Inlägg från: Padirac |Visa alla inlägg
  • Padirac

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    Digestive skrev 2023-02-16 02:10:45 följande:
    Ja, det är nog dessa - med omnejd - som står först i kön med att ge tillbaka.

    Det handlar inte riktigt om korrekt eller inkorrekt verklighetsbild utan om konsekvenserna därefter. Resultatet av hetsen mot det senare rymmer allt ifrån förlorad anställning (Stefan Cronlund) till tortyrliknande mord (Tommie Lindh).

    Hatet mot kriminella gäng kommer att användas mot S och deras väljare på samma vis som hatet mot nazister/rasister har använts mot SD och deras väljare.

    Och i den sämsta av världar så eskalerar det lika långt.
    Ja, SDs fotfolk och nätkrigare kommer helt säkert tillsammans med deras nyttiga idioter som sprider deras narrativ att komplettera anklagelserna om att S är de egentliga nazisterna (vilket de "bevisade" med sin bruna filmTomte) och folkutbyteskonspirationen  med att S nu är infiltrerade av och stödjer gängkriminella.

    Skillnaden är väl att det är korrekt och med sanning överensstämmande att SD är ett parti grundat av nazister, fascister och vitmakt och att de ledande inom partiet gick med i SD under den tid som SD hade tydliga och öppna kopplingar till just nazister, fascister och vitmakt och att det i SDs övre skikt liksom i lokala föreningar återkommande i nutid avslöjas nazist på nazist på nazist...

    Det är inte så att hatet mot nazister/rasister använts mot SD och deras väljare, det är snarare så att hatet mot nazister/rasister har träffat SD och deras väljare som är nazister/rasister med en träffsäkerhet som att träffa en ladugårdsvägg med en komocka på en meters avstånd. 

    Men säkert är hatarmen och nätkrigarna fyllda av hämndbegär för att andra sett att dem med brallorna neddragna och deras bruna rövar. 
  • Padirac
    Digestive skrev 2023-02-16 21:07:25 följande:
    Jag vet inte vad jag ska svara på det här utbrottet och förstår än mindre vad du vill ha sagt med det.

    Visst kan du inbilla dig att ingen oskyldig har drabbats eller vad du nu föredrar för copingstrategi - verkligheten ser ut som den gör vilket som.
    Ändå hittade du någonting att svara och det var säkert någonting du vill ha sagt med det

    Vad du inbillar dig är helt och hållet din sak - att du menar att jag inbillar mig att ingen oskyldig har drabbats för att SD är ett parti grundat av nazister, fascister och vitmakt och att de ledande inom partiet gick med i SD under den tid som SD hade tydliga och öppna kopplingar till just nazister, fascister och vitmakt och att det i SDs övre skikt liksom i lokala föreningar återkommande i nutid avslöjas nazist på nazist på nazist ligger helt i linje med att gå SDs ärenden med deras offerkofta.  Det är ju inte ovanligt att du sprider SDs narrativ och försvarar demSpöke
  • Padirac
    Digestive skrev 2023-02-16 23:26:17 följande:
    Nja, jag tror att du är obetydlig i det här sammanhanget.

    Vad jag vet så påstår du bara att folk är lierade med SD - på det ena eller det andra viset - vilket inte är mer än harmlöst förvirrat.

    Jag begär väldigt lite av folk och ordväxling som denna är ett kvitto på det.
    Se där, det verkar vara mycket du vill ha sagt Solig

    Men att gå med på att SD faktiskt är ett parti grundat av nazister, fascister och vitmakt och att de ledande inom partiet gick med i SD under den tid som SD hade tydliga och öppna kopplingar till just nazister, fascister och vitmakt och att det i SDs övre skikt liksom i lokala föreningar återkommande i nutid avslöjas nazist på nazist på nazist...det verkar vara svårare Drömmer
  • Padirac
    Pope Joan II skrev 2023-02-17 11:15:13 följande:
    Hur många nazister och fascister är det nu S har tappat till SD?
    Kanske en?  - det är fullt möjligt att någon som skäms över att Sverge till skillnad från Österrike, Ungern och Rumänien inte hade en fascistisk regering som var lierad med nazityskland under WW2 har gått från att rösta på S till att rösta på SD. Vad tror du?

    I övrigt så har tydligen en mindre del av de svenska väljarna ideologiska skäl till att rösta på det ena eller andra paritiet, det är i högre grad olika sakfrågor som drar väljare till partier. Den stora rörligheten över blockgränser och mellan partier pekar åt det hållet.

    Att du likställer alla SDs väljare med att dela SDs historiska värderingar är någonting som SDs fotfolk brukar anföra för att förneka SDs historiska rötter och politiska grund.   Det finns säkert ett fint ord som beskriver den typen av argumentation.

    Vad tror du om det då?
  • Padirac
    Flash Gordon skrev 2023-02-18 12:53:27 följande:
    Alla utnämningar som skett under Socialdemokraternas regeringstid är neutrala och riktiga

    Alla försök att tillsätta någon annan är partiskt, utrensning och ett hot mot demokratin.
    SD och brunhögern driver väl den motsatta uppfattningen - vilket verkar vara de premisser du utgår från i inlägget.

    "Alla utnämningar som skett under Socialdemokraternas regeringstid är partiska och oriktiga

    Alla försök att tillsätta någon annan är opartiskt, utrensning av aktivister och stärker demokratin genom att tillsätta politiserade tjänstemän"

    Tomte

  • Padirac
    Pope Joan II skrev 2023-02-19 09:30:51 följande:
    Det är du som likställer alla SDs väljare. Så gör du också med S väljarkår, där du och killenbill tänker er att alla sossar är vänliga, toleranta osv vilket gör att er argumentation inte blir särskilt trovärdig - inte trovärdig alls faktiskt. Fikarumsrasismen är och har alltid varit stark inom arbetarpartierna. 

    Jag tror för övrigt inte alls att alla SDs väljare delar partiets historiska värderingar, jag tror att väldigt många av de som röstat på SD har gjort det för att de önskar sig en förändring/förbättring och är så naiva att de tror att SDs politik skulle utgöra den vägen till förändring. 
    Självklart - att bemöta osaklig eller missriktiad kritik är att samma sak som att tro att alla sossar är vänliga och toleranta    Jag tror också att 'mitt försvar' för FoHM och AT var ett tecken på natthimlen som visade att jag tror att alla sossar är vänliga och toleranta Tomte    Samma sak med mitt försvar av samlingsregeringen under WW2 -  att jag inte anklagar sossarna för att vara nazister betyder självklart att jag tror att alla sossar är vänliga och toleranta Tomte

    Det är lätt at känna igen SDs fotfolk och brunhögern - de anklagar alla som kritiserat den brunanstrukna  ideologin och lögner för att vara sossar - om det är lögner om samlingsregeringen under WW2 eller om samhällets institutioner är sak samma, alla som pekar på osaklighet eller missriktad kritik är sossar.

    Du och jag har samma tankar om många av SDs väljare i det du skriver här. Rasism finns i alla rum - uttalad, outtalad, medveten, omedveten oavsett vilken arbetsplats och vilken utbildningsnivå och bakgrund och härkomst och politisk övertyglese de som befinner sig i rummet har.  SD och brunhögern har normaliserat hat och hot mot oliktänkande och mot samhällets institutioner med lögner och det som SD själva kallade brun propaganda.

    Du ser inte att du själv gör just den generalisering du anklagar mig för?  

        
  • Padirac
    Flash Gordon skrev 2023-03-03 20:12:14 följande:
    Och Socialdemokraternas egen utredning som friade dem själva från felaktigheter i Botkyrka och ABF och lyckades hitta EN individ som var tveksam:

    www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/nya-perso...

    När mediabevakningen nu har lagt sig hittar man 98 till ...

    "en del oklarheter", kallar man det.
    Du menar de 98 som NU inte är medlemmar i den lokala S-föreningen men försöker bli medlemmar?

    Tomte
  • Padirac
    Flash Gordon skrev 2023-03-03 20:21:14 följande:
    Det är alltså S i Botkyrka, ABF i Botkyrka och Vårby-nätverket som hänger ihop.

    .

     


    .

    Det är ju inte utan att man undrar om denne 25-åring var en av de gängkriminella som utnyttjat ABF:s fritidsgårdar som klubb-lokal.
    Så, du säger det - och sen undrar du Tomte

    Det är varken en effektiv eller hederlig argumentationsteknik att först göra ett ogundat påstående och sedan en fråga om just detta
  • Padirac
    nattuw skrev 2023-03-10 14:20:10 följande:
    En länk: www.dn.se/kultur/sossarna-far-sjunga-ut-i-var.../

    En länk till kulturhuset: kulturhusetstadsteatern.se/teater/socialdemok...
    Premiär 17 mars 2023 för den som är intresserad.


    Flash Gordon skrev 2023-03-10 14:51:46 följande:
    Svårt att inte ta det som ett skämt.
    nattuw skrev 2023-03-10 17:37:24 följande:
    Det ser onekligen ut som ett koordinerat 1:a aprilskämt. Bortsett då från att det inte är 1:a april.
    Tänk vad förnärmade och hotfulla SDs blir och blivit av liknande saker - då skulle ansvariga ha kallats till riksdagen för förhör..  nävisst, det var ju journalister SD vill kalla till riksdagen Död




  • Padirac
    Flash Gordon skrev 2023-03-21 08:33:04 följande:
    Budskapet och språket är anpassat efter de nya kärnväljarna

     


    Ser att ditt budskaap och språkbruk är anpassat till de som sprider det fascistiska språkbruket där ingenting är sant och allt är möjligt

    .. du lockar till dig kärnväljarna - snart på en personvalslista
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?