrar nog snarare hur befängd schamanisthögern kan bli - men det är klart besvikelsen över att det inte blev någon brunblå regering måste väl ta sig rätt starka uttryck.

    Du trodde ju på en M-regering som skulle få stöd ac C, l, KD och SD och så skulle visst Putas få ett hangarfartyg uppkalalt efter sig.Skrattande
    Rätt ska vaar rätt - Putas var inte the namn Trumpanhängarna här på FL kallade sin idol, inte Pudas heller - utan Potus.
  • FDFMGA
    nickfabriken skrev 2019-02-18 23:09:23 följande:
    Jag förstår att Charlotte är ett stort fan av dina vansinnesutbrott ackompanjerade av personangrepp.

    Vad hon inte fattar är att hela forumet tappar fotfästet när hon låter dig hålla på så här samtidigt som hon stänger av alla du pekar på. Du är typ Tengil med den där trumpeten och Charlotte är Katla som är rädd för den där trumpeten.
    Nja, inte är det väl särskilt många som blir bannade från FL.

    Jag kan bara minnas några få som inte klarat av att följa FL:s regler. Hen som massproducerar nick och sen gråtskriker över att hen blir bannad är en av dessa.

    Hen är vurmare och många vurmare har ju stora svårigheter att förstå även de enklaste regler och sammanhang.

    Jag skulle nog vilja påstå att den subkulturen inte precis utmärks av anpassningsförmågaSkrattande
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?